19 Mart 2024 Salı

BİLGİÇ BÖYLE KONUŞTU VATANSEVER VATANDAŞLAR

BİLGİÇ BÖYLE KONUŞTU VATANSEVER VATANDAŞLAR

Siyaset

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Nisan ayında yapılacak referandumla ilgili olarak “PKK, FETÖ, HDP ile referandumda hayır cephesinde koşan CHP karşısında bu ülkenin vatansever vatandaşları hep beraber evet diyeceklerdir” dedi. 

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen temel atma ve açılış töreninde konuştu. Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın Isparta’ya yatırımlarından bahseden Bilgiç, diğer sorunların da acilen çözülmesini istedi. Isparta’ya bugüne kadar Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından 1,3 Milyar TL yatırım yapıldığını belirten Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, “Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel beye bu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Sayın bakanım yetmez. Isparta, siz ve ekibinizden daha fazla hizmet bekliyor. Baktığınızda tüm hemşerilerimizin, kırsal kesimimizin ciddi manada sıkıntıları var.

  Özel Hüküm Belirleme Çalışmaları, göl yönetmelikleri, diğer tarafta milli parklar buralardaki revizyon planları, hakikaten çok ciddi sıkıntılarımız var. Zaman zaman milli parklar ve özel hüküm belirleme çalışmalarında göl kıyısındaki vatandaşlarımız bir çivi dahi çakamaz hale geldiler. Bu konuda Isparta olarak sizlerden ve sizlerle birlikte çalışan ekibinizden insan odaklı bir yaklaşımla bizleri bu sıkıntılardan kurtarmanızı bekliyoruz. Darıderesi 1 barajı Belediyenin hizmetine verildi. Darıderesi 2’yi yapıyoruz. İnşallah Andık Deresi Barajının süreci devam ediyor. Onlarla birlikte inşallah artık 35 km ilerimizdeki Eğirdir’den su getirmemize gerek kalmayacak. Bunlardan dolayı da çok teşekkür ediyoruz.Barajlar, göletler, sulama tesisleri, taşkın korumalar, dere ıslahları için deteşekkür ediyoruz. 113 dere ıslahı ile Isparta bugün Türkiye’deki iller içerisinde bakanlıktan ve DSİ’den en fazla hizmeti almış ilimizdir” dedi. 

BU PROJELERİ İSTİYORUZ       

  Isparta’nın beklentilerini de sıralayan Bilgiç, şunları söyledi: “Eğirdir kuşak kanalizasyon projemizin süratle tamamlanmasını istiyoruz. Tüm dünya açısından en önemli varlık su. Bizim Eğirdir’i korumamız ve etrafındaki yerleşim yerleri için kanalizasyon meselesini ortadan kaldırmak için süratle bu projeye ihtiyacımız var.  Şarkikaraağaç kapalı devre sulama sistemi projesi tamamlandı. Artık yatırım programına alma safhasına geldi. Diğer tarafta Gelendost, Yalvaç ve Hoyran bekliyor. Onların da bir an önce devreye girmesi gerekiyor.” 

ONLARA KARŞI BU ÜLKENİN VATANSEVER VATANDAŞLARI HEP BERABER EVET DİYECEKLERDİR 

Öte yandan referandum sürecine değinen Bilgiç, “Bunların hepsini yapabilmek için gereken bir tek şey bu devletin üniter yapısının, bu devletin ve memleketin bekası ve siyasi istikrarın sağlanması. Bu ülkede maalesef yaşanmaması gereken hadiseleri,darbeleri, darbe teşebbüslerini, en sonda 15 Temmuz’da aziz milletin üzerine bu milletin kendi tüfeği, topuyla yapılan o alçak hain saldırıyı hep beraber yaşadık. Tüm bunlara son vermek, bu ülkenin birlik ve beraberliği, bekası için yakın bir süreçte 16 Nisan’da sandığa gideceğiz. Bu ülkenin birlik ve beraberliğini, bekasını düşünenler, bu milletten yana olanlar ve milletle beraber, iç içe olanlar, arasında PKK, FETÖ, HDP ile bu referandumda hayır cephesinde koşan CHP karşısında bu ülkenin vatansever vatandaşları hep beraber evet diyeceklerdir” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

bari

12 Şubat 2017 Pazar 18:58

her taraftan toplama olduğu halde ne kadar çok kalabalık vardı.üfffffffff.

Ülkücü

11 Şubat 2017 Cumartesi 20:35

Evet çıkana kadar yatırım sözü verilir:)sonra ısparta aynı kadere terk edilir... geçin bunları ısparta hayır diyor.. 14 yıldır bi şehir hastanesi yaptınız onun da girişler paralıymış...

Hasan kaya

11 Şubat 2017 Cumartesi 17:26

Tam bir komedi. Bakan geldi otopark açtı ya. :) Seçim var yakında. Baktılar referandum herkes hayır diyor, yapacak bir şey kalmadı.

Ispartalı

11 Şubat 2017 Cumartesi 14:35

Yahu sayın vekil sen önce Fetö operasyonlarının, asıl olarak Fetöcülerin ellerine teslim edilip halen Fetö'nün 15 Temmuz darbe girşimini brükraside sürdürdüğünün farkına var. Ha! aslında farkındasınız ama sizin nereye hizmet ettiğiniz belli değil.

Ahmet Ispartalı

11 Şubat 2017 Cumartesi 14:27

Mecliste teroristler ya da vatan hainleri varsa gereğini yapmayanlar suçlu değil mi? Niye aranızda barındırıp yan yana oturuyorsunuz sayın millet vekilleri? hain ya da teroristlerse yasaları uygulayın ama terorist değillerse ve vatan haini değillerse onları vatan haini ya da terorist olmakla suçlamak ayıp ve yasalara aykırı değil mi?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR