19 Nisan 2024 Cuma

ESKİ TÜRKİYE OLMAYACAK !

ESKİ TÜRKİYE OLMAYACAK !

Siyaset
AK Parti Isparta Milletvekili ve Konya koordinatör Milletvekili Recep Özel, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemine işaret ederek, seçimlerin eski Türkiye ile Yeni Türkiye seçimi olacağını ileri sürdü. Özel, "Bu süreci de aşarsak artık eski Türkiye olmayacak" dedi.

Partisinin Beyşehir İlçe Merkezi'nde düzenlenen sandık danışma danışma toplantısında konuşan AK Parti Milletvekili Recep Özel, "İstikrar varmış yokmuş, yerine kim gelecekmiş, bunun hiç o yanı düşünülmüyor. Yeter ki, Ak Parti'den kurtulalım. İşte bu dönemde daha çok üzerimize gelecekler. 30 Mart'tan daha çetin ve çetrefilli bir dönemde seçim süreci geçireceğiz. O yüzden bu tür çalışmaları devam ettirip ne yapıp edip cumhurbaşkanlığı seçiminde de iyi netice almak zorundayız. İlçe yönetiminde bulunun arkadaşlarımız biraz daha fedakarlık edecek, çünkü yüzdük yüzdük kuyruğuna getirdik. Türkiye artık yeni Türkiye mi olacak, yoksa eski Türkiye'ye dönüş mü olacak? İşte burası çok önemli. Bu süreci de aşarsak artık eski Türkiye bir daha olmayacak" diye konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

muallim

28 Haziran 2014 Cumartesi 20:23

ey recep, öbür elini de uzat, kelepçe takılacak. Allah sizi ıslah etsin. MİT danışmanlığı da size kalmış.

Konya'lı:)

26 Haziran 2014 Perşembe 13:55

Sayın Vekilim Isparta'yı ihya ettiği yetmezmiş gibi eli Konya'ya atmış.Güler misin; ağlar mısın!

adil

26 Haziran 2014 Perşembe 10:47

kim demiş bu ülkeye adil düzen gelmez diye. BB adil düzen olduya. şimdiye kadar az düzen çok düzen kavgası vardı, hakını yemeyin herkes birleşti adil düzenin geldiği hususunda.

paralel

26 Haziran 2014 Perşembe 10:37

mit yasasının taşıyıcısı sen de yargılanacaksın. millet aleyhine çalışıp çabalıyorsun. başçalan heyetine yaransan neolur, ıspartaya yaranamazsın artık, son kullanım tarihin dolmuş.

hemşehrin

26 Haziran 2014 Perşembe 03:23

Tek devlet,tek dil,tek bayrak tek millet diyerek iktidar ettik sizi:Yeni TÜRK'ya nın adını koydunuz mu.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR