28 Mart 2024 Perşembe

AK PARTİ HEYETİ İLÇE İLÇE BELDE BELDE GEZİYOR

AK PARTİ HEYETİ İLÇE İLÇE BELDE BELDE GEZİYOR

Siyaset

Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve eşi, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat ve parti yönetim kurulu üyeleri ilçe ve beldelere bayram ziyareti turlarına çıktı.

Kurban Bayramı’nda AK Parti ilçe ve belde ziyaretlerine çıkarak vatandaşlarla bayramlaşıyor. Gönen, Keçiborlu, Senirkent, Uluborlu ilçelerini ziyaret eden Milletvekili Bilgiç ve eşi, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, İlGenel Meclis Başkanı Ali Bolat ve üyeler belde ziyaretleri de yapıyorlar. Büyükkabaca Belediye Başkanı Ali İhsan Temurçin’i ziyaret eden AK Parti heyeti daha onra vatandaşlarla buluştu.

Milletvekili Bilgiç, vatandaşların kurban bayramını kutlayarak, birlik ve beraberlik içerisinde daha nice bayramlara kavuşmayı temenni etti. Bilgiç; “bayramı huzur içinde birlik bütünlük içinde idrak edebilmenin, 15 Temmuz'da hain FETÖ'ye karşı mücadele veren milletin sayesinde olduğunu belirterek, "Tüm şehitlerimize şükran borçluyuz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Allah hepsinden razı olsun. Bu bayram barışa birliğe ve bütünlüğe vesile olur. Bu duygularla hemşehrilerimin bayramını kutluyorum" dedi. FETÖ ile mücadelede sonuna kadar gidilmesinin önemine değinen Bilgiç, "Ülkemiz 15 Temmuz'da büyük bir saldırıyla karşı karşıya kalmıştır ve direk olarak milleti hedef alan bu terör örgütünden hesap sorulması bu mücadelenin etkin bir biçimde sürdürülmesi ve millete olan vefa borcunun ödenmesi gerekiyor. Milletimiz elinde ufak bir çakı bile olmadan o silahların, tankların önüne kendisin atmış ve şerefli üniformanı altına gizlenmiş terör odaklarına cevabı vermiştir. Burada vatandaşımıza borçluyuz. Temel borç terör odaklarıyla etkin şekilde mücadele vermektir.Isparta'da titiz bir şekilde Sayın Vali koordinatörlüğünde bu mücadele götürülüyor. Geçenlerde Sayın Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın açıklamaları oldu. Eğer bir takım yanlışlıklar yapıldığı düşünülürse bunların düzeltilmesinin yolunun açık olduğunu net olarak ifade ettiler. Ama burada asıl olan terör örgütüyle mücadeleye zarar verilmeden bu işlemlerin sonuna kadar sürdürülmesidir" dedi.

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun ise, her yıl olduğu gibi AK Parti olarak bayramlarda ilçe, belde ve köylerdeki vatandaşlarla buluştuklarını ve bayramlarını beraber kutladıklarını söyledi. Birlik ve beraberliğin artarak devam edeceğini kaydeden Zabun, AK Parti milletin partisidir. Ve hep öyle kalacaktır dedi.  

AK Parti heyeti bayram turlarına devam ediyor.







YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandas

15 Eylül 2016 Perşembe 14:38

YARASI OLAN GOCUNMUS! NE YAPTINIZ; BAKIN ALMANYAYA TAAA HITLER DÖNEMINDE ALMANYA OTOYOL AGLARIYLA KAPLANMIS ALMANYA ( BIRDE O GÜNÜN YAPI TEKNOLOJISIYLE , BU GÜNÜNKÜ DÜSÜNÜLÜRSE)! OTOYOL HARITASINDA TÜRKIYEYI SORGULUYORSUN DAHA BIR TANE BILE TAM BIRBIRINE BAGLANAN OTOYOL GÖREMIYORSUN HARITADA! BÖLÜNMÜS YOLLARI OTOYOL ZANNEDIYORUZ MILLETCE! GERCI ISPARTA O BÖLÜNMÜS YOLDAN BILE MAGDURDA! YANI YAPTIK ETTIK DEDIGINIZ HIZMETLERDEN BILE GETIREMEMIS BU VEKIL ONCA ZAMANDIR ISPARTAYA!

Baki yeşil

15 Eylül 2016 Perşembe 08:40

Diye yazanlar kirliliği çık iyi bilirler. Demirel döneminin kapı yalayıcıları tabi beleş kazanma devleti soyma bitti kirli politika görmek istiyorsan K.sunal Şener Şen ilyas Salman filmleri izle görürsün. Ama ALLAH KİMSEYİ NANKÖR ETMESİN ama geçti artık bu millet herşeyi biliyor. Önümüzdeki seçim akp %65 leri zorlar sizde geberin gidin zorunlu olarak tek parti ne yapalım KÜFÜR TEK MİLLETMİŞ. Bu ülkenin tarih boyuna %25 haini ve Çanak yalayıcısı daima olmuştur. Adı fetoş olan dönme çoktur.

Baki yeşil

15 Eylül 2016 Perşembe 08:30

Ak Parti ne yapsın her taraf hain dolu daha yeni yeni iktidar ve muktedir oluyor. Ak Parti 15 yıldır bu millete allahın bir lütfu faresini akp yoktu şuan ananız ağlıyordu bunu göremeyen geri zekalılar.15 yılda 15bin takoz hangi partiye kuruldu,insaf insaf şu ortamda dahi tıkır tıkır işler yürüyorsa azcık akıllı olun. Öğretmenler 6 ay üç kuruşlük ders ücretlerini almıyordu maaşlar 15 gün sonra ödenemeyecek diyen Ecevit,gecelik faiz 7000, 50 milyon dolar için kapılar unutulmasın HAİNLİK ETMEYİN

mehmet başyiğit

13 Eylül 2016 Salı 16:55

yıllarca ıspartayı cemaate teslim edenler 15 temmuzdavatansever asker ve polisleri görmezden gelmek içinyoğun bir çaba sarfediyorbuda samimi olmadıklarını gösterirak parti kirli politikayı iyi biliyorak parti şimdiye kadar bir işi düzgün yapmamışdır

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR