28 Mart 2024 Perşembe

ERKAN MUMCU MERAL AKŞENER'LE SİYASET İDDİALARINA CEVAP VERDİ

Anavatan Partisi eski Genel Başkanı Erkan Mumcu, MHP Genel Başkan adaylarından Meral Akşener ile birlikte yeni parti kuracağı yönündeki iddiaları yalanladı.

Siyaset

Hemşehrimiz eski ANAP Genel Başkanı Erkan Mumcu, son günlerde “MHP Genel Başkan adaylarından Meral Akşener’in, CHP'li Mustafa Sarıgül ve ANAP eski genel başkanlarından Erkan Mumcu ile parti kurma hazırlığında olduğu” yolundaki söylentileri sosyal medya hesabından yaptığı sert açıklamalarla yalanladı.

İşte Erkan Mumcu’nun twitter hesabından söylentilere verdiği cevaplar:

"Siyasette son sözlerimi 2007’de söyledim. Henüz onlar bile anlaşılmamışken, hatta işitilmemişken söylenecek yeni söze hacet yok.

Acaib olan şu ki palavrayı haber diye yayanlar bana hiçbirşey sormadılar ve bu yaptıklarına gazetecilik diyorlar.

Kişisel tarihi yaranmacılıktan ibaret olan biri "üst akıl" diye başlayan bir palavra yazdı. Arayanlara yalan demekten yoruldum."

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

,.,.,.

10 Haziran 2019 Pazartesi 23:15

Mumcu hatadır diyen arkadaş şimdiki siyasetçilerin çoğu mumcunun tırnağı olamaz mumcu bugün parti kursun görün de bakın bı nasıl akın akın gelir

İbrahim

26 Nisan 2018 Perşembe 09:42

İyi ki de söyledi..

Erkan Mumcu siyaseti Türkiye'de ve dünyada bıraktı

24 Aralık 2017 Pazar 00:18

Erkan Mumcu zaten genel başkan, bakan, millet vekili vb birçok farklı görevi yaptı. Zaten devam edecek olursa kendi mekânında genel başkan olarak devam ederdi. Kendisi fedakarlık. Mehmet ağar yiğit çıkmadı. Meral Akşener İçişleri bakanı iken ağar emniyet genel müdürümüz idi. Susurluk ile başlayan bir süreci yaşıyoruz. Şimdi üçünde bakan değil ama ağlardan sonra DYP genel başkanı olan sülüman bakan değil mi? Has parti genel başkanı kurtulmuş bakanlíktan kurtulamamış acep nedendir bilinmez ama

.,

03 Kasım 2017 Cuma 21:30

sayın erkan mumcu ısparta için yaptıklarını ve yapmaya çalıştıklarını anlat bu halka

Abdullah Abdullayew

23 Şubat 2017 Perşembe 00:01

Memleket bu yozlasmis muzmin siyasilerden kurtulup yoluna tertmiz hic bir pislige bulasmamis insanlarla yola devam etmeli

ahmet

10 Mart 2017 Cuma 11:25

bence de kullanılıp fırlatılan tipler olmamalı.

Hatasın sen hata

07 Şubat 2017 Salı 09:18

Akşener mumcuyla falan yola çıkmaz.mumcu herkes için bir hatadır

ismail ismail

21 Ocak 2017 Cumartesi 03:42

erkan mumcuyla kimse parti falan kurmaz son anda napcagi belli olmaz. hemde bu adam yalvacli falan degil tuncelilidir. sonradan tunceliden goc etmistir ailesi.

Mali

11 Aralık 2016 Pazar 19:59

G...........güveniyorsan çıkarsın er meydanına

Muammer TOMBUL

27 Ekim 2016 Perşembe 14:34

2007 yılında bende sizi birilerinin yönlendirdiğini düşündüm. 15 temmuz olayları sizi haklı çıkardı. AKP 2007 de bu Fetö'cü leri korudu. Fetö'cü lere karşı olan sizin gibi siyasetçileri dışladı. Şimdi bulaştığı pislikten kurtulmaya çalışıyor. Meral Akşener in siyasi kariyeri sizin kariyeriniz karşısında 0 dır. Bizler ülkücü kişileriz. Yerimiz MHP dir. MHP yi ülkücü harekete geri alma zamanı. Sizde burda olun derim.

Aslı ASTARIYOK

02 Kasım 2016 Çarşamba 13:33

seni kim ülkücü yaptı. öyle diyosan bilki değilsin. ülkücü olmaya ****ret edersin. eğer öldüğünde bu adam ülkücüyderelrse belki.

Naci TATOĞLU

18 Ekim 2016 Salı 07:46

Geçmişte ne tuzaklarda dolmuşa bindin başkaklarına kürek çektin. Bırak meral akçeneri parti kuruyormuş adam topluyormuş v.s-v.s sen onunla olursan alacağı rey zaten 0,25 onuda kaybeder. Bu ülkeye geçmişte çok zarar verdiniz sen AKP de RTE den sonra gelen adamdın şimdi AKP nin 4 milletvekili çıkaracağı bir ilde 1. sıradan aday olsan o vilayette AKP kaybeder diğer 3 vekilide çıkaramaz nedenmi senin yüzünden. Orta yaşlı Halk seni sevmiyor.

Sana Oy Veren

15 Temmuz 2016 Cuma 14:11

Sana Ak Partide iken Asil Seçmen iken yetki verdim.Ama sen bu yetkimi yanlış kullandın. Tarih sayfalarında eridin gittin. Ama o zaman sizi yönlendirenler şimdi de sana sormadan Parti kurarlar,kapatırlar,uçururlar... bi kere vaktinde dik duracaktın.

İNSAN

15 Temmuz 2016 Cuma 11:54

SAYIN MERAL HANIM MHP ARTIK YOLHARİTASI GÜZEL BÜGÜN OLMAZSA BIRGÜN DEYIŞECEK DEYIŞMESSE HALK SECIMLERDE DEYIŞTIRECEK

Yalvaçlı

15 Temmuz 2016 Cuma 11:49

Sayın Mumcu tutmayalım diyecem ama seni bu açıklamayı yapmaya zorlayan saik ne ola.Ben dersimi aldım toplum mühendislerine bir daha oyuncak olmam diyorsan başka.Yok müteahitlik işlerine helal gelmesinse maksat az bile kızmışsın.

Baki yeşil

15 Temmuz 2016 Cuma 07:41

Birbirini ağırlar,siyaset bir zamanlama işidir sayın Mumcu,bu millet genç yaşına rağmen çok teveccüh gösterdi ama asıl anlamayan sen oldun 2007 de sen değil millet son noktayı koydu sizin gibi üst aklın emir erlerine. Üst akıl var kim bu üst akıl siyonist uşağı masonik yapı şehzade Mustafa dan bu yana var bu akıl ve oyun üstüne otun senaryosu yazıyor Akşener yeni oyunu onlar hep 2 kere 2 dört eder sanıyorlar. Eskiler derdiki şeyi olanın dini olmaz,o yüzden şişme Akşener i de kimse şiitmez.

Salih

15 Temmuz 2016 Cuma 01:55

Bir zamanlar....guvenip Yola Ciktigin agar..sert olsun ne yazar,,,mulayim...demisti..sn .mumcu...Artik siyaset yapsan ne yazar,,,yapmasan ne yazar...mulayim....

haber

15 Temmuz 2016 Cuma 09:07

sen ne diyorsun böyle saçmalıyorsun? Neyi ne kadar biliyorsun. 2007 de tamda parti kurulacakken uçaktan inmeyen m.ağar o uçaktan neden inmedi acaba? neyin pazarlığı yapıldı. m.ağar aydın yenipazarda sözde hapis yattı! o pazarlığın sonucuydu ve dahası belirli bil bölgenin araç muayene istasyonları verildi, neden verildi biliyormusun?, uçaktan inme ve orta sağ bir parti kurmayın bütün gelecek planlarımızı alt üst etmeyin. TABİ BUNLARI NE BİLECEKSİNİZ.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR