25 Nisan 2024 Perşembe

AK PARTİ’DE LALE DÖNEMİ Mİ?

Kadın Kolları Başkanı’nın istifa ettirilmesinin ardından bu göreve atanmak üzere parti yönetiminden Lale Ünal’ın dün Ankara’ya çağrıldığı öğrenildi. Ankara’da olduğunu kabul eden Ünal açıklama yapmazken İlçe Başkanı Sektioğlu da sessiz kaldı.

Siyaset

AK Parti’de Kadın Kolları Başkanlığına Lale Ünal’ın atanacağı öğrenildi. İlçe yönetiminde yer alan ve bir süredir partide görev yapan Lale Ünal’ın dün Genel Merkeze çağrıldığı haber verildi. Gelişmeler üzerine aradığımız İlçe Başkanı Ahmet Sektioğlu net bir açıklama yapmazken Ünal’ın Ankara’ya çağrıldığı doğru mu şeklindeki soruya ‘-Hayır, onlar Isparta’dan bazı ilçelerden bir kaç kişi çağırmışlar. Fazlaca malumatım yok. Ben Isparta’dayım yarın geldiğimde detaylı görüşürüz’ yanıtını verdi.

NE EVET NE HAYIR

AK Parti Genel Merkezine atanmak üzere çağrıldığı yönde söylenti çıkan Lale Ünal ise kendisine telefonla ulaşan muhabirimize net bir açıklama yapmazken Ankara’da olduğunu kabul etti. Başkanım dururken bana açıklama yapmak yakışmaz diyen Lale Ünal beraberinde başka bir aday adayı olup olmadığı konusuna da yanıt vermedi. AK Parti İlçe Yönetiminin bugün bu konuyla ilgili net bir açıklama yapması bekleniyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Muhtar

09 Nisan 2016 Cumartesi 16:32

Yalvaca başkan dayanmıyor.

Yalvaçlı

08 Nisan 2016 Cuma 23:54

Yukarıdakiler aşağıdakileri değirmen gibi öğütüyorlar.Parti hafızası,vefa falan kalmadı.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR