28 Mart 2024 Perşembe

EN ÇOK GELEN SİYASETÇİ BENİM

EN ÇOK GELEN SİYASETÇİ BENİM

Siyaset

Ispartanın beldelerini, köylerini, kasabalarını ve ilçelerini en fazla gezen siyasetçinin kendisinin olduğunu söyleyen Özel,Isparta’yı Demirel’den bile fazla gezdiğini idda etti.

Ispartalı işadamlarının İstanbulda yaptığı toplantıda konuşan Milletvekili Recep Özel, şehrin bütün renklerini biraraya getiren İGSİAD’ı tebrik ederek başladığı konuşmasında Ispartanın güzel bir şehir olduğunu, bunu ne şehirde yaşayan, ne de dışarda yaşayan insanların bilmediğini söyledi.

Özel konuşmasında Isparta’nın köyleri, beldeleri, ilçeleriile güzel bir şehir olduğunu belirterek konuşmasını şöyle sürdürdü. “İddia ediyorum ki, Ispartanın köylerini, kasabalarını, ilçelerini velhasıl tüm yerleşim yerlerini en fazla gezen, ayak basan siyasetçi benim. Sayın Demirel’den bile fazla gezdiğimi düşünüyorum. Bu nedenle Ispartanın en büyükeksikliği nedir diye sorsanız Tanıtım eksikliği derim.

Bu nedenle en kısa zamanda Isparta tanıtım AŞ’yi kurmalıyız ve şehrimizi yurt içinde ve yurt dışında tanıtmalıyız. Böylece Ispartanıngüzelliklerini, varlıklarını ve değerlerini daha çok insana tanıtarak heralanda gelişmeli ve bu gelişimden fazlası ile beklentilerimize cevap almalıyız“ dedi.

Milletvekili Özel, ısparta’da yaşayan insanların en büyük handikapının ise biraraya gelme konusundaki sıkıntı, güvensizlik ve işbirliğinin yetersiz olmasından kaynaklanıdığını, bu tür toplantı ve birliktelikler ile bu sorunuda kısa zamanda aşacağımızı düşünüyorum. Ispartanınkarar vericileri burada ve bir vizyon koymalıyız. Buradan hepinize diyororum ki Isparta ile bağınızı koparmayın ve yılda en az bir kez ailenizle Ispartaya gelin. küçük İstanbulu Ispartada inşaa edelim, bunun yoluda üst kimlikte birleşmektir” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR