29 Mart 2024 Cuma

SAĞLIK -SEN'E DAVET TERCİH EVET

SAĞLIK -SEN'E DAVET TERCİH EVET

Sağlık

Sağlık-Sen Isparta Şubesi şubat ayı il divan toplantısını gerçekleştirdi.

Şube Başkanı Erdal Demiralay konuşmasına, “Sağlık-Sen’e Davet-Tercihimiz Evet" sözleri ile başladı. 16 Nisan’da önüne konulacak sandığa milletimizin atacağı mühürlü her zarf, milletin geleceğine yön verecek. Milletimizi mührü “Evet”e basma tercihinde bulunmaya davet edeceğiz. Vesayetin feshine "Evet" diyerek demokratik hukuk devletinin güçlendirmesine Evet tercihinin neresi hatalı olabilir. Anayasalar,siyasi belgelerdir fakat siyasetin, siyasetçilerin tekelinde olan bir zemin değildir sözleriyle konuşmasını bitirdi.

SDÜ öğretim üyelerinden Selim Sözer’in anayasa değişiklik paketi hakkında katılımcıları bilgilendirmesi sonrası program son buldu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

cumhurbaşkanım

02 Mart 2017 Perşembe 10:15

Sayın cumhurbaşkanım; Sağlık Sen'in gücünü şahsi çıkarları yanında paralel örgüt militanlarına sahip çıkmak amacıyla kullanan ve yorumlarda paralelin ablası diye bahsedilen şahsı belgeli ve kayıtlı bütün ihanetlerine rağmen kapı kapı dolaşıp ben ablama kefilim diyen sözüm ona sendika yöneticisini buradan ihbar ediyorum.

Donna

02 Mart 2017 Perşembe 08:21

Ya orada Nefroloji uzmanının ne işi var yoksa herkesin böbreğimi ağrıyor ,24 saatlik idrarlar toplansın

kararım

01 Mart 2017 Çarşamba 23:20

bir sağlık senli olarak HAYIR diyorum. Hayırlısı olsun.

looooo

01 Mart 2017 Çarşamba 22:54

yarin bu iktidar giderse ne olacak haliniz loooo

Yufka

01 Mart 2017 Çarşamba 21:13

Resımde sağda oturan gozluklu doktorun ne işi var orada acaba? Yoksa bişiylerden korktuğu için, bırılerının gölgesıne mi sığınıyor? Sohbet etmeyi çok sevıyormuş eskıden dıyorlar, şimdi sohbetlerden mi sıkıldı yoksa? Sıyaset serbest mi o doktora? Geçmişini bi anlatsın herkese! Kankileri nerede o doktorun? Bı zahmet anlatsın herkese!

ispartali

01 Mart 2017 Çarşamba 19:06

acilim dedi dagdaki pkk liyi sehirlere evlere yerlestirdi dagda usuyorsunuz dedik esenboga havalanina bayragi astik kurtce okullarini actik tv lerini kurduk simdi evet dersek doguda kurt devletinide kuracaz ya bunlari yapan akparti degilmi pkk cocuklarini yurtlara yerlestiren foto cocuklari agac koku yesin diyen bu ak parti yonetimi degilmi

Yurttaş

01 Mart 2017 Çarşamba 18:50

Tek adama HAYIR Yaşasın CUMHURİYET

TOPRAK

01 Mart 2017 Çarşamba 16:47

Toprak denen i.... O aba herhalde senin aban Başkan defalarca açıklama yaptı sağlık sen in yönetiminde olupta fetö den dolayı soruşturma geçiren biri bile yokken sen hala abadan ihraçtan bahsediyorsun. ISPARTA SAĞLIK SEN şubesi kurulduğundan bu tarafa hiç böyle bir abası olmadı maçan sıkıyorsa adını soyadını yazarak git savcılığa suç duyurusunda bulun. Kötü yorum yapan herkes bilsin ve duysun biz Başkan'ımızdan da, yönetimindende, sendikamızdan da memnunuz.

acaba

01 Mart 2017 Çarşamba 23:18

yukarıdaki fotoğrafta sayın başkanınızın sol tarafında fetö soruşturmasından açığa alınıp başhekim yardımcılığı görevinden alınan bir abimiz mi var yoksa yanlış mı gördük??

biz

01 Mart 2017 Çarşamba 23:14

kendi adına konuş.ben sağlık senli olarak başkandan memnun değilim. ama mecburen ak partili olduğumuz için istifa edemiyoruz.

komik

01 Mart 2017 Çarşamba 23:11

buna kendin inanıyon mu kİ...?

star

01 Mart 2017 Çarşamba 16:39

bu fotoğrafta memurlar da var gibime geldi.acaba bazı memurlara siyaset serbest mi.

EVET!

01 Mart 2017 Çarşamba 15:41

KENDI MENFEAT VE CIKARLARIMIZ DOGRULTUSU NEYI GEREKTIRIYORSA ONA EVET DIYECEGIZ! BUNA HER SEY DAHIL GÖREVE IADE , GÖREVE DEVAM, GÖREVDE YÜKSELME, YAKINLARINI GÖREVE YERLESTIRME DAHIL!

yalvaçlı32

01 Mart 2017 Çarşamba 14:05

bakın kimler var orada. müdürlüğü kaybetmiş tekrara müdür olmak için ön saflarda resim veren beyefendi de varmış.istemem yan cebime koy.Hastanende konuşacak adam kalmadı seninle önce onlardan özür dile..

ali oğuzlar

01 Mart 2017 Çarşamba 14:02

Bu kadrajdaki beyler5 yıl önce ergenekon kumpasınada var dediler.kandırıldılar.2010 refarandumuna da feto hocalarıyla birlikte yetmez ama evet dedileri yine kandırıldılar.Bunlardan sendika falan olmaz.BUnlar hükümet ne derse ona yes derler.Tek dava açamazlar.Personelini ve üyelerini kurum amirlerine karşı koruyamazlar.Kendi koltuklarını korumak ve sendikayı müdürlük basamağı olarak kullanmak için olan kurum bilirler.Diyeceğim 5 Yıl sonra yine kandırıldık derler.

Toprak

01 Mart 2017 Çarşamba 13:58

Sayın Başkan evet diyorsa demekki doğrusu hayır demek. Devlet hastanesinde cemaatin ablası olduğu bilinen bayanı yönetime almadınız mı? Bu bayan memuriyetten ihraç edilmedi mi?? Biz nasıl in****ım şimdi buna?

Çemişgezek li Haydar

01 Mart 2017 Çarşamba 13:54

Ozerklik için PKK ve sempatizanları da evet diyecek onun için tabiki de HAYIR

turkiyem

01 Mart 2017 Çarşamba 12:44

isterseniz evet demeyin hepinizi dikariz iceri fetocu diye egitim senin basina ne geldi gormedinizmi he he reisim helal sana fotoculari diktik iceri esenboga havalanina dalgalandirdik kurt bayragini allahin izniyle sandiktan evet cikacagiz kurt devletinide sayende kuracaz

REİSİM

01 Mart 2017 Çarşamba 12:08

Yönetim kadrosunda şahsınıza 30 mart 2014 seçimlerinden hemen önce bu adam iyice çirkefleşti diyen kriptoları barındıran,vatana ihanet edenleri koruyup kollamakla ve bir sürü ihanete imza atan ve geçmişi ve şahsiyeti sorgulanmaya açık sözüm ona yönetici evet diye kampanya yürütecekmiş.buradan ihbarımdır,inanmayın.

BEN ŞAHİDİM

01 Mart 2017 Çarşamba 13:24

Sözüm ona bu sendikacı halen görevden el çektirilip sonrada ihraç edilen ve gezi olaylarından itibaren geceleri düzenledikleri beddua seanslarında sayın cumhurbaşkanımız RECEP TAYYİP ERDOĞAN VE AİLESİ başta olmak üzere birçok bakan ve devletin önde gelenlerine alçakça küfreden, bu pervasızca alçaklığı 30 mart 2014 seçimlerine kadar sürdüren malum ablayı AK PARTİYE getirip ben ablacığıma kefilim CUMHURBAŞKANLIĞI Seçimlerinde gönüllü çalışacak diye hediyelik lokum paketlerini doldurtmadımı partide

evet evet evet sağlıkta ihraçlardaki muammanın çöz

01 Mart 2017 Çarşamba 09:36

evet evet evet, sağlıkta ihraçlarda tek kriterden ihraç var, göreve iade var, açığa bile alınmayan var- çözüme adalete eşitliğe evet evet evet

Yeni Türkiye Sevdalısı

01 Mart 2017 Çarşamba 09:25

Helal olsun Sağlıksen'e her zamanki gibi vesayetin değil halkın yanında oldukları için.Türk Sağlıksendende rengini belli etmesini bekliyoruz.Konfederasyon başkanları koncuk gibi hayırmı diyecekler yoksa devletin adamı Devlet Bahçeli gibi evet mi diyecekler?

xx

01 Mart 2017 Çarşamba 14:18

evet demeyen üyeler

mehmet

01 Mart 2017 Çarşamba 14:17

farkındamısın yzdığın yazı beğenilm**** rekoru kırıyor,sence de bir sıkıntı yokmu hahahaa

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR