28 Mart 2024 Perşembe

TIP FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ MEZUN OLDU

Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi 2015- 2016 Eğitim- Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Sağlık

Törende ilk olarak Üniversitemizi sosyal ve kültürel yönden tanıtan vizyon gösterimi ile Tıp Fakültesi öğrencilerinin altı yıl boyunca yaşadıklarını anlatan sinevizyon gösterimi sunuldu.

Açılış konuşmasını yapan dönem 6 temsilcisi Ramazan Temürkol, altı yıllık süre zarfındaki emeklerinden ve deneyimlerinden bahsetti;“Bize bu dönemde yardım eden tüm hocalarımıza teşekkür ederiz. Arkadaşlarıma da doktorluk hayatlarında başarılar dilerim.” dedi.

Tıp Fakültesinden birinci olarak mezun olan Havva Yavuz Karaosman da Kanuni Sultan Süleyman’ın “Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet-i cihanda bir nefes sıhhat gibi" dizeleriyle doktorluğun çok kutsal bir meslek olduğunu, bundan sonraki dönemlerde de bu mesleği hakkıyla icra edeceklerini dile getirdi.

Öğrencilere, “Ülkesine ve insanlığa hizmet eden, ön yargısız,eşit mesafede, din, dil, ırk gözetmeksizin mesleklerini icra etmeleri”hususunda tavsiyede bulunan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alim Koşar, “Fakülte olarak gönül rahatlığı içinde sağlığımızı emanet edebileceğimiz donanımlı bireyler yetiştirmenin gururunu yaşıyoruz.” diye konuştu.

Genç hekimleri yetiştiren ailelere ve hocalara teşekkür eden Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu da sağlığın önemini vurguladığı konuşmasında öğrencilere “Meslek hayatınızda mesleğinizin ahlak kurallarını bilip ona göre hareket edeceğinizden kuşkum yok.” diyerek seslendi.

Konuşmaların ardından mezun olan öğrencilere plaketleri ve diplomaları teslim edildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

woman

04 Haziran 2016 Cumartesi 23:41

doktorlara lafım yok zaten bir doktor kolay yetişmiyor ama şu hemşire egolarından biri bizi kurtarsın. hemşirelerin egoları doktorlardan fazla

MEN

05 Haziran 2016 Pazar 17:06

BİR HEMŞİRE KAÇ YILDA YETİŞİYOR BİLİYORMUSUNUZ?UKALALIK YAPANLARI TABİKİ SAVUNMUYORUM AMA BÜTÜN BİR MESLEĞİ ÇİZİP ATAMAZSINIZ.BEN SİZE BASİT HESAP YAPAYIM LİSE 4+ÜNİVERSİTE 4= 8EĞER YETİŞMEK DİYORSAN HEMŞİRELER 2 YIL DAHA FAZLA OKUYORUZ.BİLGİNİZE.

Şerafettin

04 Haziran 2016 Cumartesi 20:51

Genç meslektaşlarıma sadece şunu söylemek istiyorum.insanla Uğraşmayacağınız bir bölüm olsun temel tıp bilimleri veterinerlik adli tıp gibi bundan sonraki hayatınızda başarılar

Tus-u

04 Haziran 2016 Cumartesi 15:33

Yeni doktorlar mı ?? Yazık yaa hepsı mecburıye gıdecek, surunecek, bilmiş hasta ve yakınlarından hakaret yıyecek, darp edılecek, kufur edılecek ama beyaz kod verse bıle hakım cezayı erteleyınce uzulecek, bi dönercı yada mıdyecıddn daha az para kazanıcak, gece gınduz ders calısacak, omur boyu sınavlardan kurtulamıycak, saçı dokulecek, hangı branş dıye düşünecek, tus mu aıle hekımı mı acıl mi karar veremıycek, kısaca sürünecek...

ISPARTALI

06 Haziran 2016 Pazartesi 09:48

KUSURA BAKMAYIN DA KİMSE ONLARA ZORLA TIP FAKÜLTESİ OKUTMADI. BU KADAR KÖTÜYSE ZAMANINDA ÜNİVERSİTE SINAVINA GİRDİKLERİ ZAMAN TERCİH YAPMASALARDI MADEM.AYRICA MİDYECİDEN VE DÖNERCİDEN AZ KAZANDIKLARI İÇİN EN AZ 100 BİNLİRALIKTAN AŞAĞI ARABALARA BİNMİYORLAR.

Isparta sevdalısı

05 Haziran 2016 Pazar 08:28

Bas-a bey adını bilmediğimden bu şekilde yazıyorum. madem bu kadar zorlanıyorsun bırak o zaman seni zorla tutan yok bi başkası gelir yapar. İyileşen dualarını peş peşe sıralayan, iyileşince doktorumun üzerimde emeği çok deyip ne yapacağını şaşıran hasta ve hasta yakınlarına hiç rast gelmediniz herhalde, biliyorum ki sizin gibi sığ düşünmeyen doktorlarımız Allah tan sizden daha çok, Çok ulvi bir göreve başlayan yeni Doktorlarımızada mesleki hayatlarında ve yaşantılarında ömür boyu mutluluklar dil

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR