20 Nisan 2024 Cumartesi

BİRBİRLERİN 2'ŞER KEZ TEŞEKKÜR ETTİLERE

Isparta İş Dünyası Plaftormu'nun İstanbul buluşmasında AK Parti Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel ile MHP'li Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın arasındaki diyalog dikkat çekti.

Siyaset

Hem kokteyli programı hem de yemek sırasında AK Partili Milletvekilleri ile Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın arasında sıcak diyaloglar yaşandı. İş Dünyası Platformu konuşmaları sırasında Belediye Başkanı Günaydın ile Milletvekili Recep Özel birbirlerine 2'şer kez teşekkür gönderdiler.

 

İşte o konuşmalar:

 

Günaydın: 1) 300 dönüm sanayi alanı açtık. OSB konusunda milletvekillerimiz çalışıyor. Kendilerine teşekkür ediyorum. 2) 500-1000 m2 iş yerlerinin yapılması için imarı açtık. AK Partili ve MHP'li meclis üyelerimize teşekkür ediyorum.

 

Özel: 1) Isparta'da 2.OSB'yi konuşuyoruz, yakında3.OSB'yi konuşuyorolacağız. Orta ölçekli sanayi tesisleri için bir alan gerekiyordu.Böyle birçalışma yapılmış. Isparta adına Belediyemize teşekkür ediyorum. 2)Isparta yeşilbir şehir. Yeşil şehir olması konusunda Yusuf Ziya Günaydın'ın yaptıkları yok sayılamaz. Isparta bugün yeşilse Yusuf Ziya Günaydın'ın sayesindedir.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ahmet serdar

29 Ekim 2014 Çarşamba 20:20

Bunların muhabbeti baba filmindeki babaların muhabbetine benziyor. Baba Don karliyone de hasımlarıyla dost gözüküyor ancak arkadan gerçek hamlesini arkadan yapıyor.

ıspartalı

28 Ekim 2014 Salı 17:34

ISPARTA DA İKTİDAR MHP DEĞIL BELEDİYEDE İKTİDAR GÜNAYDIN HÜKÜMETTE İSE İKTİDAR ISPARTA DA AKP...ÇÜNKİ MHP 17 YILDIR YAPMIŞ OLDUGU YANLIŞ POLİKİTASI YUZUNDEN ÜLKÜCÜLERİ ÜZMEYE DEVAM EDİYOR...BU GERÇEK...YUSUF ZIYA NERDEN ADAYLIGINI KOYSA YINE KAZANIR YINE KAZANIR..ÇUNKİ GUNAYDIN HALKIN AADAMI.......

Abbas

28 Ekim 2014 Salı 17:08

Isparta'da iktidarın MHP olduğunu nihayet anladılar ve saldırı politikasının işe yaramadığının farkına geç vardılar.. vesselam

MUAMMER

28 Ekim 2014 Salı 16:05

narsist.hırsız uğursuz derken bu diyoloklar iyiye işaret.memleket için çalışın arkadaşlar.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR