19 Mart 2024 Salı

ISPARTA ŞEHİR HASTANESİ'Nİ AÇTI

ISPARTA ŞEHİR HASTANESİ'Nİ AÇTI

Sağlık

Başbakan Binali Yıldırım, Isparta Şehir Hastanesi'nin açılış törenine katıldı. Şehir Hastanesi’nin kurdele kesiminde MHP’li Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’da yer aldı.Yıllardır beklenen ve özlenen tablo ortaya çıktı.

Başbakan Yıldırım ise konuşmasında, Türkiye'de Ak Parti iktidarıyla çok şeyin değiştiğini belirterek, şunları söyledi: "İşte değişimin ispatı burada Isparta Şehir Hastanesi. Bu Cumhurbaşkanımızın hayaliydi. Mersin'i, Yozgat'ı açtık, şimdi Isparta'yı açıyoruz. Daha sonra diğerleri gelecek. Her zaman söylüyorum, biz millete efendilik için gelmedik,millete hizmet etmek için geldik. İşte hizmetlerimiz, işte Isparta. Eskiden temeli atılır tabela çakılır, tabelanın üzerindeki yazılar paslanır, etrafta otlar yükselir, tabela da kaybolurdu. Bir şey yapılamazdı. Bolu Tüneli'ni düşünün. 17 yıl 12 hükümet 22 bakan gelmiş geçmiş değişen bir şey yok. Ama Ak Parti geldi söz verdi yaptı. Dünyanın en büyük havalimanını yapıyoruz.Osmangazi Köprüsü'nü açtık, İzmir'i, Bursa'yı, İstanbul'u komşu kapısı yapıyoruz. İşte Isparta'da bölünmüş yollar. Eskiden ne kadar bölünmüş yol vardı şimdi ne kadar var?"

ESER KENDİSİ KONUŞUYOR

755 yatak kapasiteli şehir hastanesi üzerine konuşmaya dahi gerek olmadığını söyleyen Başbakan Yıldırım, "Eser kendisi konuşuyor.Bizim konuşmamıza lüzum yok. 755 yatak. Şehir gibi şehir. Her şey var. Birhastane değil, içinde 3 tane hastane var. Ayrı ayrı branşları var, her türlü poliklinik hizmetleri var. Yok, yok. Allah düşürmesin, hastalık vermesin. Ama hastalık geldiğinde de bu hastalığa da derman olacak çare olacak doktor lazım,hemşire lazım, sağlık personeli lazım. İşte bunların hepsi burada var.Otoparkıyla, tek ve çift kişilik odayla burada. Eskiden hastalar koridorların arasında, odalar da yan yana, arkalı önlü, hatırlıyorum bir hasta bir tane karyola da başlı kıçlı yatarlardı. O günlerden bugünlere geldik" şeklinde konuştu.

AMBULANS HELİKOPTER DOLAŞTI

Başbakan Binali Yıldırım'ın hastanenin ambulans helikopterler için de uygun dizayn edildiğini anlattığı sırada Isparta Şehir Hastanesi'nin üzerinden ambulans helikopter havalandı. Başbakan Yıldırım,"İşte hızır gibi yetişti. Eskiden ambulans yoktu, şimdi ambulans helikopterler, ambulans uçaklar var. Bizim insanımız yurt dışında başına bir iş geldiğinde artık hemen gidiyoruz, uçakla alıp geliyoruz. Eskiden buraya gelen turistleri, o ülkenin yöneticileri uçaklarla götürürdü, biz de niye bizde bunlar yok derdik. Ama o zaman Ak Parti yoktu" dedi.

Açılışa, Başbakan Yıldırım ve Bakan Akdağ'ın yanı sıra Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Isparta Belediye Başkanı MHP'li Yusuf Ziya Günaydın, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, İçişleri eski Bakanı Efkan Ala, Ak Parti Isparta milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ve Sait Yüce ile MHP İl Başkanı İsa Yalçın da katıldı. Başbakan Yıldırım ve beraberindekiler, açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından hastaneyi gezdi.




 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MILLET!

25 Mart 2017 Cumartesi 23:32

SURIYELI DOKTORLAR ISE ALINACAK ; ADAM ACIKCA SÖYLÜYOR IYI DERECEDE ARAPCA VE INGIILIZCE BILEN DOKTORLAR ALINACAK DIYE! HALAA MILLETCEUYUMAYA DEVAM EDIYORUZ!

68728

26 Mart 2017 Pazar 14:49

Bu olumsuz kanaat belirtenler! hoop size diyorum şeref ve haysiyet yoksunları, Yok olun! Bu Devletin güçlü olması sizin nerenize batıyor. Cehennem olun! yeterki göge etmeyin!

T.C.

25 Mart 2017 Cumartesi 21:34

kandırın ba saf milleti kandırın

Ali

25 Mart 2017 Cumartesi 19:14

Ey halkım aç gözünü. Bir tane hastane açtılar, 3 tane hastane kapattılar; Devlet Hastanesi., Gülkent Devlet ve Doğumevi. Madem halkı düşünüyorlardı, o hastaneleri de açık tutsaydılar ya! Daha az kuyruk beklerdik, doktor hastayla daha çok ilgilenirdi, evimize yakın yerde muayene olabilirdik. Ama o zaman yeni hastaneyi yaptırdığınız yandaş firmanın müşterisi ve kârı azalırdı değil mi? Hem devletimizin ekonomik gücü yerinde değil mi de özel sektöre yaptırdınız yeni hastaneyi!

Hasan kaya

25 Mart 2017 Cumartesi 19:10

Üretmeyen milletler köle olmaya mahkumdur. Toplu açılış yol, köprü, hastane. Üretim yok. Et kaç para? Hayvancılık ülkesi Türkiye yi bitirdiler. Beğenmediğiniz Hollanda bize saman satıyor saman uyanın artık. Adamların Türkiye de 22 milyar dolar yatırımı var. Biraz okuyun biraz araştırın. Bunun vebali büyüktür. Vatan millet osmanlı edebiyatı ile olmuyor bu işler. Osmanlı görse yüzümüze tükürür bu ekonominin hali nedir diye. Büyük hakan Abdülhamit in hayatını okuyun

Hasan kaya

25 Mart 2017 Cumartesi 19:03

Siz bu adamların fabrika açtığını gördünüz veya duydunuz mu? Köprü, otoyol, hastane hepsi de şirketlere yaptırıldı ve taahhüt verildi. Devlet hergün trilyonlarca para ödüyor şirketlere. İnanmayan ulaştırma bakanının açıklamalarını okusun köprüyü yapan şirkete hergün 4 Trilyon ödüyor devlet. Senin benim bu yorumu okuyan kim varsa hepimizin parası. Hastane yapıldı yapan şirket babasının hayrına yapmadı, yine eksik kalanı biz ödeyeceğiz. Sağlık tamamen ücretli. Eczanede ödediğiniz ne parası.

Vatandaş Dertli

25 Mart 2017 Cumartesi 12:08

Sanki fabrika kurdular. En büyük yatırım insana yapılan yatırım, üretime yapılan yatirimdir. Hani fabrika hani is sahası hani ?

Demirel

25 Mart 2017 Cumartesi 11:25

Keşke oraya bir fabrika açılsaydı da Bu vatanın evlatları iş güç sahibi olsaydı

Ülkücü vatandaş

25 Mart 2017 Cumartesi 11:02

Yapmacık hareketler bunlar... bakınız Yusuf Ziya başkanın yüz ifadesi.... + ülküclerin düşüncesini yansıtmıyor bu tablo

MILLET!

25 Mart 2017 Cumartesi 01:22

RAHMETLI ATATÜRK ORAYA GÜZEL BIR SÜMERHALI KURMUS HEMDE O GÜNÜN SARTLARINDA VE TAMAMEN DEVLETIN IMKANLARIYLA !

cengiz

25 Mart 2017 Cumartesi 08:58

atatürk sümer halı fabrikası kurmuş muş atatürkü rahmetle anmazını bilmeyenler atatürkçüyüz diye geçinen yobazlardır atatürkçü olmak için halkan biri olmak halka hizmet için çalışmak demektir şimdiki iktidar bunu yapıyor allah hepsinden razı olsun emeği gecenlerden çamur atanlarda çamurlarında boğulsunlar

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR