19 Mart 2024 Salı

SDÜ HASTANESİNDEN ŞEHİR HASTANESİ YÖNETİCİSİ SAÇKAN’A ZİYARET

SDÜ HASTANESİNDEN ŞEHİR HASTANESİ YÖNETİCİSİ SAÇKAN’A ZİYARET

Sağlık

Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alim Koşar, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Rasih Yazkan, Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Başhekim Yardımcıları Prof. Dr. Tolga Atay, Doç. Dr. Taylan Oksay,Hastane Müdürü Fahri Eryılmaz, Hastane Müdür Yardımcıları Erdoğan Taşçıoğlu, Fidan Karahan ve Özgür Demir, Isparta Şehir Hastanesi’ne yönetici olarak atanan Opr. Dr. Kadir Gökhan Saçkan’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette hastane idaresinden Başhekim Yardımcıları Radyoloji Uzmanı Dr. Elif Adanır, Opr.Dr. Veli Can Yarar, Anestezi Uzmanı Dr. Mehmet Topal veİdarive Mali Hizmetler Müdür Vekili Kazım Kahramanda bulundu.

SDÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Alim Koşar, sağlık sektörünün zor bir sektör olduğunu ifade ederek, “Ortak amaç insan sağlığı ise tüm sağlık kuruluşlarının birbirine destek olması gerekmekte. Yaklaşımımız bu şekilde olduktan sonra hizmet noktasında çok daha iyi işler ortaya koyabiliriz. Bu anlamda da birbirimize destek olmak zorundayız” dedi.

Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Mehmet Yıldırım, tüm sağlık kuruluşlarının bir tek amacı olduğunu hatırlatarak, “Hedefimiz halkımızın sağlığı. Bu hedef doğrultusunda tüm kuruluşlarımız en iyi hizmeti vermeye çalışıyor. Bizler de SDÜ Hastanesi olarak ilimiz ve ülkemizin dört bir köşesinden gelen hastalarımıza en iyi sağlık hizmetini vermeye çalışıyoruz.”diye konuştu.

Şehir Hastanesi Yöneticisi Opr. Dr. Kadir Gökhan Saçkan, kurumlar arası işbirliğinin öneminin altını çizerken, “Bizler kamu görevi yapıyoruz ve ortak amacımız halkımızın sağlığı. Bu noktada şehrimizdeki sağlıkla ilgili bütün kurumlar beraber çalıştıkça amacımıza ulaşmış oluruz.Üniversitemizin destekleri bizler için önemli, bu güne kadar verdiğiniz desteklerden ötürü ayrıca teşekkür ediyorum. Süleyman Demirel Üniversitesi ile işbirliğimizi artırmaya yönelik çalışmalarımız artarsa sağlıkta daha güzel hizmetler vereceğimize eminim. Ziyaretiniz bizleri fazlasıyla memnun etti sizlerle bir arada olmak çok güzel. En kısa sürede sizlere iadei ziyarette bulunacağız.” şeklinde konuştu.

Her iki hastanenin de işleyişi ile ilgili bilgi alışverişinin ardından ziyaret zona erdi.


 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ali

29 Mayıs 2017 Pazartesi 11:46

Lpg li araçlara park yeri yetersiz araçlar yer bulamayıp sanayide park yeri areyoooooooo

vefalı

28 Mayıs 2017 Pazar 21:20

hastanemizi yapanlardan ve yaptıranlardan Allah razı olsun.Ancak bahçedeki araçların geçişini zorlaştıran tepecikleri SDÜ örnek almasın.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR