20 Nisan 2024 Cumartesi

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ISPARTA’DA KONUŞTU

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ISPARTA’DA KONUŞTU

Siyaset

AK Parti’nin Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, partisinin düzenlediği İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılmak üzere Isparta’ya geldi.

IYAŞ Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen toplantıya AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, AK Parti Milletvekili Said Yüce, Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat, parti yöneticileri, ilçe başkanları, belde ve belediye başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte çok sayıda partili katıldı.

Konuşmasına 15 Temmuz darbe girişimi ile başlayan Genel Başkan Yardımcısı Ataş tarih boyunca ne zaman Türkiye istikrara, kalkınmaya gelişmeye yüz tutmuş bölgesinde söz sahibi olmaya başlamışsa sürekli bu müdahaleler yapılmıştır dedi. Ataş konuşmasında ise; “Bunların hiç birinde pes etmedik pes etmeyeceğiz. Bizden önceki dönemlerde de bu müdahaleler gerçekleşmiş her 10 yılda bir Türk siyasetine demokrasiye müdahale etmek gelenek haline gelmiştir. AK Parti bu geleneği bozan bir kadro olarak siyasi tarihe geçmiştir. AK Parti’de siyaset yapmak bir ayrıcalıktır. Herkese nasip olmaz. Allah korusun başka bir partidede siyaset yapabilirdiniz. Ama siz dünya lideri Cumhurbaşkanımızın kurduğu partide görev yapamaya layık insanlarsınız. 14 yıllık süreçte Türkiye’ye kazandırdıklarımızın belki farkında değiliz. Ama siyasi tarih yazıldığında otarihe alın terinizi dökmüş emeklerinizi vermiş kahramanlar olarak geçeceksiniz. Siz Türkiye’yi eğitimden sağlığa, ulaşımdan ekonomiye her alanda 80 yılda yapılamayan işleri 14 yıla sığdırmış kadroların içindeki ak kahramanlarsınız. Sizler 2002’den önce memura maaşını veremeyecek duruma gelenTürkiye’yi o pozisyondan alıp IMF’ye borç verebilecek, kişi başı milli geliri10 bin dolara çıkaran,200 bin derslik yapan, 5 yıldızlı otel konforunda hastaneleri bu ülkeye kazandıran insanlarsınız” diye konuştu

Darbe girişiminde eğer Tayyip Erdoğan bu ülkenin başında olmasaydı diğer liderler bu süreci yönetemezdi diyen Ataş; “CHP’li arkadaşlarımız bile ‘evet CHP’liyim ama Erdoğan’a dua ediyorum’ diyor. MHP’li dostlarımız da aynı şeyi söylüyor. Eğer o olmasaydı bu ülkede hiç birimiz buralarda olamayacaktık. Onun için 15 Temmuz bu millete onların bu ülkeye yaşattıklarını unutmadık unutmayacağız. Kahramanca göğsünü siper eden hiçbir fark gözetmeksizin ilk defa AK kadroların sokaklara döküldüğü o gün, Sayın Cumhurbaşkanımızın vatandaşları meydanlara davet etmesini ardından herkes sokaklara döküldü. Vatanı, bayrağı, bu ülkenin geleceği için döküldü. Bu millet göğsünü siper etti. Ölümü öldürdü. ‘Buradayım ne yapacaksan yap Adnan Menderesi yedirdik ama Tayyip Erdoğan’ı yedirmeyeceğiz’ dediler. 241 şehit verdik.  Kurtuluş Savaşını o gece yaşadık” dedi.

AK PARTİ İÇİNDE HAİN BARINDIRMAZ

Hainlerin, ihanet çetelerinin ne yaparlarsa yapsınlar bu milletin kalbinden Tayyip Erdoğan sevgisini asla söküp atamayacaklarını belirten Ataş, “En azından AK Partililer olarak bizim kellemizi almadan Tayyip Erdoğan’ın kellesini de alamayacaksınız. Bu ülkede en son kellesi alınacak kişi Tayyip Erdoğan’dır. Asla hiç birinin oyununa gelmeyeceğiz. Bu oyunları bozacağız. 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili tehlike geçmiştir. Ancak başka planlar tehlikeler vardır ve olmaya devam edecek. Biz iktidarda olduğumuz sürece bu tehlikeler olmaya devam edecek. Onun için tedbirli olacağız uyanık olacağız. Birbirimize öyle kenetleneceğiz ki aramızdan hava su bile sızmayacak. Bu birlik beraberliğimizi hazmedemeyenler son zamanlarda AK Parti içinde FETÖ’cüler ne zaman temizlenecek demeye başladılar. AK Parti’nin içinde FETÖ’cü varsa, AK Parti kadroları kendisi temizler. O seni ilgilendirmez. AK Parti’ye akıl vermeye kalkışmayın bizim akıl almaya ihtiyacımız yok” dedi.







 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MILLET!

27 Eylül 2016 Salı 00:03

VAZIFESI CUMHURBASKANINI KORUMAK OLAN, VE CUMHURBASKANINA CAN KORDONU ILE BAGLI OLAN, VE ALLAH KORUSUN YAVERLIGINI YAPTIGI KISININ CANINI KENDI CANINDAN ÖNDE TUTMAKLA YÜKÜMLÜ OLAN CUMHURBASKANIMIZIN YAVERI BILE FETÖCÜ CIKTIKTAN SONRA BU SÖYLEMLER AFAKI ! HATTA KENDILERININ YADA KURUMLARININ ARASTIRILIP INCELENMESININ ÖNÜNÜ KESME CABALARI GIBI GÖRÜNÜYOR MILLET TARAFINDAN! BIRAKIN ILGILILER INCELEMELERINI VE GEREKENI YAPSINLAR!

Beraber yürüdük

26 Eylül 2016 Pazartesi 08:45

Bu yollarda beraber yürüyenler kimlerdi? Beraber iktidar nimetlerinden faydalananlar? Şimdi hepsi tövbekar oldu. Olan yine ibadet kısmındaki masum halka oldu.

ısparta

25 Eylül 2016 Pazar 19:52

Peki başkan aday gosterilen kişler fetoyle suçlanıyor neden acaba

yezitler

25 Eylül 2016 Pazar 19:35

olmıyanınız varmı.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR