19 Mart 2024 Salı

AK PARTİ KADIN KOLLARINDAN KUDÜS TEPKİSİ

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Havva Saraç, ABD Başkanı Trump'ın Kudüs kararını protesto ederek, Kudüs onurumuzdur dedi.

Siyaset

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Havva Saraç, ABD Başkanı Trump'ın Kudüs kararını protesto ederek, Kudüs onurumuzdur dedi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri Kudüs'e tepki için eylem gerçekleştirdi. Kadın Kolları Başkanı Havva Saraç, burada yaptığı konuşmada: "ABD Başkanı Trump haddini aşan, biz Müslümanları rencide eden açıklamalarda bulundu. Biz millet ve ümmet olarak bu tavrı telin ediyoruz. Kudüs onurumuzdur, izzetimizdir, ilk kıblemizdir, ona sahip çıkmak, onu korumak hepimizin asli görevidir. Cumhurbaşkanımızın da belirttiği gibi Kudüs kırmızı çizgimizdir. Bu konuda her birimiz sesimizi dünyaya duyurmak, İsrail ve ABD Başkanına asıl "İsrail diye bir devletin olmadığı, gasp edilmiş Filistin topraklarının olduğunu hatırlatmakta fayda görüyoruz. Kudüs kıyamete dek bizimdir, onu İsrail'e çiğnetmemek boynumuzun borcudur" dedi. .

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Muhammet cunurlu

11 Aralık 2017 Pazartesi 13:34

Selim aç herkesi aç bilir tok herkesi tok bilir sen Kudüs'ün manevi değerini bilseydin bu yorumu yapmazdım işte burada 70 bin askeri tek kurşun atmadan geri çekilen komutanı biliyormusun onunda bilmezsin peki sen biliyorsun diyelim ne yapiyom Kudüs hakkında işte şeytandan senin gibi diyor Kudüs'ün bize ne Suriye'den bize ne miyammardan bize ne eee şeytan bu askerde olacak karşısında duran düşmanına önemli olan tarafını belli et

selim

11 Aralık 2017 Pazartesi 12:06

kaç tanesi kudüs nerde biliyordur acaba.

Birlikten Kuvvet Doğar

11 Aralık 2017 Pazartesi 10:57

A Parti, B Parti ayrı ayrı basın açıklaması yapmasın. Bu durum partiler ötesi bir meseledir. İlin veya ilçenin ileri gelenleri ile birlikte tüm parti temsilcilerinin katılımı ile basın açıklaması yapılması gerekir. Çünkü bu durum boy gösterisi değil, din meselesidir. Filistin halkı kendi içerisinde iki ayrı gruba ayrılmış durumdadır. Ülke olarak o iki grubun bu meselede birleşmesi gerekmektedir. Bunu isteyen ve israil'in zulümlerine karşı Filistin'e en ileri düzeyde destek olan ülke Türkiye'dir.

Gülistan

10 Aralık 2017 Pazar 22:44

Trump un başkanlığına karşı olanları FETO culukla suçluyorlardı... Ayrıca Trump lehine atılan manşetleride unutmadık

Nuri hyavuz

10 Aralık 2017 Pazar 22:35

Dünyada tek yahudi cesaret madalyasını alan Müslüman kimdir? günün sorusu olsun,.

Gülü yorum

10 Aralık 2017 Pazar 21:31

Çok gülü yorum

Abdullah

10 Aralık 2017 Pazar 17:25

Ellirini kaldırıp dört ü göstermeleri doların dört liraya kadar yükseleceğini mi gösteriyor:) ileride yaşanacak şeyleri önceden bilme maharetleri vardır AKP nin ve yandaşlarının.

Abdullah

10 Aralık 2017 Pazar 17:20

D.Trump ın seçim kampanyasında Kudüs u israil in başkenti yapma vaadi vardı.ikincisi,yanında islam düşmanı Flynn gibi biriyle seçim kampanyalarını yürüttü.Trump a destek verip Flynn a para gönderiyordu AKP.Şimdi ne oluyor bunlara anlamış değilim.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR