28 Mart 2024 Perşembe

Çağrı Merkezi için ödenek müjdesi

Çağrı Merkezi için ödenek müjdesi

Siyaset

1000 kişinin iş imkanına kavuşacağı Çağrı Merkezi için yerbulundu. Tadilat için gerekli olan 1.2 milyon liralık ödenek MilletvekiliBilgiç’in girişimleri ile bulunuyor.

 

Isparta’daki işsizliğe önemli oranda çözüm bulacak ve 1000kişiye ekmek kapısı olacak Çağrı Merkezi “Call Center” için yer bulundu. ValiVahdettin Özkan’ın girişimleri ve araştırması ile 112 Acil Servisin hizmetbinasının arka tarafından bulunan binalar Çağrı Merkezi için uygun bulundu.

 

Özel İdare yetkilileri hemen harekete geçti ve depo olarakkullanılan binaların tadilatı için çalışmalara başladılar. Binaların tadilatıiçin 1.2 milyon liralık bir ödenek gerektiği raporunun verilmesi üzerine kaynakarayışına geçildi.

 

AK Parti Isparta Milletvekili ve Plan –Bütçe KomisyonuBaşkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç ödenek için devreye girdi. Bin kişinin işimkanına kavuşacağı ve sağlayacağı katma değer ile Isparta ekonomisine büyükkatkı sağlayacak çağrı merkezinin yapılmasının çok önemli olduğunu belirtenBilgiç, Özel İdareye binanın tadilatı için gerekli olan 1.2 milyon liralıködeneğin aktarılması Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile görüştü ve olumlu sonuçaldı.

 

Ödeneğin gönderilmesi ve çağrı merkezinin Isparta’yaaçılmasının çok önemli olduğunu belirten AK Parti Isparta Milletvekili Bilgiç,1.2 milyon liralık ödeneğin acil olarak gönderilmesini Maliye Bakanı MehmetŞimşek’e ilettiğini belirterek şu bilgileri verdi:

 

“Sağolsun Sayın Bakanımız Isparta’nın her konusunda olduğugibi bu konuda da gerekli duyarlılığı gösterdi ve ödeneğin gönderileceğinisöyledi. Maliye Bakanımıza Isparta İl Özel İdaresinin kapatılan belediyelerdendolayı yaşadığı ekonomik sorunları ve acil para ihtiyacını da anlattım vekendisi yardımcı olacaklarını söyledi.

 

Çağrı Merkezi Isparta ve iki ilçemizde istihdam sahasıyaratacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Zamanla çağrı merkezininsağladığı istihdam ve ekonomiye sağladığı katma değer artacaktır.”

 

AK Parti Isparta Milletvekili ve Plan – Bütçe KomisyonuBaşkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç, yıl sonuna kadar Isparta’ya yapılacak diğeryatırım ve gelecek ödeneklerle ilgili sevindirici haberler vereceklerini desözlerine ekledi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Isparta'lı

31 Ekim 2014 Cuma 17:29

Bu çağrı Merkezi işini acaba kim çözdü, kim bu işle uğraşıyor. Gerçekte vekillerimizn uğraşları daha farklı. Tebrikler Tarkan işini iyi yapıyorsun. Ama adalet er geç yerini bulacak. Allah' ın sopası kafanıza inecek.

ali

31 Ekim 2014 Cuma 09:27

secimyaklaşıyor bu haberleri daha cok duyarız bu güne kadar ne yapmışki tetikcileri maşallah iyi calışıyo millet abtalya

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR