19 Mart 2024 Salı

SAĞLIK BAKANI ISPARTA'YA GELDİ

SAĞLIK BAKANI ISPARTA'YA GELDİ

Sağlık

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (BOMBA32) - Sağlık Bakanı Recep Akdağ, incelemelerde bulunmak üzere geldiği Isparta Şehir Hastanesinde, hastanenin Sağlık Bakanlığınca kabulüne ilişkin protokolü imzaladı. Burada gazetecilere açıklama yapan Akdağ, Isparta Şehir Hastanesinin yüklenici firması AKFEN Holding ile Sağlık Bakanlığı arasında iş teslimine ilişkin protokolü imzaladıklarını söyledi.

Şehir hastanelerinin Avrupa'nın en modern, son teknoloji ile donatılmış, insan dostu, hasta dostu, çalışan dostu, çevre dostu hastaneleri olduğunu ifade eden Akdağ, şöyle konuştu:

“Gerçekten şehir hastaneleri Türkiye’de sağlık dönüşümünün ikinci dönemine damgasını vuracak çok önemli eserlerdir. Bu eserlerin bir özelliği var, burada bütün hizmet alanları  vatandaşlarımızın daha rahat hizmet almasına sağlık çalışanlarının da daha keyifli alanlarda hizmet vermesine yönelik olarak hazırlanmıştır.  Sayın Cumhurbaşkanımızın ‘benim rüya projelerim’ dediği şehir hastaneleri, Mersin Şehir Hastanesi,  Yozgat Şehir Hastanesi ve şimdi de Isparta Şehir Hastanesi olarak hizmete giriyor. Bu sene Allah nasip ederse Kayseri, Eskişehir, Bilkent’teki hastanelerimizin açılışını yapacağız. Böylelikle bu hastaneler 2023 vizyonumuzun önemli tamamlayıcıları olacak.  Şunu rahatlıkla söyleyebiliyorum, şehir hastaneleri Avrupa’nın en modern son teknolojiyle donatılmış, insan dostu, hasta dostu, çalışan dostu, çevre dostu hastanelerdir. Bu hastanenin yapımında Akfen İnşaat gerçekten büyük bir başarı gösterdi.  İnşallah yarın sayın Başbakanımızla birlikte Isparta Şehir Hastanesinin açılışını gerçekleştireceğiz”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

evet

24 Mart 2017 Cuma 12:37

sayın bakanım şuan şehir hastanesine hiç işe yaramayan bir yönetim getirildi .niçin işe yarayan adamlar alınıyorda işe yaramayan sadece oturan adamlar getiriliyor.bunları göz ardı etmemelisiniz sayın bakanım.ve bu yönetime getirilen adamların sicilleri incelendimi çok merak ediyorum buna genel sekreterde dahil olmak üzere.

mehmet tarlacı

24 Mart 2017 Cuma 09:41

sayın bakanım bu eser için çok tişekkür ideriz sayenizde iş aş bulduk şeher dışına gidenbler şeher içinde iş aş buldular saholun varolun.

DÜRÜST PERSONELLERİ MÜDÜRLERİ NEDEN HARCADINIZZZ

24 Mart 2017 Cuma 09:25

SAYIN SAĞLIK BAKANIM ŞEHİR HASTANESİNDE Kİ İSTİFALARDAN, YÖNETİMİN SORUMSUZLUĞUNDAN (ÇÜNKÜ BAŞKA BİRİSİ HAKİMİYET KURMUŞ ŞEHİR HASTANESİ DEĞİL PARTİ HASTANESİ SANKİ) YADA MÜDÜRLERİN EL ALTINDAN DEĞİŞTİRİLİP BAZI ŞAHISLARIN İŞİNE YARAYACAK MÜDÜR SIFATI OLMAYACAK İNSANLARIN GETİRİLMESİNDEN HABERİNİZ VARMI ACABA YADA PERSONELİ KİMSE UMURSAMIYOR MI? BURDA BOŞA MI DERT YANIYORUZ YOKSA.

uslu

24 Mart 2017 Cuma 09:00

Sayın Bakanım emeği geçen en alttan en üste kadar herkeze teşekkürler. 23 martta muayene için gittiğimizde doktorun sekreterinin ölmadığını gördük kapı üstündeki sıra problemini gördük bunlarla ilgilenilirse sanırım iyi olcak şimdiden teşekkürler.

Kadir inanır.... Herkes inansın. Kriter neyse bile

23 Mart 2017 Perşembe 22:52

Sayın bakanın. Allah fetönünde . fetöcününde belasını versin. Versin de. Aynı şeyden iki sonuç çıkmasın. 2 hemşire. Çocuğu okula giden. Biri ihraç. Biri şehir hastanesinde çalışıyo. Valilikçe açığa alınmıştı saygılar.

Ihraclarda torpıllımı var göreve iade var çocuğu o

23 Mart 2017 Perşembe 22:48

Sağlıkta bir hemşire şehir hastanesinde çalışıyo. Bir hemşire ihraç. Aynı olay. Çocuğu okula giden. Sayın bakım okul kritermi değilmi. A şıkkındaki isim yu. B şıkkındaki isim f a s

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR