26 Nisan 2024 Cuma

ATAMA KRİZİ İÇİN İLK DEFA KONUŞTU

AK Parti Isparta Milletvekili Said Yüce, iki kuruma yapılmak istenen atamalarla ilgili çok tartışılacak ve kamuoyuna ataması yapıldı denen isimleri rencide edecek kelimeler kullanarak, büyük bir gafa imza attı.

Siyaset

Adalet ve Kalkınma Partisi Isparta Milletvekili Said Yüce, Kanal 32'nin ilgiyle izlenen programı Basın Kulübünde yaptığı açıklamalar çok çarpıcı bir hal aldı.

Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ile Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği atamaları konusunda ilk kez konuşan Milletvekili Yüce, "Karışmıyorum dediysem ben bu şehrin milletvekiliyim. Benim kanaatim önemlidir, görüşüm sorulmalıdır" diye konuştu.Fakat arkasından yaptığı açıklama ise tam bir skandaldı.Yani o iki müdür bu durumda dürüst ve ahlaklı değilmiydi? dürüst ve ahlak kavramı ne? İsmi geçen o iki insanın itibarı ne olacak?İşte çok tartışılacak o skandal ve bir okadar da manidar açıklama.

ATANACAK KİŞİ DÜRÜST VE AHLAKLI OLMALI

İŞİN EHLİ OLMALI ÖLÇÜ BU

Gazeteciler Mehmet Erçakır ve Soner Toros'un sorularını yanıtlayan Milletvekili Yüce, bu iki kuruma yapılacak atamada izlenmesi gereken yolu da çizdi. Program sırasında gazeteci Mehmet Erçakır, "Kültür ve Turizmde ortaya bir iddia koyuyorsunuz ama 2 yıldır bir müdür atayamadınız. Kamu Hastanelerinde de sıkıntılı bir süreç yaşanıyor. Atamalar yapıldı dendi sonra sizin kanalınızla yalanlandı. Neler oluyor anlatır mısınız?" diye sordu. 

Bu soru üzerine Milletvekili Yüce, gazeteci Erçakır'a 'Çok haklı bir soru' diye yanıt verdi. Ve her iki atamayla ilgili şunları söyledi.

"Ben atanacak kişide şu kriterleri ararım. Birincisi dürüst ve ahlaklı olacak. İkincisi ise işin ehli olacak. 2 kurum içinde bu kriter geçerlidir. Yani ölçü budur. Ben karışmıyorum dediysem buranın milletvekiliyim. Benim kanaatim de önemlidir. Doğru bir isim gelmesi için benim görüşümün de sorulması gerekiyor.  Unutmayalım ki vicdan en büyük terazidir. Onun için herkes için geçerli bir ölçü ortaya koyuyoruz. Kimsenin vicdanını sızlatmayacak adımlar atılmalı"dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

güçlü ekip kalmadı

21 Haziran 2016 Salı 16:25

eskiden bol aday arasından zor seçim yapılırdı, kalite yüksek olurdu. şimdi kalitesizlik, liyakatsizlik en yüksek seviyede. işi layıkıyla yapabilecek bir kişi bile envanterde kalmamış. eldekiler de bugün idare ediyor gözükse de hiç bir şey yolunda değiliz. batıyoruz ve batma hızlanıyor.

İSMAİL BACAK

20 Haziran 2016 Pazartesi 22:52

Bu memeleket için karar vermek önce Sadi Bilgiç'e düşer.Sen zurnanın son deliğisin.Başka yerden seçilme şansın olmadığı için Patron tarafından çalışmaya Isparta'ya gönderilmiş işçisin.Bu memlekete hizmet edecek Ruşen Keskin'in atamasını engellersen Ispart'ya ihanet etmiş olursun.

doğruya doğru

20 Haziran 2016 Pazartesi 18:48

Adam doğru söylemiş ne var bunda ahlaklı ve dürüst olmasın mı işin ehli olmasın mı

VEKİL

20 Haziran 2016 Pazartesi 14:16

GURUP HALİNDE 17- 25 ARALIK SÜRECİNDE YURT DIŞINA NİÇİN VE NE AMAÇLA GİTTİKLERİNİ KEŞKE BİLMİŞ OLSAYDINIZ.SONUÇ OLARAK YENİ ATANAN KİŞİLERLE İLGİLİ OLARAKTA BİLDİĞİNİZ BİR DURUM VARSA OTURUR İLGİLİSİYLEDE PAYLAŞIRSINIZ ÖNEMLİ OLAN SİZE YANLIŞ YÖNLENDİREN VE SİZİN KİM OLDUĞUNU BİLEMEYECEĞİNİZ ŞAHISLARDAN UZAK DURMANIZDIR SAYGILARIMLA

semih

20 Haziran 2016 Pazartesi 14:16

Ruşen bey çok dürüst, çok mübarek bir insandır, aileden 20 yıllık AK Partili dir. ona ve Ekibine leke sürülmesin

VEKİL

20 Haziran 2016 Pazartesi 14:11

ÖĞRENMİŞ OLURDUNUZ.AMA ÖĞRENEMEZSİNİZ ÇÜNKÜ SİZE ETRAFINIZDAKİ ELEMANLAR YANLIŞ BİLGİ AKTARIYOR DAHADA İLGİNÇ OLANIDA BİLMENİZ İÇİN BU GÖREVDEN ALINANLARIN BİRİLERİNİN AŞI VE İŞİNDEN OLMASI PAHASINA NAMUSLARINA İFTİRA ATTIKLARINI BİR ŞAHSINDA SÜBYANCI OLDUĞUNU KEŞKE ÖĞRENEBİLMİŞ OLSAYDINIZ.CUMHURBAŞKANIMIZIN İNLERİNE GİRECEĞİZ İNLERİNE DEDİĞİ HAİN ÖRGÜT VE ELEMANLARINI BİLMEDEN SAVUNMA DURUMUNA DÜŞÜRÜLMÜŞ OLMANIZ SİSE OLAN GÜVENİ NE YAZIKKİ SARSIYOR.AYRICA MASUM VE MAZLUM ROLÜNDEKİ ŞAHISLARIN

VEKİL

20 Haziran 2016 Pazartesi 14:00

ZAMAN BU ŞAHISLARA PARALEL SAVCI OPERASYON BAŞLATTI DİYEREK BİR BAKANA YANLIŞ BİLGİ AKTARIP SORUŞTURMANIN AKİBETİNİ DEĞİŞTİRDİKLERİNİ VE BU EKİPTE YER ALAN ŞAHISLARDAN BİRİSİNİN SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZA BAŞBAKAN OLDUĞU DÖNEMDE HARAMİ VE HIRSIZ DİYEREK BİRÇOK HAKARETLERDE BULUNDUĞUNU BU BİLGİLERİN DEVLETİN İLGİLİ ORGANLARINDA MEVCUT OLDUĞUNU YİNE GÖREVDEN ALINMALARINA ÜZÜLDÜĞÜNÜZ ELEMANLARIN CUMHURBAŞKANIMIZA HAKARET EDEN BU ADAMLA OMUZ OMUZA KOL KOLA BİRLİKTE HAREKET ETTİKLERİNİ

VEKİL

20 Haziran 2016 Pazartesi 13:53

YENİ ATANANLARI TARTIŞMADAN ÖNCE GÖREVDEN ALINANLARIN NE KADAR AHLAKLI ! OLDUKLARINI HİÇ ARAŞTIRMA VE SORGULAMA İHTİYACI DUYDUNUZ MU ? 17.18.19. MAYIS 2016 TARİHLİ BOMBA 32 HABERLERİNİ GERİYE DÖNÜP OKURSANIZ GÖRECEKSİNİZ ÖZELLİKLE KAMU HASTANELERİ KURUM MÜDÜRÜNÜN NASIL BİR PARALEL SEVDALISI OLDUĞUNU.SİZE BU ŞAHISLARI AHLAKLI OLARAK TANITAN VE SİZE YANLIŞ VE KASITLI BİLGİ AKTARAN ŞAHSINDA NASIL KRİPTO PARALEL OLDUĞUNU YİNE AYNI ŞAHISLARIN İHALEDE FESAT VE YOLSUZLUK SUÇLAMASIYLA TUTUKLANDIKLARI

Ibrahim sancar

20 Haziran 2016 Pazartesi 13:25

İspartada kaç cadde var sorun bakalım biliyomu, ki ispartadaki kurum yöneticilerini bilsin

Bölgecil Isparta

20 Haziran 2016 Pazartesi 13:15

Şu adamı kabul edemediniz bir türlü,vekil olarak sizin ısmarladıklarınız kimlerdi

doğrucu

20 Haziran 2016 Pazartesi 11:17

Arkadaşlar neden yadırgıyorsunuz atama vekil tabiki atamalarla uğraşacak kendiside atandığı için :))))))

hadi

20 Haziran 2016 Pazartesi 11:12

o iki insanın geçmişinde hangi leke var açıklamazsanız bu ramazan ayında büyük günah işlemiş olursunuz... size hiç ama hiç yakışmadı kulaktan dolma iftiralarla bir yere varamazsınız

AVUKAT

20 Haziran 2016 Pazartesi 11:09

Sayın vekil atamalar size mi soruluyor yoksa bakanlıklar atayacakları insanların ahlakını ve dürüstlüğünü araştırmadan mı atıyor?

avukat

21 Haziran 2016 Salı 13:05

yok canım bakanda süreyada saite belirlemiyor zibidi gazeticiler olan şakir ve şevket ve hakan yaman belirliyor

hasan

20 Haziran 2016 Pazartesi 11:07

Sayın vekil liyakat ahlak ve dürüstlük demişsiniz gerçekten büyük gaf yapmışsınız yanınızda dolaştırdığınız adamların ahlak geçmişlerine baktınızmı? bir araştırın ve sorun bakalım gezdiğiniz kişi geçmişte ne yapmış...

mahmut aksu

20 Haziran 2016 Pazartesi 08:45

hocasının sözünü dinlemeyip siyaset arenasına balıklamasına dalan, (siyasetten ve şeytandan Allaha sığınırım) ıspartanın o kadar akp kanadında hak etmiş insanlar var iken gökten zembille inip ısparta dan vekil seçilen acaba ben hak yemiş oluyormuyum diye kendine hiç sormayan yalan yanlış sahte raporlarla çandır köyünün dağlarının katledilmesine göz yuman insanlardan ne beklenir. şunu unutmayalımki kendi koltuk menfaatlerine göre karar verenlerin ıspartama katabilecekleri hiç bir değer yoktur.

Doğrucu

20 Haziran 2016 Pazartesi 04:49

Kardeşim Ada'm istediğiniz gibi cevap vermedi diye niye kızıyoruz. Bu durumlara alışacaksınız sayın AV RECEP ÖZEL Bey i daha çok arayacağız.

KEMAL

20 Haziran 2016 Pazartesi 11:47

NE FARK VAR HEPSİ AYNI KİMİN KATKISI NEDİR SORARIM

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR