19 Mart 2024 Salı

ISPARTA'DA TEK KELİMEYLE MÜKEMMEL BİR ESER

ISPARTA'DA TEK KELİMEYLE MÜKEMMEL BİR ESER

Siyaset

Başbakan Binali Yıldırım Isparta Şehir Hastanesi’ni gezdikten sonra çıkışta vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinledikten sonra hastane konusunda değerlendirmelerde bulunarak ‘Tek Kelimeyle Mükemmel Bir Eser’ yorumunu yaptı.

Başbakan Binali Yıldırım, açılışını yaptığı Isparta Şehir Hastanesi çıkışında özel açıklamalarda bulundu. ‘Hastaneyi nasıl buldunuz?’ sorumuzu yanıtlayan Başbakan Binali Yıldırım, “Tek kelimeyle mükemmel her yönüyle. Böyle bir hizmet, böyle bir eser ancak Türkiye’ye yakışır, Türk insanına yakışır.

İnsanımızın en güzel hizmetlerden en iyi şekilde yararlanması için başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, AK Parti olarak 14 yıldır yorulmadan, yılmadan çalışıyoruz. Ve nihayet hayaller gerçeğe döndü. Hakikaten her yönüyle çok güzel. Otoparkları, poliklinikleri, tek kişilik – çift kişilik odalarıyla değişik  değişik hastalıklar için dağıttığı dermanıyla çok güzel bir eser. Cumhurbaşkanımızın hayaliydi,şimdi bu  gerçeğe döndü. Bir milyarın üzerinde harcama yapılmış. Devletin bütçesinden değil, yap –kirala – devret modeliyle yapılmış güzel bir eser. Yapanlara, yaptıranlara, emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz. Milletimiz için, Ispartalılar için hayırlı – uğurlu olsun”dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

soru

28 Mart 2017 Salı 22:52

yahu arkadaş devlet, yol yapmaycak, okul yapmaycak, hastane yapmaycak da ne yapcak Allah'ınızı severseniz ya. Bunlar hükümetin vazifesi, yapacak.Lütuf değil ihsan değil.Benim oğlanın, öğretmenin verdiği ödevi yapıp ondan sonra benden bisiklet istemesine benziyor bu iş. Ödev zaten senin vazifen yapacaksın tabi.Ödevin üstünde bi şey yapıyorsan mesela takdir belgesi alıp geldiysen o zaman bisikleti de hakedersin tableti de.

Gabıkların musdan

28 Mart 2017 Salı 13:24

Öncelikle sosyal devlet gereği hastane yatırım doğru fakatDevletin yerini akfene ver hastaneyi yapmak için kamu bankalarından krediyi ver hastane yapılsın bütün işletmeleri akfen yapsın yıllık 106 tirilyon öde tek kelimeyle mük****l

Gabıkların Musdan

28 Mart 2017 Salı 19:00

http://www.cumhuriyet.com.tr/koseyazisi/707391/Isparta_Sehir_Hastanesi_nin_kirasi.html

doğruları söylemek

28 Mart 2017 Salı 15:41

nereden ögrendin, yalan yanlış bilgilerle insanların kafasını karıştırma. Önce dogruyu ögren sonra yorum yap,

yol

28 Mart 2017 Salı 12:50

SAYIN ISPARTALI GELIN TIREN YOLUN USTU GAVAKCILAR ORALARA YAKIŞMIYOR ESNAF GÖZLUKCU EZZANECI BIRSIRA DUKKANLAR IMARA GIRSIN YOKSA BUYUK KIRALAR GELIN YORGANCI OGLUNUN ORAGIBI YAPILSIN KÖPRÜ ALTI NEZAMAN ASPALT OLACAK

muhammet

28 Mart 2017 Salı 08:46

Yaa gına geldi millete yeter beee artık. görmemişin oğlu olmuş misali bu ne yaa

vatandas

28 Mart 2017 Salı 00:00

SANKI HIC HASTANESI ECZANESI OLMIYAN MEMLEKETE HASTANE YAPTILAR! görmemisin oglu olmus misali; HALBUKI AY GÖRMÜSÜN YILDIZA MINNETI OLMAZ ! ISPARTADA 3 DEVLET HASTANESI VE ÜNÜVERSITE AYRICA ÖZEL HASTANELERDE DÜSÜNÜLÜNCE HICTE IHTIYAC DEGILDI BÖYLE SAGLIK VE TICARET AWM´SI! BÖYLE BIR PROJEYI IBICIOGLUDA ÜNÜVERSITE ICIN ISTEYINCE YERLI ESNAF NE KARSI CIKMISTI SEHIRDE HAYATI BITIRECEKSINIZ, SEHRIN GELIRLERINI TEK ELDE TOPLIYACAKSINIZ, ORTA DIREGI YOK EDECEKSINIZ DIYE´KI KESINLIKLE HAKLILARDI!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR