29 Mart 2024 Cuma

Erdoğan: İktidar gücünü bunun için kullanmamalıyız

Erdoğan: İktidar gücünü bunun için kullanmamalıyız

Siyaset

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “AK Partili olmak gurur abidesi olmak değildir, iktidar gücünü gururlanma sürecine katkıda bulunsun diye kullanmamalıyız. Tam aksine tevazu ehli olmak suretiyle vatandaşlarımıza yaklaşmalıyız” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ağaç kökü

15 Haziran 2017 Perşembe 09:03

Ağaç kökü yesinler diyen zatı muhterem partiye çok zarar verdi. Bilginize.

Vatandaş

14 Haziran 2017 Çarşamba 20:21

Akpartililer değil, vekile yakın olanlar o durumda.

Ramo

14 Haziran 2017 Çarşamba 18:23

Hz.Ömer; Halktan kopuk Yaşayan Valiyi görevden alırdı.Çünkü dev ağaçları kurtcuklar,Devletleri ise içi kibirle kurtlanan bürokratlar yıkar...Rüyasında bile inanamayan makamlarda idarecilerede etliye sütlüye karışmayanlarada aynı gecerli..

fetö

14 Haziran 2017 Çarşamba 16:56

fetönün siyasi ayağı teşkilatlarda temizlenmedikçe, benden oy yok.

Vatandaş

14 Haziran 2017 Çarşamba 15:08

Siyasi gücün varsa yada zenginsen Isparta'da işlerin yürümesi çok kolay. Ama sıradan vatandaşsan sıradansın işte o kadar. Heleki yöneticilerimizde. Sözde Her gün basında hepsi halkın adamı, vatandaşa hizmet için varlar ötesi yok maalesef.

BU PARTİ BİZİM

14 Haziran 2017 Çarşamba 14:04

Sav kasabasında Ak Partiye oy veren biri olarak, kasabamızda Ak partiyi temsil ettiğini söyleyen veya öyle davranan acizlerin yüzünden Belediye başkanlığını kaybettik ve Ak partiyi kendi çıkarları için kullanıp hizmet yaptığını söyleyenler var.Sayın Cumhurbaşkanım Sav Kasabasından bu molozların temizlenmesi ve pırıl pırıl yeni bir gönül ehli memleket sevdalılarının desteklenmesi ve bu eski çakallara yem edilmemesini canı gönülden istiyoruz.Maddi yönden partiyi kullanarak sömürenleri istemiyoruz.

hasan

14 Haziran 2017 Çarşamba 11:44

Sayın Reis-i Cumhurumuz Isparta Akpartisi Çooook ama çoook kötü yönetiliyor.Hepsini sil baştan değiştirmek gerekiyor.Ve bütün resmi kurumlarada kök salmışlar her yerde referansları var.Kendinden olmayanları hiçbir yerde barındırmıyorlar.Sen Akpartiye oy vermişsin vermemişsin hiç önemli değil.

Asi Derviş

14 Haziran 2017 Çarşamba 10:35

Zaten başkanlıkta sana meclis için başka partiye oy vereceğimiz için sıkıntı yok! Çünkü Isparta da senin için için verdiğimiz oydan dolayı millete efendilik yapan Ak partili çok!

vatandaş

14 Haziran 2017 Çarşamba 10:31

sayın cumhurbaşkanım bu il ve ilçe başkanlarının sıklıkla yaptığı hatalardan bir tanesidir partimizi çok yanlış değerler içine sokup hizmet için değil şantaj vesilesi olarak kullanıyorlar ben isterdim ki kim yanlarına kapılarına gitse bir vatandaş gözüyle yardımcı olmalarıdır,çünkü sizlere sesimizi duyurmanın yegane yolu teşkilatlardır.

AA

14 Haziran 2017 Çarşamba 08:22

ah sayın cumhur başkanım değerli liderimiz bu bahsi konu ıspartada il yönetiminine cuk diye oturdu adamların kafası 10 karış havada

vatandaş

14 Haziran 2017 Çarşamba 06:52

haklısın reis kalpleri fethetmek kaleleri fethetmekten daha zordur

AKPARTİ Lİ

14 Haziran 2017 Çarşamba 04:57

SAYIN CUMHUR BAŞKANIM SENİN İCİN DESTEK VERİYORUZ. FAKAT BIR YEREKADAR DSYANMA GÜCÜMÜZ KALMADI PARTİLİ İLGİSİZ KALIYOR. ARAŞTIRIN BUNDAN SONRA BOYLE GIDERSE BU OYU BILE ALMAK COK ZOR. SEN GELDİN İNŞALLAH BAZI SOYLEDIKLERİN GERÇEK OLUR. YOKSA DURUM GÖZ ÖNÜNDE. AKPARTİ LİLERE BİR ARAŞTIRI...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR