24 Nisan 2024 Çarşamba

DEVLET ADAMLIĞINI BİLEN BİR İNSANIM

DEVLET ADAMLIĞINI BİLEN BİR İNSANIM

Siyaset

Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesinden sonra Isparta Oteli'ne asılan Erdoğan afişi yerinde kalacak. Şehir dışında olan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın haberi olmadan bugün indirilen afiş yeniden asıldı. Günaydın'ın talimatı üzerine Erdoğan afişi yerine asıldı.

Başkan Günaydın, "ben bir devlet adamıyım. Artık olaydeğişmiştir. Sayın Erdoğan ülkemizin Cumhurbaşkanıdır. Devlet adamlığını iyibilen bir insanım. Arkadaşlar benim haberim olmadan kaldırmış. Ben duyar duymaz arkadaşlara talimat verdim yeniden asılmasını istedim" dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Personel

12 Ağustos 2014 Salı 00:16

Başkanım ben sizin personelinizim ve ak partiliyim bu davranışınızla sizi bir kez daha takdir ettim.ayrıca yapmış olduğunuz zamlarıda hiç bir belediye başkanı yapmaz.teşekkürler YUSUF ZİYA GÜNAYDIN

Ispartalı

11 Ağustos 2014 Pazartesi 23:54

Ispartalı'da yedi bravo

mehmet boyacı

11 Ağustos 2014 Pazartesi 23:26

artik dünyayı ve türkiyemizin cumhurbaşkanımızyanı başkumandan belediye başkanımız döru soylüyor saygılar sevgıler belediye başkanın dorusu

ak

11 Ağustos 2014 Pazartesi 22:04

ben akpartılıyım ama sayın beledıye başkanımızı bu yaptığı daranıs sonrası tebrık ederım

lazım değil

11 Ağustos 2014 Pazartesi 20:30

adamın dibisin

Şehir adamlığı

11 Ağustos 2014 Pazartesi 17:16

Bir de şehir adamlığı yapsanızda çarşı karakolu meydanındaki göbeğin etrafını asfaltlayıp cumhuriyet caddesi de asfaltlanınca bağlasanız çarşı karakolu üzeri cadde, tuhafiyeciler sitesi önü cadde ve çayboyuna giden caddedeki evler ve işyerleri toz olmasa çok iyi olacak.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR