23 Nisan 2024 Salı

SÜREYYA SADİ BİLGİÇ DURMUYOR GECE GÜNDÜZ YENİ ANAYASAYI ANLATIYOR

SÜREYYA SADİ BİLGİÇ DURMUYOR GECE GÜNDÜZ YENİ ANAYASAYI ANLATIYOR

Siyaset

Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, 16 Nisan'da yapılacak referandum öncesinde Isparta'yı karış karış geziyor. 

Sabahtan başlıyor ziyaretlerine gezmedik gidilmedik yer bırakmıyor. Esnaf ziyaretleri, dernekler, kurumlar her yeri geziyor. Akşam üzeri geniş katılımlı toplantılar yapıyor. 

Milletvekili Bilgiç, referandum için elinden gelen her şeyi yapıyor. Yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni anlatan Bilgiç tek tek maddeleri anlatıyor.

Bugün de SD Kongre ve Sergi Sarayı'nda ilçe belediye başkanları ve muhtarlar ile bir araya geldi. Salon hınca hıç doldu. Milletvekili Bilgiç başkanlara ve muhtarlara yeni anayasayı anlattı. 

İŞTE FOTOĞRAFLAR







YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Serkan

31 Mart 2017 Cuma 11:28

Devletin yani hepimizin parasıyla hesap sorulmayacağından eminseniz yer içersiniz,bu paradan kendime düşen kısmı; haram ve zıkkım olsun.

mesmursuz memedali

31 Mart 2017 Cuma 11:07

bu vekillere çok acıyom. ceplernden bi sürü masrıf ediyorlar. ay sonunu zor getiriyolardır bence.o kadar yeri geziyon, benzin parası var. bu kadar insanı ekmekliyon yemek parası var. yanında seninle gezen insanların yemesi, içmesi, çayı sigarası var. var oğlu var.bir de bunu her gün yapıyon.hepsini bırak bir de hastane yaptırıyon, yol yaptırıyon.bence vekiller borç harç zor geçiyordur, işleri zor gerçekten.maaşlarına yüzde 300 zam yapılmalı.asgari ücretli işe girseler belk daha rahat ederler.

rast

31 Mart 2017 Cuma 10:53

yeme içme bedava niye gelmesinler.oradakilerin anayasa değişikliği ile uzaktan yakından alakaları yok.milletvekili konuşuyor ama dinleyen yok.dinleyen olsa da anlayan yok.

değirmenin suyu

31 Mart 2017 Cuma 10:04

su değirmen hergün bi yerde seçim duble yol adalet vs vs vs aklıma bi şiir geldi ama yazmadım parça pinçik ettim duytgularımı sundum- referandum- evet desekte bir hayı8r desekte- biz sadeec insan gibi yaşamak istiyoruz verelim nolcka bi evet- siz mutlu olcaksınız ya halk--- bizim için 16 nisanda evette çıksa herşey aynı- sizin içinse her gün bahar-- her mevsim yaz... 16 nisanda gelir inşallah evet kazanırda ...

kaan takır

31 Mart 2017 Cuma 09:23

Sıkıyorsa o toplantılara katılma!Sıkıysa o kalabalık içinde sorgulayıcı bir soru sor!Sıkıyorsa bu düşüncenize katılmıyorum de!Sıkar.... Sıkar......

tarafsız

31 Mart 2017 Cuma 08:58

her akşam maşşallah yemekli toplantılar kayıntı güzel de bunun faturası kime çıkıyor böyle toplantılar bütün türkiyede yapılıyor evet probagandasına yapılan bu masraflarda hayırcıların hakkı yok mu sizce helal mi

akın

31 Mart 2017 Cuma 08:44

nedir bu muhtarların çektiği

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR