19 Mart 2024 Salı

ŞEHİR HASTANESİ'NDE PARALI HİZMET YOK

ŞEHİR HASTANESİ'NDE PARALI HİZMET YOK

Sağlık

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç,Yeni Şehir Hastanesi'nde sağlık hizmetlerinin paralı olduğu yönündeki iftiralar ve spekülasyonlara tepki gösterdi.

TBMMPlan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç,bugün (dün) hizmete giren Yeni Şehir Hastanesi'nin devlet hastaneleri statüsünde hizmet vereceğinin altını çizdi. Şehir Hastanesi'nde poliklinik ve yataklı tedavi hizmetleri ile diğer işlemlerin paralı olarak yapılacağı yönünde iftiralar ve spekülasyonlar çıkartılmasından yakınan Bilgiç, şu açıklamayı yaptı:

"Devletimizin kamu-özel ortaklığı ile Türkiye'de yaptığı ilk 3 hastaneden birisi olan Isparta Şehir Hastanesi bugün itibariyle hizmete başlamıştır. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve Sağlık Müdürlüğü idarecileri ile tüm görevlileri can siparane çalışarak hafta sonunda taşıma işlemini sorunsuz bir şekilde tamamlamışlardır. Kendilerine teşekkür ediyoruz.Hastanemiz bugün itibariyle hasta kabulüne başlamıştır. Isparta halkı özlediği,kendisine yakışır bir sağlık hizmeti ortamına kavuşmuştur. Hayırlı ve uğurlu olsun. Hastanemizin hizmete girmesini, milletimizin daha güzel şartlarda sağlık hizmete almasını içine sindiremeyen, bu hizmetin rüyasını bile göremeyenler 16 Nisan halk oylamasını da fırsat bilerek dedikodu yapmaya, iftira atmaya başlamışlardır. Şehir Hastanesi'ndeki hizmetlerin paralı olduğu yönünde spekülasyonlar çıkartılmıştır. Isparta halkımız rahat olsun. Bugüne kadar Devlet Hastanelerinden nasıl ve ne şekilde hizmet aldılarsa aynısını almaya devam edeceklerdir. Şehir Hastanemizdeki tüm hizmetler devletimizin sosyal güvencesi tarafından karşılanmaktadır. Ekstra bir ücret alınmamaktadır. Bu konuda çıkarılan kötü niyetli yalanlara ve dedikodulara itibar etmeyin. Şehir Hastanesi, Isparta halkımızın sağlık hizmetine sunulmuştur. Hayırlı ve uğurlu olsun."

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MILLET!

26 Mart 2017 Pazar 02:26

EVET HAKLISIN GIDIP SOMALIYE AFRIKAYA YAPINIZ MADEM BEDAVA? YAPMAZSINIZ; CÜNKÜ ORADAKI INSANLARIN MAASLARINDAN VERGI VE SAGLIK GIDERLERINI KESIP SÖMÜREMIYECEGINIZ ICIN! ANCAK BURADA YAPARSINIZ HEMDE KAAAR GARANTILI ! GECIN BU TÜKETIME DAYALI GÖZ BOYAMA YATIRIMLARINI; BIR DEVLETIN VATANDASINA TAMAMEN KENDI IMKANLARIYLA YANI MILLETTEN ALDIGI VERGILERLE HASTANE YOL KÖPRÜ OKUL YAPMASI ZATEN ASLI VAZIFESIDIR!

mef

23 Mart 2017 Perşembe 01:56

Bu hastaneleri aslında somaliye afrikaya vs yapacaksın ki en azından dua alırsın..Olumsuz atıp tutanları inanın Antalya otelleri gibi yapsan bu kez de bunun havuzunda fazla klor var dersiniz,ya da buzdolabında meyveli soda eksik dersiniz yazık yaa

mef

23 Mart 2017 Perşembe 01:51

Yahu yorumlara bakıyorum da sanki önceden 5 yıldızlı otellerde muayene olup havuz sefaları yapıp evlerine güle oynaya gidiyorlardı da yapılan hizmetin sağından solundan bişeyler bulmaya çalışılmış..İnsaf yaa buldukça nankörleşen bir millet olduk.sizi aslında önce eski ssk dönemindeki bir hastanede tedaviye göndermek lazım ondan sonra da ölmez sağ kalırsanız bu hastanede muayene etmek lazım.Bak ozaman nasıl duvarlarını merdivenlerini öpüyosunuz....

magdur

22 Mart 2017 Çarşamba 20:40

haklısınız bedava sekreter leri sabah 7.30 dan akşam 4.30 kadar beş dakika oturtma neymiş hasta karşılama yazık haram olsun

isparta

21 Mart 2017 Salı 23:07

Şehir içi otobüsler çok aşırı pahali ulaşım direk değil koy garaji mi dolan a caz

vatandas

21 Mart 2017 Salı 22:25

ZATEN MILLET CALISTIGI MAASINDAN VERGI VE SAGLIK GIDERLERI KESILMIYORMU? GÖRENDE MILLETE BABALARININ HAYRINA HIZMET EDIYORLAR ZANNEDECEK?

mehmet tarlacı

21 Mart 2017 Salı 14:33

sizin baralar burada geçmez hayaldı gerçek oldu.

ALİ

21 Mart 2017 Salı 13:44

Devlet Hastaneleri parasız diye reklamı sadece Ispartada görürsünüz. Yahu devlet hastaneleri zaten ücretsiz. Bu malumun ilanından başka bişey değil. Ama ödeyeceğiniz katkı payını hastanenin sekreterine değil eczaneye ödersiniz. Bunu da İlaç almaya gidince görürsünüz. Hadi hayırlısı ısrarla ücretsiz deniyorsa vardır bir çapanoğlu

haldun

21 Mart 2017 Salı 13:20

Yasa çıktıda bizim mi habermiz yok ne demk parasız hizmet..yemeyin bizii

Hasan kaya

21 Mart 2017 Salı 11:12

Eczanede parayı öderken görün bakalım paralı mı değil mi. Sağlık bu ülkede para ile para. Eczane de ödediğiniz muayene parası.

GENÇ SENİRKENTLİ

21 Mart 2017 Salı 10:19

ECZANEYE GİTTİĞİNİZDE KATKI PAYINDA GÖRECEKSİNİZ PARALIMI DEĞİLMİ DİYE EN AZ % 50 FARK ÖDERKEN...

Hüseyin Akkuş

21 Mart 2017 Salı 09:55

Dün hastahanede idim hiç bir şekilde para ödemesi yapmadım EMG çekin yaptırdım çocuğuma geli hizmet görün bütün çalışanlar hepsi seferber ON NUMARA BEŞ YIKDIZDiyorlarya değil ON NUMARA ON YILDIZ gidiniz gözleriniz le görünüz hainlik yapana fırsat vermeyiniz.

ali uzun

21 Mart 2017 Salı 13:36

Hastanede tabi ödemeyeceksin üseyin akkuş :)) eskiden sosyal güvencen varsa ödemessin.Eczaneye gidince görürsün..:))

Nokta.

21 Mart 2017 Salı 05:48

Ya adamlar dünyanın parasını gömdü.ya direk vatandaştan yada devletten yani yine vatandaştan kat ve kat olarak alacak.yoksa hayır için yapmadılar.

Dertli insan

20 Mart 2017 Pazartesi 21:35

Devlet hastanesi ( ibaresine ) ne oldu sayın bakanım. Yapılan hizmetler için teşekkür ederim

gonul

20 Mart 2017 Pazartesi 18:09

İcimize su serptiniz .Bende duydugumda cok uzulup sasirmistim.Ama bu haberi okuyunca cok mutlu oldum .TESEKKURLER Sehir Hastanesi

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR