20 Nisan 2024 Cumartesi

HİÇ YAPILMAYAN BİR ŞEY YAPTI

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, yakını olan çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu'nun iyi bir insan olduğunu ancak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde desteğinin açık ve net olduğunu söyledi

Siyaset

Isparta kamuoyunda   Isparta'nın eniştesi, Milletvekili Bilgiç'in yakını olarak lanse edilen Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu konusunda AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ilk kez konuştu. Bilgiç konuyla ilgili gazetecilerin sorusuna "Sayın İhsanoğlu çatı aday olarak gösterildi. Kendisine hayırlı olsun. Kuzenimin eşi olur. İyi bir insan yakınım olabilir ama cumhurbaşkanlığı meselesi farklı bir mesele. Bizim buradaki tavrımız açık ve net. Biz sonuna kadar bu millet adına bu milletin birlik beraberliği adına Türkiye'de  son dönemde kazanılmış olan kazanımlar adına reformların devamı adına sonuna kadar Başbakanımızın 12. Cumhurbaşkanı olması için elimizden gelen desteği vereceğiz" diye yanıt verdi.  

Öte yandan Merhum Koca Reis Sadettin Bilgiç'in oğlu Süreyya Sadi Bilgiç baba ocağına Başbakanımız, Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın pankartını astı.


Fatih DEMİRTAŞ/Şarkikaraağaç

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

DOBRA

23 Temmuz 2014 Çarşamba 13:14

Bizim bir akraba saygınlığımız vardı , bu ne oldu? İnsan kuzeninin hatırı için bu hareketi yapmaz. Sizin enişteniz RTE olsa neyse.Durup dururken bu hareketi sergileyen partizan zihniyete pes.

Ak genç

21 Temmuz 2014 Pazartesi 17:43

Seni milletvekilliğin için referans olan muhterem bir şahsa daha nazik olman gerekmezmi?..

koltuk sen nelere kadirsin

21 Temmuz 2014 Pazartesi 11:15

m.vekşli olamayınca yıne asacakmısın bakalım

vatandaş

21 Temmuz 2014 Pazartesi 11:07

başka asıcak bişey bulamadınmı bunu astın atamızın resmi ne güne duruyor .. neyse

qwerty

21 Temmuz 2014 Pazartesi 00:13

seçim,yeniden seçilme umudu,koltuk sevdası sen ne kötü birşeysin.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR