19 Mart 2024 Salı

BİLGİÇ’TEN AİLE SOSYAL MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

BİLGİÇ’TEN AİLE SOSYAL MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Siyaset

Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mahmut ZADEOĞLU ve Şehir Hastanesi Başhekimi F. Ruşen Keskin ile birlikte Isparta Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yakup Kütük’ü makamında ziyaret etti. Milletvekili Bilgiç ziyarette yapılan çalışmalar hakkında İl Müdürü Kütük'ten bilgiler aldı.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yakup Kütük, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, onur duyduğunu dile getirdi. Gerçekleştirilen ziyaret karşılıklı  fikir alışverişleriyle son buldu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

'as

11 Şubat 2019 Pazartesi 14:08

'asd

RAUF BEY

31 Ocak 2019 Perşembe 00:02

ışıkkent merko düğün salonu kavşağına öğrencilerin güvenliği için yapılan hendek için teşekkürler. ancak gönderdiğiniz mühendis o engeli nereye yapmış gelip yerinde incelerseniz çok seviniriz. hem bunun plastiği yokmu da engeli sıcak asfaltla yapmış. kadroları akıllı ve gezen bir belediye başkanı şart oldu. ısparta karpuz çeşmeden ibaret değildir. kimi seçsek, kafasını o deliğe sokuyor, bir türlü çıkaramıyoruz. bu ışıkkent kavşağına kadar gelmek çok mu zor.

merko kavşağı trafik ışığı

17 Ocak 2019 Perşembe 01:30

plastik yol kasisine de mi il trafik komisynu karar veriyor.eskiden özel okulken kaan ekmek fırını ilerisinde kasis ve ıspaş kavşağı ışıklandırması ile okula öğrenciler çok güvenli giriş çıkış yapıyordu. ışıkkent-muzaffer türkeş arasındaki merko kavşağı (221 cad.) çok güvenli idi. okul devlet okulu olunca (ikiayrı girişi bulunan binanın bir kısmına Şehit Polis Akif Altay ilkokulu bir bölümü kız ihl) kasisler kaldırılarak öğrencilerin güvenliği çok tehlikeli hal aldı.

Allah'ın Rızası

08 Ocak 2019 Salı 11:43

ALLAH'TAN Başka Büyük Yok Makam Sahibi Olanı Büyük Görmek Makam'mı Olmayanı Küçük Girmek Allah Rızahsıma Gitmez. Her kez Parası İçin Çalışıyor Kimse ALLA Rızası İçin Çalışmıyor. Sokakları Temizliyeni Aşşağı Görüp Haşa Liderleri İlah Görmek Doğru Deyil. Partiler Din Deyildir Liderler İlah Deyildir

Memleket sevdalısı

08 Ocak 2019 Salı 07:22

Ülkemizin,milletimizin,Ispartamızın menfaatina çalışan bütün büyüklerimizin ,tırnaklarına taş değdirmesin Allahım.

Vatandaş

07 Ocak 2019 Pazartesi 18:36

Ispartamıza katkıları büyük olan, Ispartayı Isparta yapanların başında olan adam gibi adam. Allah yolunuzu açık etsin.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR