26 Nisan 2024 Cuma

ALLAH SDÜ YÖNETİCİLERİNİN YARDIMCISI OLSUN

AK Parti Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, FETÖ/PDY operasyonunun ardından ilk kez konuştu.

Siyaset

Uluborlu’da düzenlenen İl Danışma Meclisi toplantısında konuşan Bilgiç, “Allah Rektörümüzün ve yardımcılarının yardımcısı olsun. SDÜ’de hangi mücadelenin içinde sıyrılıp geldiklerini son yaşanan süreçle tüm Türkiye gördü” diye konuştu.

Bilgiç; “Isparta’da yapılan FETÖ/ PDY operasyonlarına atıfta bulunan Bilgiç “SDÜ Türkiye’de bütçesi en fazla artan üniversite oldu. 360 Milyon liralık bütçe aktarıldı. Teknokent’e 3 milyon, Transfer merkezine TÜBİTAK üzerinden 6 milyon, İktisadi İdari Bilimlere Kalkınma Bakanlığı’ndan 2 milyon lira aktarıldı. Tıp Fakültesi bütçesini dengeleyemiyordu. Türkiye’de 11’inci üniversite olarak üniversiteyi global bütçeye geçirdik. Atık Tıp Fakültesi Hastanesi daha iyi hizmet verecek. En önemli sözlerimizden biri ikinci üniversite. Bununla ilgili çalışmalarımızı süratle sürdürüyoruz.İlçelerde yeni bölüm açılma çalışmalarını da sürdürüyoruz. Allah Rektörümüzün ve yardımcılarının yardımcısı olsun. SDÜ’de hangi mücadelenin içinde sıyrılıp geldiklerini son yaşanan süreçle tüm Türkiye gördü. Allah yar ve yardımcıları olsun. İlçelerdeki yurt projelerimizi takip ediyoruz” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Baki yeşil

12 Nisan 2016 Salı 09:24

Evet enbüyük bütçe diye seviniyoruz yeni değil her dönemde sdü ballıdır ve iktidarların arenasıdır ama o koltukta oturanlar şu ana kadar hakkını veremediler boş işlerle uğraştılar yeni rektörüm bina veçimenliklerle uğraşma keyfiyete bak gerçek bir üniversal kimlikli akademisyenlerve öğrencisi olan üniversite ol,yoksa bu laçkalıkla sende yok olur gidersin,çevrendekiler seni kuşatıp dışarıyı görmeni engellemesin çember yalakaları hep olur,yarın ilk alkışlayanlar ilk tekme vuranlardır acizane arz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR