19 Mart 2024 Salı

ISPARTA'DA AK PARTİLİ KADINLAR KAPI KAPI DOLAŞIYORLAR

ISPARTA'DA AK PARTİLİ KADINLAR KAPI KAPI DOLAŞIYORLAR

Siyaset

Adalet ve Kalkınma Partisi Isparta Kadın Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Nisan ayında yapılacak olan Anayasa Değişikliği referandumu öncesinde çalışmalara hız verdi.

Son dönemde Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret eden daha sonra ev ev, köy köy dolaşıp destek isteyen Ak Partili kadınlar bu hafta da ziyaretlerine köy kent demeyip her yere gidip Anayasa Değişikliği ile ilgili bilgi verip destek istediler.



 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandas

23 Şubat 2017 Perşembe 16:15

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, eşi Mihriban Aliyeva'yı cumhurbaşkanı birinci yardımcısı olarak atadı. Fatih Portakal da bu olaya ilişkin Fox TV ana haber bülteninde eleştirilerde bulundu. Yaşananlar sonrası Fox TV'nin Azerbaycan yayınına son verildi. KAYNAK : SÖZCÜ!

Cumali

23 Şubat 2017 Perşembe 14:41

Kendileri biliyor mu acaba

ahmet

23 Şubat 2017 Perşembe 13:31

kaç madde var diye sorsan bilmezler. İçeriğini anlat da memleket hayrına ne var diye sorsan cevap veremezler. Ama genel merkeze şirin gözükmek ve eşine dostuna çıkar sağlamak için yola çıkmışlar.

Türkücü değil ülkücü

23 Şubat 2017 Perşembe 12:22

Gerçekler öğrenildiğinde ülke olarak çok şey kaybetmiş olacağız

Harbi ülkücü

23 Şubat 2017 Perşembe 12:07

Zalimle mazlumun, bâtılla hakkın birbirlerinden siyahla beyaz gibi çok net bir şekilde ayrıldığı dönemde, zalimin ve bâtılın yanında olmaktansa, mazlum ve hakkın yanında olmayı tercih ederim... Ayrıca bu teklifi noktasına virgulune aynı şekilde cehape getirse evetciler hep hayır diyecekti... Hasbelkader evet geçti ve reis 2019 başkanlık seçimini görmeden öldü ve o nefret ettiğiniz cehape zihniyetinden birisi başkanlığa aday oldu ve kazandı, olmaz olmaz demeyin, benden söylemesi.... Hayır hayır h

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR