19 Nisan 2024 Cuma

Isparta’dan Tunceli’ye 2 partili gitti

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun salı günü partisinin grup toplantısında "Meydan okuyorum cesaretin varsa Tunceli'ye gidersin" sözleri üzerine kenti ziyaret etme kararı alan Bahçeli’nin proğramına Isparta’dan 2 partili katıldı.

Siyaset

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tunceli ziyareti için önceki gün Isparta’dan hareket eden Güleç Seçkin Öğrenci Yurtarı İşletmecisi Hüseyin Uçman ve  Şarkikarağaç MHPBelediye Başkan Adayı Ramazan Kabalak, Tunceli’den sanal alemde fotoğraf paylaşımı yaptılar.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bütün illerdeki programlarını yakından takip eden Güleç Seçkin Öğrenci Yurtarı İşletmecisi Hüseyin Uçman Tunceli programınıda katıldı.Uçman ; Tunceli ilimizde  Emniyet ve Jandarma ekipleri sıkı güvenlik önlemlerialmış durumda. “Tunceli’de herhangi bir provaskasyon yaşanacağına inanmıyoruz.  Tunceli, MHP’yi bağrına basacaktır” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Hüseyin Beyi severiz sayarız

28 Kasım 2014 Cuma 13:08

mhpden de bahçeliden de bu iş olmaz... Hüseyin beyin yeri her zaman ayrı. MHp daha ıspartayı yönetemiyor ülkeyi nasıl yönetsin... ısparta kargaşa halinde, 20 yıldır bir ıtkm bile bitmedi. yap boz günaydın sağolsun yapıyo bozuyor. kaldırımları daralttı araçlar deli gibi şehir içinde park yeri aıyor. trafik falan yoğun değil ıspartada adamlar park yeri aramak için 50 defa tur atıyor şehir içinde.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR