19 Mart 2024 Salı

ISPARTA'DA MHP'DEN 5 İSİM DAHA İSTİFA ETTİ

ISPARTA'DA MHP'DEN 5 İSİM DAHA İSTİFA ETTİ

Siyaset

MHP'de Meral Akşener istifaları devam ediyor. Isparta'da MHP'de çeşitli kademelerde görev almış ve üyesi olan 5 isim daha partiden istifa etti. İstifa edenler ise yeni kurulacak olan Meral Akşener'in partisinde siyasete devam edecekler.

ISPARTA MHP üyesi Nezir Akhan, Mustafa Berkut Kutki, Mahmut Aycan, Mehmet Cura, ve eşi Sema Cura partiden istifa ettiler.

Yaptıkları ortak basın açıklamasında ise; "1970 yılından itibaren idealerini paylaştığımız ıspartamızda kuruluşunu yaptığımız her seçim döneminde başarı için bütün gücümüzle çalıştığımız MHP'nin yönetim anlayışı son 2 yıldır partiyi iktidara taşıyacak kadroların tasfiye edilmesi ve ülkücünün ülkücüye düşman edilmesi üzerine kurulu siyaset anlayışını kabul etmememiz ve kongre isteyen üyelerimiz, genel başkan adaylarının mücadelesinin hukuki yollarla tıkanarak ve üyeliklerinin cebren iptal ederek yönetilmesi; İktidar erkini elinde bulunduran ve ülkücülere olmadık hakareti yapanlarla el ele tutuşarak üyelerini ve sempatizanlarını kahreden tavırlarıyla aramızda gönül bağını tarumar eden, ülkü ve ilkesinden vazgeçen yönetim anlayışı ile idare edilen partimizden bugün istifa dilekçelerimizi vererek ayrılmış bulunmaktayız. Aslında bildiğimiz ve aldığımız haberlere göre Isparta'da her gün sayıları artarak devam eden MHP üyesi partisinden istifa etmektedir.

Türkiye Cumhuriyetinin ilk başkanı olacağına inandığımız Meral Akşener hanımefendinin kuracağı partinin çalışmalarını desteklemekteyiz. Biliyor ve inanıyoruz ki, bütün ülküdaşlarımızla yeni kurulacak partide en kısa zamanda hep birlikte buluşup yüce Türk milletinin şuan içine düşürüldüğü durumdan çıkaracak milletimizin tamamını kucaklayan adaletin tesis edildiği, insanların birey olarak saygı gördüğü, başarının taltif edildiği, hiç kimsenin kimseden üstün olmadığı, herkesin hakkının korunduğu, ve daha ifade edilebilecek güzel anlayışın yeni kurulacak partide tesis edileceğini biliyoruz.

Şuan da istifa edenler arasında Milliyetçi Hareket Partisi'nin her kademesinde görev yapan ülküdaşlarımız bulunmaktadır. Kararımızın yüce Türk milletine hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Ne Mutlu Türküm Diyene!

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mehmet ilkcan

04 Mayıs 2018 Cuma 18:19

D....folup gitsinler,,, donup dolasacaklari kurkcu dukkani,,hayatta donme olmayacaksin ..

Emin U.

04 Mayıs 2018 Cuma 14:44

Güle güleee

Emin

04 Mayıs 2018 Cuma 14:41

Güle güleee.

Başkan Bahçeli

26 Nisan 2018 Perşembe 10:48

Güle Güle. Parti fetöden temizlenmiş olur.

Çifçi

23 Ocak 2018 Salı 20:14

Görüyorum ki ne kadar fetöcü varsa iyi parti safına geçmeye devam ediyor. vay arkadaş siyasete güvenim bitmiştir. Allah sonumuzu hayır etsin

YALNIZ KURT

14 Eylül 2017 Perşembe 20:01

ÇOK İSABETLİ OLMUŞ ,GİDENE GÜLLE GÜLLE

seyit

14 Eylül 2017 Perşembe 17:01

Parti başkanı ölene kadar başkan olacak diye birşey olmaz..varsa sıkıntı değişim şart. Bunu başkan düşünüp istifa etmeli grup içinde ayrılık olmasın diye ugrasanlari da zor durumda bırakmamalı, güveniyorsa parti için faydalı olduğuna adam gibi seçime girecek

kayı boyu

14 Eylül 2017 Perşembe 15:25

kadının yaptığı taktik, vatanımızdaki iki güzide partinin MHP ile chp nin gerçek kişileri partilerinde kalırken, aralarındaki tüm partinin içine sızmış, ajanları kadının peşinden giderek ak koyun kara koyunun ortaya çıkmasına neden olacaktır. yapana değil yaptırana bak. derler buna. çooookkkk güzellllll olacak. bir avuç ortaya çıkacak.

dumrul

14 Eylül 2017 Perşembe 11:32

ÜLKÜCÜYÜM DİYEN HERKESE DİYORUMKİ KİMSE İÇİN KÖTÜ YAZMAYIN YARIN GENE BİR ARAYA GELMEK DURUMUNDAYIZ ÜLKÜCÜLÜK KİMSENİN TEKELİNDE DEGİLDİR

Şenal

14 Eylül 2017 Perşembe 10:23

Bütün trollere söylüyorum korkmayın boşa çamur atmayın milliyetciliği sizden öğrenmeyecek bu millet adınız yazında bi tanışalım hepinizle.

M,Ç

14 Eylül 2017 Perşembe 09:47

Gerçek Milliyetçi H ARAKET PARTİLİ kişiler partisinden istifa etmez,partisinin içinde fikrini savunur BU İSTİFA EDEN ŞAHISLAR MİLLİYETÇİ HARAKET PARTİLİ OLAMAZ,olsa olsa çorbacı OLUR.

Eğri Otur Doğru Konuş

14 Eylül 2017 Perşembe 08:34

Her İstifaya Fetocu Chpli Deniliyor Ama Bu Millet Kimin Fetoşcu olduğunu İyi Biliyor Daha Düne Kadar Bitsin Bu Hasret Deyip Fetoşun Kıçını Öpenler Buğün Feto İle Mücadele Eder Olmuş Beyin Bedeni Terk Etmiş

ALİM

14 Eylül 2017 Perşembe 00:53

Bunlar mı ülkücü, Yapmayın yaaa , Bunlar CHP nin öz evlatları. Bu ayrılık tohumları ekenler Fetünün adamları tarafından MHP ye kaset kumpası kurulurken neden sesleri çıkmıyordu acaba. İşte o operasyon sayesinde MHP elegeçirilmek istenmişti. Bu akşener projesi de BirFetö projesi,yakında kandırdıklarını görecekler ama iş işten geçmiş olacak.

fetocular size.

13 Eylül 2017 Çarşamba 23:39

Yıllardan beri topla tüfekle parçalanmayan MHP bir kadının peşine takılıp, partiyi yok etme projesi bu. Denizde gemide tek kadının olmasi gibi.

CHP güçleniyor.

13 Eylül 2017 Çarşamba 23:34

Bu sayede chp milletvekilleri ni rahatça alacak.

R.Ertürk

13 Eylül 2017 Çarşamba 20:48

MHP fetöcülerden arınıyor çok şükür. Millet oyunun farkında. Sayın Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da Çünürde M H P ye kaybettireceği oyun farkına varabilse .... Çünür Mahallesi'nde yaşanan toz, pis kokular vs. İnsanları perişan etmektedir.

TÜRKEŞ

13 Eylül 2017 Çarşamba 18:35

BUNLARDA KİM Kİ...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR