24 Nisan 2024 Çarşamba

ISPARTA'DA O 3 BELEDİYEYİ İHRAÇ MI EDECEK?

ISPARTA'DA O 3 BELEDİYEYİ İHRAÇ MI EDECEK?

Siyaset

MHP lideri Devlet Bahçeli muhaliflerle hareket eden belediyeleri ihraç etmeyi mi planlıyor. Bu müthiş iddia twitter fenomeni BAŞKENTÇİ'den geldi. 

BAŞKENTÇİ twitter'den paylaştığı yorumda Senirkent, Yalvaç ve Eğirdir'in Sarıidris Kasabası'nda MHP'li belediyeleri partiden ihraç etmeyi düşünüyor.

Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, Senirkent Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu ve Eğirdir Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala, muhaliflerle hareket ettiği partiden ihraç edilecekleri öğrenildi. 

İŞTE BAŞKENTÇİ'NİN O PAYLAŞIMI!


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ulkudas

12 Temmuz 2016 Salı 00:13

Devret allah rızası için senin dedigin adam gelsin ama sen devret bahçeli,mhp diye bir parti kalmayacak senin sayende ulkuculugu bitirdin git mhpnin basindan , mhpyi bitirdigin gibi ulkeyide bitircen

Kenan

11 Temmuz 2016 Pazartesi 22:23

Muhaliflere destek veren belediyelerin isimlerini yazmış... Bu mu kehanet... Bırakın bu fuat avni özentiliğini... Oylar akşenere...

yezitler

11 Temmuz 2016 Pazartesi 21:22

Şu yeşilliğin bakisi nesin neslinin sonu trollerin efsanesimisin. Damdan bacadan aklına gelen sap alıp saman verenmisin dur mizana gel otur 2 satır oku ondan sonra mollalık yap.

yezitler

11 Temmuz 2016 Pazartesi 21:17

Akp bastonu naylon ülkücü bahçeli geldiğin noktada seni adam yerine koyan kalmadı sen istifa et akp ye atla bu tam sana göre karakterine uygun. Recebin kirlilerini yıkarsın. Alnının karasına gücün yetmez lakin...

İhraç

11 Temmuz 2016 Pazartesi 15:29

Hadi bakalım İsa, zaten bitmiş olan MHP yi, sıfırlayın Isparta'da da herkes rahata ersin. Yoksa, senden ve saz arkadaşlarından kurtuluş yoktu. Artık, sen, Ali, ağzında iki kilo sakızla Ruzin oturursunuz il başkanlığında, ağaçlara konan kargaları sayarsınız.Vay be, o koltuk nasıl bir şeymiş arkadaş, adamları kaldırmak için partiyi kapatmak mı gerekiyor ki?

Baki yeşil

11 Temmuz 2016 Pazartesi 14:27

MHP her ne olursa olsun bu milletin ümidi bir partidir. Kürt Kürtlük yapacak, alevi ben göğsünü gere gere aleviyim diyecek Türk ben türküm ve müslümanın deyince ırkçı faşist olacak yok böyle birşey bu ülkede asıl mağdur ve mazlum olanlar asimile olanlar Türklerdir. D.bakır Bingöl Miş Van yani bugün kürt bölgesi diye lanse edilen yerler özbeöz türkmendir asimile olanlar Türklerdir. Bölgede birtane Kürtçe yazılı belge mezar taşı dahi yoktur varsa getirsinler. MHPçok kıymetlidir körler defolsun.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR