23 Nisan 2024 Salı

BİLGİÇ MÜJDEYİ ULUBORLU'DA VERDİ

Uluborlu’da düzenlenen İl Danışma Meclisi’nde konuşan AK Parti Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç müjdeyi verdi.

Siyaset

Bilgiç; "2015 yatırım programına Dereboğazı programını aldıracağız dedik, 31 aralık 2015 tarihli Yüksek Planlama Kurulu kararıyla programa alındı. Haziran ayına kadar belirli bölümü eylül ayında tamamı ihale edilmiş olacak. 6 + 15 km’nin ihalesi önümüzdeki günlerde ihaleye çıkacak Isparta’ya hayırlı olsun. Isparta Burdur dostluk yolunda iki gün önce Ulaştırma Bakanı ile yaptığımız toplantı neticesinde bu yıl içinde gerçekleşeceğini müjdeliyoruz. Konya yolunda 13 km bölümü duble yol projesi ihaleye çıkıyor.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

sengetli

11 Nisan 2016 Pazartesi 13:02

ıspartanın şansındanmıdır.bu yollar neden bitmez.biter bu sefer yollar bozulur.yama yap bakalım.ant.yolu artık kaç yıla biterse.eğirdir konya yoluda aynı allah bilir ne zaman biter bakalım.yazık.....

yapılacakmı?

11 Nisan 2016 Pazartesi 10:38

Memlekette bölnmüş yol olmayan yer kalmadı.Sayın vekil hala yapılacak, edilecek,olacak(cek,cak)bide müjde diyoda yapılan bişey yok.Kazalar olmaya devam ediyor.

cem davran

11 Nisan 2016 Pazartesi 00:45

ülkede duble olmayan yolmu kaldı? çokda uzun bi mesafe yapıyosunuz!!! alay edin bakalım ıspartamızla!!!

Yolcu

10 Nisan 2016 Pazar 22:31

2096 ya bıter maşallah:))))

lütfen almasın

10 Nisan 2016 Pazar 18:22

hali hazırda yapan firma almasın lütfen sayın vekilim. Yoksa bu yol yıllarca bitmez. Mevcut firma gerçekten çok zayıfç Antalyadan Ispartaya çıkışı bölünmüş yol yapan firma düz yolda çalışmasına rağmen bundan fazla makinesi kamyonu kepçesi dozeri işçisi vs vardı. tık diye başladı şıp diye bitirdi

Objektif

10 Nisan 2016 Pazar 17:22

TBMM de plan ve Bütçe komisyonu başkanlığı Ispartalı bir Milletvekilinde olması haklı olarak bize gurur veriyor. Sayın vekilim Uluborlu'dan Dereboğazı ile ilgili güzel haberler vermişsiniz ancak İleydağı köyümüz ile Dinaarın Ergenli köyü arasında 10km kadar bir yol var KARABEL yolu bu yolun yapılmasını sizden istiyoruz Uluborlu Bel. Bşk. ne kadar dediysek size ulaştırmadılar. Uluborlu için hayati önem taşıyan bu yol ile lütfen ilgilenirmisiniz Uluborlu tam olarak size destek verecektir.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR