20 Nisan 2024 Cumartesi

MEDDEM AKDENİZ BÖLGESİNDE İLK 5 İÇİNDE

MEDDEM AKDENİZ BÖLGESİNDE İLK 5 İÇİNDE

Sağlık

GÜNLÜK 750 TANI/ TEDAVİ: Özel MEDDEM Hastanesi’nde 27 Poliklinik var. Günlük 1.200 kişi tanı/ tedavi hizmeti alabiliyor. Ancak MEDDEM, kalite açısından bunu 750 kişi ile sınırlı tutuyor.

Işın Tedavisi: Ocak’ta PET/ BT:  2017 sonu

Avrupa’dan daha ileri seviyede hizmet veriyoruz

Özel MEDDEM Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İbrahim Kapancı, yeni yatırımlarının kategorisinde Akdeniz Bölgesi’nde En Büyük İlk 5’e girdiğini söyledi: ''Avrupa’dan daha ileri düzeyde sağlık hizmeti veriyoruz. Sağlık Bakanı Sayın Prof. Dr. Recep Akdağ’ın görüşlerine katılıyorum. Kamu, Üniversite ve bizim gibi Özel Kurumlar, şu an Avrupa’nın gerçekten önünde…''

AMİRAL GEMİ 'ONKOLOJİ' 'KALP', 'ESTETİK' OLACAK

Radyasyon ve Medikal Onkoloji bağlamında ''Şua (Işın)Tedavisi''ne Ocak 2017’de başlayacaklarını söyleyen MEDDEM Başkanı Dr. İbrahim Kapancı, ''bu hizmet şu an sadece SDÜ Tıp’ta veriliyor. Ocak’ta MEDDEM bu alanda hizmete başlıyor. Kanser Teşhis açısından PET BT ve Gama Kamera Aralık 2017’de başlayacak'' dedi. Dr. Kapancı, Kalp, Onkoloji, Obezite ve Estetik Merkezi’nin fark oluşturan dallar olacağını kaydetti.

2018’DEN İTİBAREN SAĞLIK TURİZMİ

Birleşik Devletler (ABD) ve Avrupa’dan dâhi ileri düzey sağlık hizmetleri verildiğini ifade eden MEDDEM Başkanı Dr. Kapancı, ''2018’den itibaren 'Sağlık Turizmi'ne daha çok ağırlık vereceğiz. Kalp, Onkoloji, Estetik, Obezite alanlarına yoğunlaşacağız'' şeklinde hedef çizdi. Özel MEDDEM’de 22 Yeni Doğan; 27/ kapasiteli Erişkin Yoğun Bakım Ünitesi bulunuyor. 6 Ameliyathane konuşlu MEDDEM’de 27 Poliklinik var.

ŞUA (IŞIN) TEDAVİSİ OCAK’TA BAŞLIYOR

Özel MEDDEM Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İbrahim Kapancı, Radyasyon ve Medikal Onkoloji Birimi’nin Ocak 2017’de hizmete gireceğini söyledi. Şua (Işın) Tedavisi’nin öngörülen bu zaman diliminden itibaren başlayacağını anlatan Dr. Kapancı, şöyle dedi:

''Işın (Şua) Tedavisi şu an sadece Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastaneleri’nde gerçekleştirilebiliyor. Ocak 2017’den itibaren MEDDEM Hastanesi’nde de bu sistem konuşlandırılacak.

Şu an kurulum çalışmaları devam ediyor. Bir ekip 2,5 aydır sistem üzerinde çalışıyor

Öteki tarafından Sağlık Bakanlığı tarafından denetim ve ruhsatlandırma işlemleri devam ediyor. Şu an dahi (19 Aralık Pazartesi) Sağlık Bakanlığı’ndan Uzman Bir Heyet denetim yapıyor. Ondan sonra devreye Atom Enerjisi girecek.

Allah’a şükür yatırım süreci sağlıklı bir şekilde işliyor. Tüm işlemler 30 gün içerisinde tamamlanacak. Işın Tedavisi için Ocak 2017’den itibaren hasta kabul etmeye başlayacağız.''

NÜKLEER TIP YATIRIMLARI ARALIK 2017’DE

Kanser Tanı ve Tedavi Merkezi’nin 2. etabı olan İleri Tıp Donanımı yatırımlarının da Aralık 2017’de tamamlanacağını ifade eden Özel MEDDEM Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İbrahim Kapancı, şu rotayı çizdi:

''» Nükleer Tıp;

- Pozitron Emisyon Tomografisi/ Bilgisayarlı Tomografi (PET/BT)

- GAMA Kamera Sair donanım yatırımları 2017 Aralık’ta tamamlanacak.''

HER BİRİM DEĞERLİ: ÖNE ÇIKANLAR » KALP CERRAHİSİ » KALP MERKEZİ » ONKOLOJİ » OBEZİTE VE » ESTETİK OLACAK

Özel MEDDEM Hastanesi’nde 18 Birim bulunduğunu; 27 Poliklinik yapıldığını anlatan Başkan Dr. İbrahim Kapancı, öne çıkan dalları şöyle sıraladı:

''Özellikle şunu vurgulamakta fayda görüyorum:

Tüm birimlerimiz değerli:

Ancak bazıları ön planda olacak.

» Kalp Cerrahisi

» Kalp Merkezi

» Onkoloji

» Obezite

» Estetik Cerrahisi bir adım önde olacak.''

MEDDEM, KATEGORİSİ’NDE AKDENİZ’İN EN BÜYÜK İLK 5 YATIRIMI İÇERİSİNDE

2 Aralık 2016 Cuma günü Süleyman Demirel Bulvarı, No:179’taki 21 Bin M2’li Kampus’ta tüm unsurları İleri Teknoloji ile donatılarak açılan MEDDEM’in kategorisinde Türkiye’nin En Büyük İlk 5 Yatırımı içerisine girdiğini anlatan Dr. Kapancı, sözlerine şöyle devam etti:

''Avrupa’dan daha iyi standartlarda sağlık hizmeti veriyoruz

Bu sadece bizim değil Türkiye Cumhuriyeti SağlıkBakanlığı’nın da politikası

Son yıllarda Sağlık’ta büyük gelişmeler, yatırımlar var

Bunun sonuçları da gün yüzüne çıkıyor

Bu bağlamda Sağlık Bakanı Sayın Prof. Dr. Recep Akdağ’akatılıyorum

Kamu, Üniversite ve bizim gibi Özel Sağlık Kuruluşları Avrupa’dan üstün standartlarda hizmet veriyor.

Isparta’ya; Batı Akdeniz Bölgesi’ne, Türkiye’ye ve geniş açıdan İNSANLIK adına böyle bir yatırım kazandırdığımız için kıvanç duyuyoruz.''   

» İlk Kazma Vuruluş Tarihi: - 1 Haziran 2015 Pazartesi

» Temel Atma: - 16 Haziran 2015 Salı

» Tanı/ Tedavi Hizmetleri Başlangıcı: - 2 Aralık 2016 Cuma

 FİZİKİ ŞARTLAR:

» Kampus: - 21 Bin M2

» Tanı, Tedavi Sair Alan: - 18 Bin M2

» Ortak Alan: - 3 Bin M2

TIBBİ YÖNÜ

» Klinik Tedavi: - 141 (‘- Tüm odalar tek kişilik.Gereksinim hissedilen tüm tıbbi donanımların bulunduğu odalar 5 yıldızlı otelkonforunda -‘)

» Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi: - 22/ kapasiteli

» Erişkin Yoğun Bakım Ünitesi: - 27/ kapasiteli

» Birim: - 18

» Poliklinik: - 27

» Ameliyathane: - 6

İNSAN KAYNAKLARI:

» Tıp Doktoru: - 41

» Sağlık, Teknik ve İdari Kadro: - 379

» Total: - 420 (‘- Özel MEDDEM Hastanesi Yönetim KuruluBaşkanı Dr. İbrahim Kapancı, Kanser Tanı ve Tedavi Merkezi’nin tüm unsur vedonanımları ile birlikte hizmete girdiği an kadro sayısının 420’den 450’yeyükseleceğini açıkladı. –‘)

Gün içinde 750 Kişiye tanı/ tedavi imkânı

Dr. İbrahim Kapancı, Özel MEDDEM Hastanesi’nin 27Polikliniği’nde gün içinde 1.100 ila 1.200 kişiye tanı/ tedavi hizmeti vermekapasitesinin bulunduğunu söyledi. Dr. Kapancı, ''ancak biz bunu günlük kaliteaçısından 750 kişi ile sınırlı tutuyoruz'' dedi. Dr. Kapancı, Acil Servis’teise günlük 200 vakaya yanıt verdiklerini kaydetti.

Yüzde 200 fark ücretini almıyoruz

Özel MEDDEM Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İbrahimKapancı, 'Yasal Hak' olan Fark Ücreti’ni çok istisnai durum ve koşullarharicinde uygulamadıklarını söyledi. Dr. Kapancı, fark ücreti politikalarınınet çizdi: ''Genel bant yüzde 30… Maksimum düzey yüzde 50… Ancak çok istisnai,sıra dışı vakalar ile karşılaştığımız an yüzde 200 uyguladığımız da oluyor. Amao çok nadir bir durum…''

Radarımızda Sağlık Turizmi var 2018’de Kalp, OnkolojiEstetik Alanı’nda yoğunlaşacağız

Özel MEDDEM Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İbrahimKapancı, şöyle dedi:

''Özel MEDDEM Isparta ölçeğinde yerleşik bir sistem

Kaliteli, iyi hizmet sunumu gerçekleştiği an kendiliğindenBatı Akdeniz Bölgesi’ne; Türkiye’ye açılır.

Bizim o bağlamda spesifik bir yol haritamız yok.

İyi hizmet, ilham verici; başarılı hikâyeler bu sistemikendiliğinden kurar.

Ancak bizim uluslararası çapta hedefimiz var:

''Sağlık Turizmi''

Sağlık Turizmi’ne inanıyoruz

Kalp

Kalp Cerrahisi

Onkoloji

Estetik

Diş Sair alanlarda radarımızda Avrupa var.

Ancak bu bir ekip işi… Bunun için 2018 yılını görmek lazım.

Burun, kulak, yüz, göğüs, diş, kalça estetiği konusundaetkin çalışma

Özel MEDDEM Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İbrahimKapancı, yeni yatırım aydınlığında Estetik Cerrahisi’ne de çok önemverdiklerini söyledi. Dr. Kapancı, burun, kulak, yüz, göğüs, diş, kalça sairestetik açısından etkin çalışmalar döneminin başlayacağını kaydetti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ş.a.i.k

21 Aralık 2016 Çarşamba 10:30

çok kaliteli çok iyi diye bahsettiğiniz hastanede,doktor ultrasyon görüntüsü,usg yaptırın gelin diyor,adamlar 2-3 gün sonraya randevu veriyor.nasıl hizmett buu..diğer 2 özel hastane hemen bu hizmeti yerine getirebilirken,siz niye yapamıyorsunuz...mevcut cihazlarınızmı yetersiz,yoksa personelinizmi gevsek..yalvaçtan saygılar.

OSMAN DEMİR

21 Aralık 2016 Çarşamba 10:06

ISPARTA YA HAYIRLI OLSUN. DR. İBRAHİM KAPANCI ALLAH YOLUNU HAYIRLI EYLESİN. ÖZELLİKLE ONKOLOJİ VE KALP DAMAR ISPARTA NIN PERSONEL SAYISI NEDENİYLE YETERSİZ KALDIĞI BİR ALANDI. TEŞEKÜRLER.

Ali

20 Aralık 2016 Salı 23:37

Hizmet satıyorsun lafı çevirme

Vatandaş H.

20 Aralık 2016 Salı 18:39

Ispartamıza hayırlı olsun. Dr kapancı son derece profesyonel bir iş çıkarmıştır. Ufuksuzlar ancak ismiyle çamur atmakla uğraşır. Helâl olsun sana Dr kapancı. Allah yardımcın olsun

Abdullah Abdullah

20 Aralık 2016 Salı 17:43

insanlar daha kendi ulkelerinden kendilerini emniyette hissedemiyorken baska ulkelerden saglik turizmi beklemek biraz saflik olmuyor mu?

vatandaş

20 Aralık 2016 Salı 15:41

nedir bu farısi hayranlığı? suyu mu çıktı türkçe kelimelerin?

Z

20 Aralık 2016 Salı 14:19

Fazla atmış

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR