19 Mart 2024 Salı

ŞEHİR HASTENELERİ GENEL KOORDİNATÖRLÜĞÜ GÖREVİNE GETİRİLDİ

ŞEHİR HASTENELERİ GENEL KOORDİNATÖRLÜĞÜ GÖREVİNE GETİRİLDİ

Sağlık

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehir hastanelerine koordinatör ararken, Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın 5 yıldır Denizli Devlet Hastanesi’nin başhekimliğini yapan Kalp ve Damar Cerrahı Dp. Dr. Kadir Gökhan Saçkan’ın ismini verdiği öğrenildi. Bunun üzerine Saçkan’ın ataması gerçekleşti. Geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Isparta Şehir Hastanesi başhekimliğine Denizli Devlet Hastanesi’nin başarılı başhekimi Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan atandı. Saçkan’a ayrıca, Türkiye’deki tüm şehir hastanelerinin koordinatörlüğü görevi de verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Isparta’da gerçekleştirilen açılışta Sağlık Bakanı’na, “Şehir hastanelerini koordine edecek başarılı bir yönetici arıyorum” dediği, Bakan Recep Akdağ’ın da, Kadir Gökhan Saçkan’ın adını verdiği öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde de Afrika ülkesi Sudan’a giderek araştırma hastanesinde görev alan Saçkan’ın ataması yapıldı.Saçkan, Isparta’dan başhekimliğinin yanı sıra Türkiye’deki tüm şehir hastanelerinin koordinatörlüğü görevini yürütecek. 

“DENİZLİ’NİN EVLADI OLARAK GURURLUYUM”

 Kendisine verilen görevin gurur verici olduğunu belirten Saçkan,  “Denizli’nin evladı olarak çok mutlu ve gururluyum. 2011 yılından bu yana memleketim Denizli’de görev yapıyorum. Görev yaparken Sağlık Bakanlığı’nın görevlendirmesiyle Afrika Mogadishu Recep Tayyip Erdoğan Eğitim Araştırma Hastanesi’nde çalışmalarda bulundum. Arnavutluk’ta sağlıkta dönüşüm çalışmalarında görev aldım.Pakistan’ın Pencap eyaletindeki Recep Tayyip Erdoğan Hastanesi’nde sağlıkta dönüşüm projelerinde aktif çalıştım. Son olarak Sudan da Nyala Eğitim Araştırma Hastanesinde görev yapmıştım. Ülkeme döner dönmez de yeni görevim tebliğedildi. Şehir hastanelerinde başarılı çalışmalar yapacağıma gönülden inanıyorum. Başta dostlarım, ailem olmak üzere üzerimde emeği olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.



YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

guller diyari

27 Nisan 2017 Perşembe 10:54

Isparta halki rahat olsun adam gibi adam geliyor.bakanin cumhurbaskanin gosterdigi adam geliyor.Ispartaya hayirli olsun

mgus

26 Nisan 2017 Çarşamba 20:10

sayın vekiller ıspartalı yok mu özür sizin ıspartalıya kim sahip çıkacak

ıspartalı

26 Nisan 2017 Çarşamba 18:07

Ispartalı hekimler demek az çalışıyorsunuz bu kadroyu hak edmediniz çok çalışın büyüklerimiz sizleri layik görmemiş

gururlan

26 Nisan 2017 Çarşamba 10:29

Isparta icin buyuk bir sans .denizli icin cok buyuk kayip.ulkemizin boyle yoneticilere ihtiyaci var.7/24 hastanede calisan emek veren bir adam.cumhurbaskanimizdan ve basbakanimizdan Allah razi olsun.

yeni baş hekim

26 Nisan 2017 Çarşamba 09:44

bu kadar başarının içinde basit bir konu olduğunu düşünüyorum. acilde 50 dk üzerinde olan beklemeleri çözmenizi bekliyoruz.

Ali

26 Nisan 2017 Çarşamba 07:03

Geleceğin Sağlık Bakanı Ispartamızdan gidecek gibi.sevindirici

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR