29 Mart 2024 Cuma

BU AÇIKLAMALAR ÇOK TARTIŞILIR

BU AÇIKLAMALAR ÇOK TARTIŞILIR

Siyaset

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen'in Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığna gerçekleştirdiği ziyarette Isparta Belediyesinin öz malı iken merhum Belediye Başkanı tarafından satılan ISBAŞ ve ponza madenlerinin yeniden satılacağı  gündeme geldi.

MHP'li Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın göreve gelir gelmez tekrar Isparta Belediyesine geri aldığı ponza madenlerinin satılması gerektiği yönündeki açıklama siyaset gündemine bomba gibi düştü.Isparta Belediyesinin öz malı haline gelen ponza madenleri ve ısbaş'ın satışına yönelik açıklamalar çok tartışılacağa benziyor. İşte "Ponza madenleri ve ısbaş özel sektöre açılmalı' denilen ziyaretin detayları...

İZLEYİN

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Arka Bahçe Ziyareti

17 Ocak 2019 Perşembe 02:13

Ooooo arka bahçeye çay içmeye gelmiş başkan, gelmişkende atmış üfürmüş. Sanırım bu arka bahçe yöneticilerinin içinde bu ponza yataklarına sulanan var gibi. Eeeee yandaşa, zengine nasıl kıyak çekilir en iyi onlar bilir. Şükrü beyde hızlı adapte olmuş, daha çayı bile bitmeden vermiş müjdeyi satacaz diye. Satın bakalım satın, nereye kadar gidecek bu iş görecez bakalım.

Akpye OY Yok

16 Ocak 2019 Çarşamba 15:52

zaten işiniz gücünüz satmak. üretim nedir bilmezsiniz birde utanmadan bu ülkeye bir çivi çakmadınız dersiniz. o çaktığımız çivilerle bu ülkeye bir sürü fabrika yaptık sizde bu yaptıgımız fabrikaları satıyorsunuz ! bu adamlar ülke yönetirse dolar 6da olur 8de olur 10da olur !

halk

16 Ocak 2019 Çarşamba 13:08

sat gitsin zaten bir işe yaramıyor

hasan

16 Ocak 2019 Çarşamba 09:37

Sat gitsin boş ver halkta seni seçimde satar

Ahirete yolculuk

16 Ocak 2019 Çarşamba 09:25

Ve sonunda hepimize düşen iki m2 toprak neyin mücadelesini veriyoruz bıktık artık bu kavgalardan

Ispartayı seven

16 Ocak 2019 Çarşamba 05:54

YZG Zorlama kendini yaptıkların yapacakların teminatıdır. Yâş 70 iş bimiş. Yaptıgın müze ve füze. Yeni şehir zenginleri ni UNUTTUK. Yapmadıgın o Onayladıgın yapılmaya hazir PROJELERİN varya ÖMÜR. YUKSEK MIMAR YZG DIN SEN MIMAR OLALI TEK MIMAR SEN VARSIN BASKA MIMAR KALMADI ÇOOOOK BÜYÜK BAŞARINDA BUUUUU.

VATADASIM

16 Ocak 2019 Çarşamba 05:38

POLEMİGE GELİNCE ÇOK GÜZEL YAPIYORSUNUZ. BAŞARINIZ DIKİLI TAŞINIZ GÖKKUPBE VE MÜZE HEVESİ. OZAMAN ELMAYI YETİŞTIRIYORUZ SATMAYALIM KENDİMİZ YİYELIM. BUKADAR COK POMZA VAR BİZİM BOR MADENIDE POMZADIR. ADAM NEDİYOR ANLAMADAN KONUŞMAYIN BAŞKA İLLERE BAKIN 16 TANE FABRIKASI VAR DİYOR. BİRTANE FABRİKA YAPIP 50 KIŞI CALISTIRIP İŞYERİ ACTIK DEMEYİN. BELEDIYE YALNIZ YZG. VE YAKINLARININ İŞYERİ DEGILDİR. TABİKİ FABRİKA KURUP BAŞKA İLLERE PİRKET SATACAGIZ.ÇÜNR YENİ ŞEHİRDEGİL. EVSİZE SOSYAL KONUT YAPACAK.

TİCARET ODASI

16 Ocak 2019 Çarşamba 01:31

Burası ticaret odası seçimleri deyim sayın başdeğirmen fazla hırs adama domuz gutturur derler yaaa. Hadi 17-0 ticaret odası secimlerini aldıgın dönemdeki kaç kişi FETO dan ceza aldı cezaevinde yatıyor? Kaç kişi FETO dan dolayı cezaevine girdi çıktı? Son secimlerde ticaret odasının seçimlerine oy kullanmaya geldi şapkanı önğne alda bir düşün sayın başdeğirmen... bu seçimler ticaret odasındaki gibi fötenun baskısıyla oy kullanmaya gelmiyecekler onun için işin zor başdeğirmen

Vatandaş

16 Ocak 2019 Çarşamba 00:37

abartmayın lan. haber abartıyor derken yorum yazanlar da abartmış. neymiş ulusal medyaya vermeliymiş bak sen :D kardeşim tüm haber ajanslarının ve televizyon k****larının numaraları internette var ara söyle yada mesaj gönder. Gülerler sana rezil olursun :D

Yalnız KURT

15 Ocak 2019 Salı 23:59

Özelleştirme satma işletmesine devretme gibi kavramlarla özdeşmiş bir partinin adayı nihayetinde bütün özelleştirmelere bakın özellikle TELEKOM babalar gibi satılmıştı adam tüm varlıklarını sattı. parasını da ödemeden tüydü. Zararıyla yine elimizde kaldı.. Ispartalı İYİ düşünmeli bir deve daha yazık etmemeli.

Isparta lı

15 Ocak 2019 Salı 22:54

Satarlar alışkanlık yaptï bunlarda satmak

Sata sata bitirmeye yaklaştılar!

15 Ocak 2019 Salı 22:35

Ali Babacan: BETONLAŞMAK; bir ülkenin ekonomisinin uzun süreli bir kalkındırma sağlamayacağını belirtmişti! Maliye bakanı Mehmet Şimşek " satılacak pek bir şey kalmadığı için özelleştirme tezgahını küçülttük!" demişti. Şu ana kadar diğer partilerin yönettiği şehirlerde muhalif belediyelerin satmadıkları milletin kamunun mülklerine; göz diktiler şimdide! Vermiyeceğiz bu satıcılara belediyeyi falan!

Pomza Isparta Halkınındır

15 Ocak 2019 Salı 22:13

Öncelikle ponza değil pomza.Pomza belediye bütçesine ciddi katkısı olmuştur.Şimdi Hasan Balaman merhumun yaptığı hatayı tekrar gündeme getirmek abesle iştigaldir.Sayın Başdeğirmen ITSO biz bu sahaları pomza madenini daha iyi zenginleştirme yani cevheri değersiz taş ve atıklardan arındırarak değerliyi elde etmek için çalışacağız deseydi eyvallah ama ne yazıktır ki bunu demedi direkt satalım dediler yazıktır günahtır.Zaten özelleştirme ile milletin tepkisi malumken siz kalkıp yerelde özelleştirme

Mstf_ycr

15 Ocak 2019 Salı 21:46

Isbaşı sattığınız zamanı unutmadı bu memleket. Yanlış yere kanca atıyorsun Şükrü bey topla demirini başka yere... Isparta sahip çık başkanına

Satarsınız! Tabi seçilirseniz!

15 Ocak 2019 Salı 21:33

Çarşamba pazarını, millete vakfedilen pazar yerini bile fetöcü müteahhid kadıahmetoğullarına peşkeş çektiniz, fetöcü firma dükkanları satıp, milletin paralarını alıp inşeati bitirmeden toz oldular kapağı yurt dışına attılar! Hala çıkmışsın milletin malını dışardan sermayeye peşkeş çekcem özelleştircem diyebiliyorsunuz ya! Bıraksaydınız çarşamba pazarınada el sürmeyip Isparta belediyesinin başına içinden çıkılmayacak bir külfet bırakmasaydınız!

Dil kafes içindeki aslandır!

15 Ocak 2019 Salı 21:18

Dilim dilim, eyledi beni dilim dilim!Başıma ne geldi ise senden bilirim!Dil kafes içindeki aslandır, iyi bağlanmazsa sahibini yer!

ali ihsan-nurettin

15 Ocak 2019 Salı 20:07

zaten geliş amaclarını ve niyetlerini iyice belli ettiler zihniyet böyle yatırımla alakalı değilde direkt satışla alakalı şuan zaten işleniyor pomza sahaları senin akıl hocaların dersine iyi calışmamışlar şükrü bey siyasetten fazla anlamam fakat daha once bu sahaları sattıkaronda kac tane şirret kaldı katma deger sagladı lütfen siyaset yapacağım diye biraz dürüst olalım

Ahmet

15 Ocak 2019 Salı 20:03

Yaşa Şükrü başkan. Ispartada ne kadar satılacak yer varsa sat. Yeni sanayiyi yık imara aç. Oylar sana helal olsun. Yeter devlet askeri tank fabrikasını bile satıyor. Ispartadaki şirketlermi satılamayacak. Oylar Şükrü başkana.

!!!!

15 Ocak 2019 Salı 19:49

Bu haberi yapan ajans, ulusal medyaya vermeli! Oldukça haber değeri yüksek! Bak o bile satıyor milletin malınıda, bu haberide ulusal yazılı ve görselmedyaya verebilir haber hakkı kime âitse!

Âdeta!

15 Ocak 2019 Salı 19:44

Bana oy vermeyin diye bağırıyor!

Ispartalı

15 Ocak 2019 Salı 19:38

Haberi izledim başdeğirmenin ağzından ısbaşı satacağım diye bir açıklama duyamadım ? Duyan varsa dakika ve saniyesini yazsın. Bu arada belediyenin sattığı kilit taşını dışarıdan daha ucuza yaptırdım bişey diyonuzmu ?

Unutmadık! unutamadık!

15 Ocak 2019 Salı 19:36

SATARSINIZ HEMDE BABALAR GİBİ SATARSINIZ!

Ak partiye zarar veriyon!

15 Ocak 2019 Salı 19:33

Çok güzel bir deyim var koca ragıp paşanın bana onu hatırlattı, seçim vaadinde satıp savacam diye mertçe millet için kötü , sermayenin çıkarlarını koruyacağını itiraf ederek milletten oy isteyen birine; ilk defa şâhit oluyoruz!!! Bay Şükrü ohalde fakirleştirip köleleştirdiğiniz milletten değil, gidip zenginleştireceğiniz sömürgeci sermaye sahiplerinden oy istersiniz artık şu saatten sonra! Sana oy verecek olanda vermez artık bu açıklamanızdan sonra!!!

POMZA MADENİ

15 Ocak 2019 Salı 19:21

Adam haklı . taaa nevşehirden kayseriden tırlar antalyya Biriket satıyor yollar tır dolu , onca yol, nak,vs demekki kazanıyor !! bizim fab ne kazanıyor acaba ?? yıllık karı ne ??

Fatih selen

15 Ocak 2019 Salı 18:25

Abdullah gül’ün akrabaları olan büyük İstanbul firmasından günaydın başkan zorunan almıştı Ispartalının madenlerini bunlar kazanırsa yine büyük İstanbul lar çıkacak demekki

Kendini bitiriyor!

15 Ocak 2019 Salı 18:16

YUSUF ZİYA GÜNAYDIN BUNLARA BİR ŞEY SÖYLEMESİNE GEREK YOK! ISPARTAYA VERECEKLERİ ZARARLARI KENDİ AĞIZLARIYLA ANLATIYOR !!!

Şaşırmadık; bizi yanıltmadınız!

15 Ocak 2019 Salı 18:13

Satın almak isteyen sermaye sâhipleri ile şimdiden görüştüğünüz söyleniyor! Komisyonda anlaştınızmı? Nereye yatıracak sermaye sâhipleri komisyonları bağış adı altında?

Köleleştirecekler milleti!!!

15 Ocak 2019 Salı 18:06

Mahallelerde %51 vatandaşın mülkünü toplayıp, kentsel dönüşüm adı altında sermayeye peşkeş çekecekler, milletin özel mülkünün üzerine 500 bin tl vb. 1tirilyon değerinde ultra lüks dâireler yapılacak, millet arsasının karşılığında aldığı parayla o binalardan borçlanmadan 1 dâire sâhibi bile olamıyacak! Bu adam İstanbulda Isparta kamu ve özel mülklerini satın alacak adamlarla istanbulda görüştüğü zaten söyleniyor uyan Ispartam uyan! Şehirmerkezindeki kiracı veya sâhip herkezi sürme projeleri var!!

vay beee

15 Ocak 2019 Salı 18:02

şükrü insaat malzemesi satiyo mutahitlik yapiyo belediyenin her yerini satip kendileri yada çevresimi alacak.

KANDIRILMAYA HAYIR!

15 Ocak 2019 Salı 17:57

Fabrikaları, telekomu, elektirik vb kâr getiren kurumları, dağları, gölleri, altın, kömür, vb yeraltı ve yer üstü bütün zenginliklerimizi sattınız, yetmedi kentseldönüşüm adı altında milletin özelmülklerinide 2 kuruşa sermayeye peşkeş çekip, milleti birde borçlanmak zorunda bırakarak fakirleştirdiniz! Bu politikaların çoğu dünya sermayesi işbirlikçiliğinden komisyon alan Fetö zihniyeti! Bu zihniyeti daha istemiyoruz! Ak parti bu fetö zihniyetinden arınmalı! Her konuda aldatıldınız yeter artık!!!

SAYIN BAŞKAN ADAYIMIZ

15 Ocak 2019 Salı 17:51

LÜTFEN GEÇMİŞ YILLAR BELEDİYEYE İŞ İÇİN GİRMİŞ FETÖ’CÜ VARSA LÜTFEN ONLARI UZAKLAŞTIRIN BELEDİYEDEN ÇÜNKÜ BU FETÖCÜLER HİÇ BELLİ OLMUYOR, AYNI ŞİRKETTE 5 ORTAK OLUYORLAR 4 KİŞİSİ FETÖCÜ ÇIKIYOR DİĞERİ ONLARIN FETÖCÜ OLDUGUNU BİLMİYOR YAZIK... AYNI ŞEKİLDE BELEDİYEMİZDEDE VARSA LÜTFEN TEMİZLEYİN SAYIN AKP Lİ BAŞKAN ADAYIMIZ

Mimar yapar/Tüccar satar!!!

15 Ocak 2019 Salı 17:47

BUNLAR DÜNYA SERMAYESİNİN İŞBİRLİKÇİLERİ; ISPARTA BELEDİYESİNİN NEYİ VAR NEYİ YOK SATACAK!!! ÜZÜM PAZARINDADA %51 MÜLKÜNÜ SATIN ALIP KENTSEL DÖNÜŞÜM AFI ALTINDA DÜNYA SERMAYESİNE PEŞKEŞ ÇEKECEKLER, BU GÜN ORAKARDA DÜKKAN DÂİRE SAHİBİ OLANLARI YÜKSEK FÂİZLE YÜKSEK BORÇLANMA YAPMADAN 1 TANE BİLE DÜKKAN DÂİRE SAHİBİ OLAMIYACAK ISPARTA MİLLETİ! MİLLETİ İYİCE FÂKİRLEŞTİRİP ISPARTANIN YENİ ZENGİN SÂHİPLERİNE HİZMETÇİ YAPARKEN, KENDİLERİDE BU SERMAYE SAHIPLERİNDEN KOMİSYONLARINI ALACAKLAR !!!

Sengetli

15 Ocak 2019 Salı 17:47

Belediyeyi akp kazanırsa eğer!!! 3 vekil 1 il başkanı 1 merkez ilçe başkanı yöneteceklermiş şimdiden belediye şirketlerini neler yapacaklarını konuşuyorlarmış! Bu akp başkan adanın ortakları hüseyin dede metin çelik yoklar yanlarında hayırmı

AKP’YE OY YOK

15 Ocak 2019 Salı 17:43

NEDEN ŞAŞIRMADIM Kİ... ESKİ AKPLİ BAŞKANDA SATTI SAVDI, ŞİMDİKİ BAŞKAN ADAYIDA SATACAGIM DİYOR!!! ONUN İÇİN İŞTE ISPARTADA AKP KAZANAMIYOR YILLARDAN BERİ!! ŞÜKRÜ BAŞKAN 1 NİSANDA İŞİNİZİN BAŞINA UĞURLARIZ BİZ SİZİ ISPARTALILAR OLARAK

Kritik

15 Ocak 2019 Salı 17:42

Özel sermayeye açacakmış... Fetö santrallerinden azimle elde edilen parayla satın alıverilmesinde...

Dağları gölleri herşey sattınız!!!

15 Ocak 2019 Salı 17:21

Herkes kendi ehil olduğu gibi davranır! Tüccar ne yapar: satar, her şeyi satar, insan gücünü bile satar, hemde ucuza satarki sürümden kazansın! Millet köleleşir bunlar efendi olur, sonra fakirleştirdikleri milletin önüne sadaka paketlerini atarlar!!! Hayır Biz zaten biliyoruz satacağınızî hemde herşeykmizi ve bizleride ucuz iş gücü olarak satarsınız mhp'li değilim, belediyede çalîşmıyorum ama Yusuf Ziya Günaydın'a vereceğim oyumu! Niçjn satıyorsun kamunun milletin kâr eden malını haloooo!

Fatih

15 Ocak 2019 Salı 17:18

Satmak bunların ruhunda var .neden şaşıyorsunuz.

Dışardan aday yaparsanız.

15 Ocak 2019 Salı 17:15

Bu Şükrüye ak partili olduğum halde oy vermiyeceğim! Adam Ispartayî değil, Büyük sermayenin gelip hem milletimizi, hem madenimizi sömürtmenize sadece kendi cepleriniz doldurmanıza artık destek vermiyeceğiz! Dışardan hizmet falan yok, madenlerimizi sömürtmeyeceğiz! Kendimiz işletip kar ettiğimiz bir şeyi niçin başkalarîna peşkeş çekeceğiz hadi ordan. Oy moy yok satıcı zihniyete!

DOĞRU YOL PARTİSİ

15 Ocak 2019 Salı 17:07

SAYIN BAŞKAN... DYP DEN MECLİS ÜYESİ İKEN SİZ DEĞİLMİYDİNİZ SAYIN AYBATILIN HİBE KREDİ İLE HAFİF RAYLI SİSTEMİN YAPILMASINA KARŞI ÇIKAN??? ŞİMDİ NOLDUDA RAYLI TAŞIMACILIK OLACAK DİYORSUNUZ, SİZİN DÖNEMİNİZDE ALINMADIMI BU ISBAŞ BELEDİYEYE ŞİMDİ NEDEN SATIYORSUNUZ?

ISPARTALI

15 Ocak 2019 Salı 17:03

DAHA BAŞKAN OLMADAN SATACAGIM DİYORSA BU ADAM BAŞKAN OLUNCA ISPARTAYI SATAR BU ADAM, AKPLİ ESKİ BAŞKANI UNUTMAYALIM ODA SATMIŞTI ISBAŞI, AKP TÜRKİYEDE SATMADIGI NE KALDI YAAA

Itso bşk ilem memlekete ne faydan oldu?

15 Ocak 2019 Salı 17:00

Yahu sormazlar mı sen kaç dönemdir ıtso başkanısın kaç tane fabrika açılmasına ön ayak oldun. Valla bol bol yurt sığı seyahatleri ve fuarları gezdin. Meselelere katma değerin ne oldu?

Zihniyet aynı

15 Ocak 2019 Salı 16:56

Aday kim olursa olsun zihniyet aynı... YZG zamanında bu pomza yataklarını peşkeş çekenlerin elinden aldı kurtardı bunlar özelleştirme aşı altında dağıtacaklar. Biz. Bu ****yi daha önce dinledik

Süleyman şener

15 Ocak 2019 Salı 16:56

Yeter artık akp hükümeti heryeri sattı türkiyede birşey kalmadı... eski akpli belediye başkanıda satmıştı burayı, şükrü beyde akp olarak aynı zihniyette satqcagım diyor noluyor bu akplilere kimin malını kime satıyorsunuz. Şükrü bey yandaşlarınızmı var ısbaşı alacak daha başkan olmadan satacakları acıklıyorsun? Mal satarak devlet ve belediye yönetilmez

Kerimoğlu

15 Ocak 2019 Salı 16:27

Amaç zaten Belediyenin neyi varsa satmak

hamdi

15 Ocak 2019 Salı 16:11

amaç o zaten satmak özelleştirmek.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR