06 Mayıs 2024 Pazartesi

İŞTE ANKET İŞTE TARAFSIZLIK

Anlık Haber Sitesi Bomba32'nin Belediye Başkan Adaylarına yönelik yaptığı dev ankette şu ana kadar 17 bin 339 oy kullanıldı.

Siyaset

Bomba 32 Haber Sitesi’nin Belediye Başkan Adayları için düzenlendiği ve 16 Ocak’ta sona erecek olan anketin ilk son durumunu açıklıyoruz.

Şimdiye kadar 17 bin 339 oy kullanılan ankette site yöneticilerimiz tarafından herhangi bir müdahale edilmemiştir.

Değerli site takipçilerimiz anketi kapalı olarak oylamaya sunmamızın tek sebebi herhangi bir karışılıklığa sebebiyet verilmemesi içindir.

Tamamen şeffaf bir şekilde devam eden anket 16 Ocak’ta sona erecek. Site yöneticilerinin ortak kararı gereğince bugüne kadar yapılan kapalı oylama sistemi artık anketin son gününe kadar açık kalacak.

Bomba 32 Haber Sitesi’nin “Kimi Belediye Başkanı olarak görmek istiyorusunuz” anketine katılarak okuyucularımızın kullandığı oylar sonrasındaki ilk sonuçlar ise şöyle; Mevcut Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın: 6524 oy, AK Parti Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş: 5520 oy, CHP Belediye Başkan Adayı Lütfi Çakmaçı: 3326 oy, son olarak Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan 1969 oy almıştır.

Isparta’nın En Çok okunan ve takip edilen haber sitesi BOMBA32 yaptığı bu ankete yine takip edilebilirliliğini ortaya koydu. Her IP adresinden tek oyun kullanılabildiği ankette bugüne kadar 17 bin 339 tekil kişi oy kullandı.

Bazı çevrelerin, haber sitemizin taraflı yayın yaptığı sözlerini hazımsızlık olarak kabul ediyor, BOMBA32’nin her zaman tarafsız ve şeffaf olarak yayın hayatına devam edeceğini tekrar yineliyoruz.

Anketimize katılarak oy kullanan tüm takipçilerimize teşekkür ediyoruz.

BOMBA32 HER ZAMAN TARAFSIZ VE ŞEFFAF OLMAYA DEVAM EDECEK

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR