05 Mayıs 2024 Pazar

KEÇİBORLU’DA PARLAK DÖNEM

CHP’li Turgut Soykan’dan 5,5 milyon borçla koltuğu devralan AK Parti’nin çiçeği burnunda Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, geçmişle dertlenmenin bir yarar sağlamayacağının altını çizerek, gerek yatırımlar gerekse belediyecilik noktasında Keçiborlu’nun yeni bir döneme imza atacağını belirtti.

Siyaset

30 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde AK Parti’den Keçiborlu Belediye Başkan Adayı olan ve en yakın rakibi CHP’li mevcut başkan Turgut Soykan’ı 720 oy farkla geride bırakan Yusuf Murat Parlak, bugün mazbatasını alarak makamına oturdu.

 

30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Keçiborlu Belediye Başkan adayı olan aldığı 2 bin 303 oyla başkanlık koltuğuna oturan Yusuf Murat Parlak, mazbatasını alarak makamına oturdu. Keçiborlu İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Okulu’nda düzenlenen törenle Mazbatasını alan Parlak, buradan ekibiyle birlikte yürüyerek Keçiborlu Belediyesi’ne geldi. İlçe Müftüsü’nün okuduğu duanın ardından Belediye Nikah Salonunda tebrikleri kabul eden Parlak, “Uzun bir çalışma maratonunun ardından Allah başarıyı nasip etti ve bugün mazbatamızı aldık. Seçim sürecinde bize güvenen, bize yol arkadaşlığı yapan tüm kardeşlerime, tüm büyüklerime teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

 

 NE SOYKAN NE DE CHP’DEN ESER YOKTU

 

Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinin ardından belediye başkanları da mazbatalarını alarak göreve başladı. Bunlardan birisi de Keçiborlu oldu. Gönen’de yapılan devir teslim töreninde gördüğümüz örnek davranış maalesef Keçiborlu’da yaşanmadı. Mazbatasını alarak göreve başlayan Keçiborlu’nun Ak Partili belediye başkanı Yusuf Parlak’ın devir teslim törenine eski başkan Turgut Soykan bile gelmedi. Gerek eski başkanın gerekse CHP kanadından kimsenin olmadığı devir teslim töreninde yaşananlar ve ilçeye yapılacak yeni çalışmalarla ilgili bilgiler veren Başkan Parlak şunları söyledi.

 

5,5 MİLYON TL BORÇ DEVRALDIK

 

İlçemizde bize bu görevi tevdi ederek önemli bir misyonu yükleyen başta ilçe halkımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Halkımızın bize gösterdiği teveccüh karşısında yılmadan, usanmadan, şikayet etmeden çalışmalarımıza hızla başlayacağız. İlçemiz 5 yıl boyunca zaman kaybetmekten başka hiçbir gelişme yaşayamadı. Bünyesinde bulundurduğu konumu değerlendiremedi. Ancak

 

İŞİMİZ ŞİKAYET DEĞİL HİZMET

 

Ak Partili bir belediye olarak Keçiborlu’da yeni bir dönemin başladığının sinyalini veren Başkan Parlak, “ilçemize her türlü hizmeti getirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. İktidarın imkanlarını belediyemize yönlendirmek ve ilçemize hizmet etmek için çıktığımız bu yolda asla şikayet etmeyeceğiz. Yani Keçiborlu’nun adı bundan böyle şikayetle değil hizmetle anılacak.”dedi.

 

KEÇİBORLU RAHAT OLSUN!

 

İlçe halkının geçmişte alamadığı hizmeti bundan böyle halkımızın ayağına getireceğiz. Vatandaşla iktidarın arasındaki köprü olacağız. İlçe halkımız rahat olsun ki, kendilerine layık olan hizmeti sunacağız.”dedi.

 

“HER SÖZÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ”

 

Seçim döneminde verdiğimiz bütün sözlerin arkasındayız. Birlikte el ele vererek çalışacağız” şeklinde konuştu.

Başkan Parlak, Belediye Başkanlığı makamında oturarak burada kendisini ziyarete ve tebriğe gelenlerle de bir süre sohbet etti. Başkan Parlak’ı AK Parti’nin etkili ismi Belediye Meclis Üyesi Kadir Dal’da makamındaki ilk gününde yalnız bırakmadı.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

32 k 0001

11 Nisan 2014 Cuma 23:32

hayırlı ugurlu olsun baskan 700 farkın nasıl olduğunu unutma ona göre calış cuma olayın süpermiş helal olsun memiş grubunuda kucaklamıssın el ele almıssınız her 2 nizede tebrikler kalkındır keciborluyu baskan ama lutfen kararlarını ekibinle tartısarak al ve en son kararı sen ver zekiye olayınıda unut sen haklısın baskan mustafa dinceride biraz yanından uzak tut bodyguard ın gibiymiş sakallarını kestirtit allah yolunu ekibinle acık etsin

zafer

08 Nisan 2014 Salı 10:35

ahmet beyin yorumuna bir ilave etmek istiyorum. erhan kardeşimiz ve yönetim kurulu arkadaşlarımızın emeği hiç tartışılmaz. çünkü keçiborluda ak partiyi vatandaşa savunan ve anlatan bunlardı. bence teşekkürü hak eden erhan ve ekipteki arkadaşlar. bu kişiler yıllarca ak parti teşkilatını keçiborluda ayakta tutarak bu günleri hazırladılar. seçimden önce ak partili olmadılar. yusuf beye ve salih beye yeni görevinde başarılar.size güvenimiz sonsuz

ibrahim erdoğdu

08 Nisan 2014 Salı 00:23

HAYIRLI UĞURLU OLSUN KARDEŞİM ALLAH UTANDIRMASIN ...

ahmet kahr.

07 Nisan 2014 Pazartesi 20:10

Seçimin gizli kahramanlarindan erhan hiçbir fotoğrafta yok. Neden yok. Ailecek dikkatimizi çekti. Gorevinde başarılar.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR