26 Nisan 2024 Cuma

CHP ÜYELERİ YEMEKTE BULUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi tarafından birlik beraberlik ve dayanışma yemeği düzenlendi.

Siyaset

Barida Otel’de düzenlenen yemeğe CHP Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık, CHP Parti Meclis Üyesi Eren Erdem, Isparta Milletvekili İrfan Bakır ve çok sayıda partili katıldı.

Yemeğin açılış konuşmasını yapan CHP İl başkanı Eyüp Ersoy,katılımcılara teşekkür ederek ülke gündemindeki konulara değindi. Başkan Ersoy’un ise hedefinde bugün mecliste oylamaya sunulan dokunulmazlık vardı.

Ersoy’un konuşmasının ardından kürsüyü gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık ise, ülkenin zor günlerden geçtiğini belirterek, birbirimize daha çok kenetlenmemiz gerekiyor dedi. 









YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Baki yeşil

22 Mayıs 2016 Pazar 10:48

CHP bu Kılıçtaryan ve mezhepçi oluşumu ile marjinalleşti ve terör örgütü gibi oldu. Kaset komplosu ile ulusal çizgiden dhkpc çizgisine kaldırıldı gezide 8kk dhkpc işbirliği planladı paralel ve üst akıl,ardından Suruç ile pkk dhkpc hdp CHP nikahla kıyıldı. Tarihlerde hep böyle olmuştu,ne zaman işler yoluna girse,azınlıklar,mezhepçilik,dönmeler,kol Kürtler kalınmıştır. Yine aynı Demirbaşlar ve Kılıçtaryan ikiside Tunceli demesinden ve köken sorunları var oyun belli değilmi ACAİP SIRITIYOR BU SEFER

CHP

21 Mayıs 2016 Cumartesi 20:10

Yolumuz açık olsun CHP yola devam

Baki yeşil

21 Mayıs 2016 Cumartesi 09:15

Aksırıncaya kadar yeyin tıksırıncaya kadar yeyin,aslan sosyal demokratlar fakirlik edebiyat ı yapın soframızda tek bir fakir olmasın,en lüks yerlerde yaşayın en lüks araçlara binin tek gamınız mide ve ****ten olsun,milleti salak kendinizi akıllı görün NAH OLURSUNUZ İKTİDAR BU MİLLET SİZİ ÇOK İYİ BİLİYOR SİZİN DİNİNİZ SİZE BİZİM DİNİMİZ BİZE

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR