19 Nisan 2024 Cuma

HALK, ÇATININ TARAFLARINA KIRMIZI KARTI GÖSTERECEKTİR

HALK, ÇATININ TARAFLARINA KIRMIZI KARTI GÖSTERECEKTİR

Siyaset

Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde makas iyicedaralıyor. İlk turu 10 Ağustos’ta yapılacak olan seçim öncesi yerel bazda dahareketlenmeler başladı. AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, seçimin ilk turdabiteceğini ve Cumhurbaşkanlığı köşküne Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ınçıkacağını temenni ettiklerini söyledi.

“ONLAR STATÜKOYA BEKÇİ ARARKEN BİZ MİLLETLE YÜRÜDÜK”
Erdoğan’ınson istişareleri yapmak suretiyle kamuoyunun da taleplerini ölçmek kaydıyla birdeğerlendirme yaptığını ve adaylığını açıklayarak süreci başlattığını bildirenZabun, “Sayın Başbakanımız birkaç gün önce ifade etti; ‘Birileri statükoyabekçi ararken biz milletle birlikte yürüdük. 12 yıldır onların desteğiyle vesadece onlara yaslanarak onların, iradesinin dışında başka iradeye boyuneğemeden devam ettik’ dedi. Ayrıca bazı çelişkili durumları da ortaya koymamlazım” dedi.

“ONLAR HALKTA CUMHURBAŞKANINI SEÇECEK İRADENİN OLMADIĞINI SÖYLÜYORDU!”
Öteyandan çatı adayı altında aday çıkaran muhalefetin daha önce kendileri‘Cumhurbaşkanını halk seçsin’ derken onların halkın bu iradede olmadığını ifadeettiklerini hatırlatan Zabun, şöyle devam etti; “Şimdi hangi yüzle vatandaştanoy istiyorlar anlamak mümkün değil! Halkımız dün kendisine seçme yeterliliğiyoktur diyerek hakaret eden çatının taraflarına bugün sandıkta kırmızı kartıgösterecektir. Halkımız kendisiyle dalga geçen, alay eden aktörlere gerekendersi verecektir. Daha önce teşkilat olarak bu süreçle ilgili devam edençalışmalarımız vardı. Yerel seçim sonrası Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinibaşlattık. Halen devam eden çalışmalarımız var. Ramazan ayında İlçeziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Epey mesafe aldık. Yarıya yakın ilçemizitamamladık. 3-5 ün içinde bitireceğiz. Seçimin gerekleri neyse onu yapmayadevam ediyoruz. Milletimizle her gün konuşup dertleşiyoruz. İnşallah ilk turdabu işi bitirme noktasında gayretimiz var.”

ERDOĞAN’IN ISPARTA PROGRAMI NET DEĞİL
Diğertaraftan Başbakan Erdoğan’ın Isparta’ya gelip gelmeyeceği konusuna da değinenZabun, “Sayın Başkanımızın bir kısım programları belli oldu. Tüm Türkiye önemlitabi. Öncelikli olarak büyük şehirler ve büyük şehirlere yakın şehirler programaalındı. Ramazan olması dolayısıyla da kolay değil. Her ilde miting yapmaşansına sahip değil. Muhalefet meydanlara çıkamazken Sayın Başbakanımız Ramazanolduğu halde hergün meydanlardadır. Bu konuyla ilgili Isparta programınetleşirse açıklarız” diye konuştu.

SANDIK GÖREVLİLERİMİZDE REVİZEYE GİTTİK
Buarada sandık görevlilerinde revziye gittiklerini de ifade eden Zabun, “Sandıklailgili çalışmalarımızda elimizden geleni yapıyoruz. Değişiklik yapılması gerekenyerler varsa titizlikle çalışıyoruz. Daha önce sandık başına gitmeyen sağlıksebebiyle yazılmış ama gitme imkanı bulamayan görevlilerimizi revize ediyoruz.Dikkatle seçime hazırlanıyoruz” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

GÖLGE ETME

09 Temmuz 2014 Çarşamba 15:16

SİZ İL VE İLÇE BŞK LARI GÖLGE ETMEYİN BU VATANDAŞLAR BAŞBAKANI CUMHURRUN BAŞI YAPACAK AMA SİZ GÖLGE ETMEYİN YETER

Ak Partili

09 Temmuz 2014 Çarşamba 12:34

Sayın Başkan. Sandık görevlilerini revize etmeniz ****et isabetli olmuş. Adamların umrunda değildi. Bir de şu köhnemiş, Isparta yıkılmış umrunda olmayan, partinin sırtında geçinen memur ve bürokları revize edin.

hiç yorulmuyormusun

09 Temmuz 2014 Çarşamba 11:14

arkadaş bu adam geldiğinden beri koşturuyor.ne çalışkan adammış ya.. ekibindeki adamların bazıları tembel ama.. saygılı,mütevazi adamlarda ağırlıkta ekibinde..destekliyorum ak partili olarak.

avatar

09 Temmuz 2014 Çarşamba 09:56

ne dediğini okumadım da saçları kestirdiği iyi olmuş.ortaokul çocuğu gibiydi.

yalnız kurt

08 Temmuz 2014 Salı 21:39

ŞAİBELİ YOLSUZ BİRİNDEN CUMHUMBAŞKANI OLMAZ SN ZABUN ON KALIP ZABUNLA YIKASANIZ YİNE PAKLANMAZ ????????*

zABUN zABUN KONUŞMA

08 Temmuz 2014 Salı 18:24

AKP %40 ın da altına indiğini göreceksiniz. Ben PKK ile masaya oturan bir partinin mensubu ve seçmeni olamam

rte

08 Temmuz 2014 Salı 16:34

İnşaallah gelir.BÜYÜK USTA

ıspartalı

08 Temmuz 2014 Salı 15:59

sayın zabun sana birşey söyleyeyimmi nasıl belediye seçimlerinde ısparta halkı size nasıl kırmızı kart gösterdiyse yine size yani tayip erdogana kırmızı kart gösterecek 2 defa sizlere oy verdim o oylarıda haram ediyorum sizlere .

,,,,

08 Temmuz 2014 Salı 17:37

paralel destek kocum vatan hainleri

YEŞİL KART

08 Temmuz 2014 Salı 14:35

YEŞİL KART

BELEDİYE PERSONELİ

08 Temmuz 2014 Salı 13:31

aynen sayın zabun ısparta halkının belediye başkanlığıseçimlerinde size gösterdiği gibi

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR