24 Nisan 2024 Çarşamba

GEZMEDİĞİ KÖY SIKMADIĞI EL KALMADI

Yarıkkaya köyünde halkla sohbet eden Milletvekili Bilgiç’in konuşmalarını beğenen 78 yaşındaki Tahsin Akçay vekile övgüde bulundu

Siyaset

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç seçim çalışmalarını Yalvaç’ta sürdürdü. İlk gün gece yarısına kadar köy ziyaretlerinde bulunan Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç halk tarafından sevgi ile karşılandı

    Yarıkkaya köyünü ziyaretinde köy kadınları tarafından ikram edilen gözlemelerden tadan ve meydanda kendisini bekleyen halkla kucaklaşan Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç bir süre köylülerle sohbet etti. Milletvekilinin sorulan sorulara verdiği cevapları memnuniyetle karşılayan 78 yaşındaki Tahsin Akçay ‘Aferin baban oğlu olduğun şimdi belli oldu’ diyerek kendisini övdü.

    Köylerine yapılan hizmetlerin daha da artırılması isteyen yaşlılar milletvekilinden çok sayıda istekte bulundu. İsteklerin ardı ardına sıralanması üzerine Bilgiç, ‘Köylerimize 46 milyon lira kaynak aktardık. Bundan sizin köyünüzde hissesine düşeni aldı. Daha ne yapayım herşey bir anda olmuyor ki bu istediklerinizi de yaparız elbette’ dedi.


    KOCA REİSİN OĞLU OLARAK TANINIYOR

    Demokrat Parti döneminde Süleyman Demirel ile birlikte siyaset yapan ve Isparta’da Koca Reis lakabı ile tanınan Sadettin Bilgiç’in oğlu olan 3 dönemdir Isparta Milletvekili olarak seçilen Süreyya Sadi Bilgiç, halk tarafından Koca Reis’in oğlu olarak tanınıyor. Yarıkkaya köyü sakinlerinden 78 yaşındaki Tahsin Akçay, sorduğu sorulara ve isteklere sabırla yanıt veren milletvekilinin sırtını sıvazlayarak ‘Aferin sana baban oğlu olduğun şimdi belli oldu’ diye övgüde bulundu. Köylülerin de alkışla desteklediği bu sözden sonra milletvekili teşekkür ederek kendisi için muhtarlık katkıları ile hazırlanan ve köylü hanımlar tarafından yapılan gözlemelerin tadına bakmak üzere ikram masasına geçti.

    Yediği böreklerden hoşnut kalan Bilgiç, köylü kadınlara teşekkür ederek hamur açan kadınların fotoğraflarını da çekmeyi ihmal etmedi.




KAYNAK: ÇINARALTI HABER

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandaş

16 Ekim 2015 Cuma 13:44

Sizler gibi adaylar olmasa akparti iki katı oy alır.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR