19 Mart 2024 Salı

BAŞKAN PALA'DA EVET DEDİ

BAŞKAN PALA'DA EVET DEDİ

Siyaset

MHP’de değişimden yana olan ve partiden ihraç edilen MHP Genel Başkan Adayı olan Merak Akşener ile hareket eden Sarıidris Belediye Başkanı Razaman Pala, referandum sürecinde MHP’nin ‘evet’ kampanyasına destek vereceğini işte bu ifadelerle açıkladı.

Sarıidris Belediye Başkanı MHP'li Ramazan Pala, partisinin il teşkilatının referandum için düzenlediği basın toplantısında konuştu. Genel başkanları Devlet Bahçeli'nin arkasında olduklarını belirten Pala,"Seçilmiş belediye başkanı olarak tabi düşüncelerimiz var ama ülke için farklı düşünsek dahi ülke bizim geleceğimiz" dedi.

Pala'nın açıklaması şöyle; "Sayın genel başkanımız 15 Temmuz’dan sonra biz bu ülke için varız, bu ülke için siyaset yapıyoruz diyerek, anayasa değişikliği yapalım dedi. Ak Parti de buna tamam diyerek bir oluşum oluştu. Türkiye’de ilk oldu. Isparta’da da zaten böyle parçalanmışlık,bölünmüşlük yok. Hiçbir arkadaşımız birbirinden farklı düşünmüyor. Sayın genel başkanımızın arkasında olduğumuzu söylüyoruz, onun lafının üstüne laf söyleyecek konumda değiliz. Seçilmiş belediye başkanı olarak tabi düşüncelerimiz var ama ülke için farklı düşünsek dahi ülke bizim geleceğimiz. Siyaseti nerede yapacağız? Türkiye Cumhuriyeti’nde yapacağız. Başka ülkede, başka ilde veya beldede yapamayacağımıza göre hep birlikte, farklı düşüncelerimizi bir yere koyup, sayın genel başkanımızın arkasında, sayın il başkanımızın yaptığı programa uyacağız. İnsanlar farklı görebilir, farklı yorumlayabilir ama farklı görmek için bu salona bakıp, arkasına dönüp bakmaları lazım. Burada sokakta konuşanları kastediyorum. Belediye başkanları adına söylüyorum farklılığımız yok. Sayın il başkanımızın emrinde olduğumuzu söylüyoruz."

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Züğürt ağa

26 Şubat 2017 Pazar 08:19

Görünürde evet, sandıkta hayır diyecekler gibi geldi bana. Züğürt ağa filminde, köyden tek oy çıkmıştı, herkes vallah o benim oyumdur ağam diyordu ya, öyle olacak gibi.

H6870

26 Şubat 2017 Pazar 00:51

MERAL fetö yü açık olarak destekleyip imza atanlarGizli destekleyip imza atanlara göz kırparak toplu poz veren dönekler o imzaları şimdi nerelerine koyacaklar

Ali rıza pala

25 Şubat 2017 Cumartesi 21:20

adam şaşirdimi karısına yenge dermiş. bir gün tilki bi ağac altına yatar adam birisi bir but et asariçinde bomba vardır ve tilki ağac altında yatamaya başlar az sonra aslan gelir ve tılkiye tilki kardeş neden bu eti yemeden der tilki ben bügün orucum der aslan bir atlar ete ve oan bir patlama aslan bi yana et bir yana tilki kalkar yemeğe başlar aslan yarı yaralı lem hani sen oructun der sorar ramazan topu patladı orucumu acıyorum.anlayana pala anlamada gırdır derler ya ekeri kesinlikle fazla.

SAİM

25 Şubat 2017 Cumartesi 14:13

Başkan ile yaptığımız özel görüşmelerde; ben evet derken, o hayır diyordu.Hangi dağda Bozkurt öldü?

led bir’ vele diştiri

25 Şubat 2017 Cumartesi 14:09

dil esvuayyini murra (murra)il esvuayyeni (murraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa)ya el yelil (li li lil)lili li lilil (li li lil)ya el yelil (li li lil)ye lil yelil (li li lil)ya el yelil (li li lil)ye lil ye’lil

Abbuzittin Kesekağıdı

25 Şubat 2017 Cumartesi 14:09

Pala başkan Meral hanımdan ve MHP deki değişimden umudunu kesmiş gibisin. Yoksa bu akıl tutulmasına kapılmanın başka bir sebebi mi var???

Burak cCc

25 Şubat 2017 Cumartesi 13:40

Satan satana dönen dönene arkadaş... sonuna kdr hayır diyecek ülkücüler

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR