19 Nisan 2024 Cuma

ISPARTALI SAĞLIKÇILAR BAKAN AKDAĞ İLE GÖRÜŞTÜ

ISPARTALI SAĞLIKÇILAR BAKAN AKDAĞ İLE GÖRÜŞTÜ

Sağlık

10 Mayıs Ebeler ve Hemşireler Günü  dolayısıyla Sağlık Bakanlığı tarafından bir program düzenlendi.

Programa katılan Şehir Hastaneleri bakım hizmetleri müdiresi Dilek Sever, Acil Sorumluları Makbule Dilek Savcılı, Ümmühan Kamile Yavuz , Memur-Sen ve Sağlık-Sen Kadın Başkanı Semra Çöl, Isparta ilimizdeki ebe ve hemşirelerin sorunlarını bizzat Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ'a iletildi. 







YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Gerçekci

12 Mayıs 2017 Cuma 00:42

15 yıldır ülkeyi muhasır medeniyetler seviyesine ulaştırdılar. Hertürlü işi yapan ebe hemşirelerin Maaşı 2.00 tlDr maaşı 3,500 neyin sorunu çözülecek bu yılın enflasyonu %50 ev kirası olmuş 1,500 Durmak yok yola devam hiç anket yapıldımı? Çalışanlar mutlumu? Ülkede heryer satıldı oy karşılığı Maaşa bağlanmayan kesim kalmadı Suriyelisi yaşlısı çocuk doğuranı cocuk bakanı anasına bakanı herkese maaş Batan geminin malları:

-------

11 Mayıs 2017 Perşembe 17:02

Hangi akıllı dağ gibi tümsekler koydu? Bunların aklına...

Yol

11 Mayıs 2017 Perşembe 16:01

Güzide şehir hastanemizin bahçesine sonradan yapılan hız kesicilerin mimarisi hangi mühendise aittir.Erişilebilirlik ile ilgili çalışmaların yapıldığı bir devirde sanki hastaneye kimse erişemesin gibi bir görüntü ,hoş değil. Bahçedeki yol üzerine yapılan tepeler ,arabaların altlarını ve sinirlerimizi mahfetmektedir. Bu yakışiksız manzaranın giderilmesini ilgililerden talep etmekteyiz.

alettin

11 Mayıs 2017 Perşembe 15:31

şehir hastanesinin rezilliğini anlattınızmı.acil hasta 60 kişi sıra bekliyor

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR