25 Nisan 2024 Perşembe

DEREBOĞAZI YOLU YAPILMAKTADIR

DEREBOĞAZI YOLU YAPILMAKTADIR

Siyaset

MÜSİAD’ın Açılış ve Gala Yemeği’nde konuşan AK PartiMilletvekili Recep Özel, Isparta için gecikmiş bir açılışı gerçekleştiriyorolduklarını belirtti. Milletvekili Özel, açılışı bu zamana kadar getirdik.Bütün zorluklara rağmen kuruluşu gerçekleştiren kuruculara teşekkür ediyoruzdedi. Özel yaptığı konuşmada ise; “Isparta’da iş adamları derneği adı altında bir çok derneğimiz kuruldu.Bizi biz yapan değerlerin temsilcisi olarak hayat buldu. Fakat MÜSİAD Ispartaolarak geç kaldığımızdan dolayı suçu kendimizde de aramalıyız. Bu konuda suçuüzerimize almalıyız. MÜSİAD Isparta Şube Başkanım Selim Mustafa Özkutlukardeşim sanayileşmede iyi bir noktada olunmadığını söyledi. Biz Isparta olarakhep birilerinden bir şey beklemişiz. Başkan yine teşvikte yanlış yerdenbakıldığını gösterdi. Teşvikte hangi bölgede olursanız olun. İş yapmabecerinizi kaybettiyseniz nerde olursanız olun hiç farkemiyor. Konya neden uçtugitti. Biz burada kalıyoruz diyoruz. İş bize düşüyor Isparta olarak.Adımlarımızı hızlı bir şeklide atabiliriz. Bir diğer konudayolla ilgili. Yollailgili ıspartada çok sözler söylendi. Başbakanımızın ıspartada söz verdi. Ortakkısında proje çalışmaları devam ediyor. Yol ile ilgili mevzu bitmiştir. Yapılmaya başlanılmıştır. Onun sözünüzerine söz söylemek kimsenin haddi üzerine değildir. MÜSİAD’ın güzelfaaliyetler yapmasını arzu ediyoruz. Kuruluşunda ne kadar eziyetlerçektiklerini biliyoruz. Önce müsiad’a ne vereceğiz diye düşünmeliyiz. Dahasonra istemesini kendiliğinden gelir diye düşünüyorum.

AK Parti Milletvekili Recep Özel, Cumhurbaşkanlığıseçimlerine de değinerek, Isparta’da bize yakışan bir şekilde seçimigerçekleştireceğiz. Muhaletefetin çatı adayı ve Isparta’nın eniştesi olaraktabir ettikleri kişiye değil adam gibi adama oy vereceğiz” dedi

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

DİNLE

30 Haziran 2014 Pazartesi 09:38

HÜR İRADE VE DEMOKRATİK REJİMDEYİZ. BAZI KİMSELERİN LAFININ ÜZERİNE KİMSE LAF SÖYLEYEMEZ. DURUMA GÖRE ATMAK SERBESTTİR. MİLLET SADECE DİNLER, AMA KARAR ZAMANI GELDİĞİNDE GEREĞİNİ YAPAR.(bazıları şimdiden adı hatırlanma(k)yan, istenmeyen isim listeleri arasına girer.buna şu an en yakınındakiler de dahil olur.)

VELİ CAN

29 Haziran 2014 Pazar 13:55

YAHUUU GÖREVDE OLDUĞUNUZ SURCE LAF SALATAINDAN BAŞKLA BİŞEY YAPAMDININERDE BAŞLADI SADECE GÖSTREMELİKK BAŞLAYACAK TÜMÜYLE BAŞLAR YALAN HABERLERLE İNSANLARI KANDIRAMZSINIZ

balcılı

28 Haziran 2014 Cumartesi 22:55

10 km ısparta 10 km antalya tarafından başladı tmm 1.kalan kısımar ne zaman ihalesi yapılacak ne zaman bitecek bunu söyle başbakan söz verdi ama sen takibini yapıyormusun konya yolu ne zaman bitecek gelendost eğirdir ne zaman başlayaca

ragıp

28 Haziran 2014 Cumartesi 21:57

4.5 milyon Çoruma İMAM HATİP için gönderildimi? Halkın Bankasının genel müdürünün bu hizmetini İmam Hatipliler olarak unutmayacağız, Teşvik Eden sayın BB'yi de unutmayacağız.

hey yarabbi

28 Haziran 2014 Cumartesi 15:10

siz ıspartaya hizmet falan yapmazsınız ancak kendi kafanıza uyan adam tayinleriyle uğraşırsınız en üst müdüründen en alt hademesine kadar..biliyoz ne olduğunuzu..

ıspartalı

28 Haziran 2014 Cumartesi 15:08

merak etmeyin herkes biliyor kim adam kim değil kim milletvekili kim ne yaptı kim ne yapmadı..yerel seçimlerde ısparta halkının iradesini gördük. yine göreceğiz.zaten bu son şansınız eğer yine yapamazsanız biraz zor olursunuz milletvekili artık.

ak

27 Haziran 2014 Cuma 21:56

siz ekmeleddin'e oyunuzu verin !! seçim günü Isparta'dan hangi sonucun çıkacağını göreceksiniz.. En az %60 Recep Tayyip Erdoğan'a verecek.. Unutmayın.. Seçim günü görüşürüz..

İsimsiz kahraman

27 Haziran 2014 Cuma 20:49

Adam gibi adam olan birisi varsa o da EKMELEDDİN İHSANOĞLU dur...

hüsameddin yörükoğlu

27 Haziran 2014 Cuma 19:19

Ispartataya ne yaptında oy istiyorsun. Yazık yazık Ispartaya asla oy vermeyeceğiz Recep Özel

hb

27 Haziran 2014 Cuma 19:06

hadi oradan. 12 yıllık iktidarınızdan ne gördükde bbaşkabakana oy verecez. oyumuz ekmelettin e

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR