25 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTA SAĞLIK-SEN SAĞLIKÇILARLA BULUŞUYOR

ISPARTA SAĞLIK-SEN SAĞLIKÇILARLA BULUŞUYOR

Sağlık

Sağlık-Sen Isparta Şubesi “15 Temmuz’un nöbetçisi 16 Nisan’ın Evetçisiyiz” sloganı ile Sütçüler, Aksu, Atabey, Uluborlu, Senirkent, Keçiborlu,Eğirdir’de çalışan sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

Bu Ziyarete Memur-Sen ve Sağlık-Sen Kadın Kolları Başkanı Semra çöl ve Hanife Sofulu eşlik etti. Sağlık -Sen Isparta Şube Başkanı Erdal Demiralay yaptığı açıklamada, hayatımızın gerçek kahramanlarının kadınlar olmasına karşın gerek çalışma hayatında gerek sosyal hayatın içinde kadınların çözülmesi gereken sorunları olduğunu belirterek, “Kadınların hayatlarındaki zorlukların giderilmesi, toplumsal bir sorumluluk. Çalışma hayatlarında olsun,sosyal hayatın içinde olsun kadına yönelik şiddet, mobbing ve taciz sona ermiş değil. Bütün bu sorunların çözülmesi, aslında hepimizin sorunlarının çözülmesi anlamına gelir” şeklinde konuştu.

Memur-Sen ve Sağlık-Sen olarak kadına yönelik ayrımcılığa karşı çıktıklarını hatırlatan Demiralay, iş ve öğrenim hayatındaki başörtüsü yasağının kaldırılmasının mücadeleleri sonrası gerçekleştiğini kaydetti.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

SAĞLIKÇILAR

13 Mart 2017 Pazartesi 12:24

SAĞLIKÇILAR OLARAK ŞUNLARIDA SORUN,SAYIN SENDİKACILARA1- DÖNER SERMAYENİN EMEKLİKLİĞE YANSITILMASI2- YIPRANMA PAYI3- İŞ GÜVENCESİNİ2-3 YIL ÖNCE MÜJDE DİYEREK ÜYELERİNE MESAJ ATAN SENDİKANIN MÜJDESİNE NE OLDU.BUNUDA SORUNMEMUR OLARAK ÜYE OLDUĞUNUZ YETKİLİ SENDİKAYA SORUN DA CEVAP VERSİNLER. KEM KÜM EDECEKLER. BOŞU BOŞUNA DESTEK VERMEYİN,BASIN İSTİFAYI GEÇİN.

yaşin şaşmaz

13 Mart 2017 Pazartesi 11:13

saglık_sen bunyesınde saklanmaya gizlenmeye çalışılan fetonun sendıkalarından kendı bunyelerınde halen tutulanları haber yapında bunların gercek yuzunu gosterın ınsalara adalete

yasin şaşmaz

13 Mart 2017 Pazartesi 11:10

fetonun saglık derneklerınde fıldır fıldır çalısan kımlerı hangı bayanları hımayenız altına aldınız saklıyorsunuz onları acıklayın calısanlarınıza halka... bırakın boyle luzumsuzlukları

GENÇ SENİRKENTLİ

13 Mart 2017 Pazartesi 09:48

BAŞKANIM ULUBORLUNUN SORUNLARI İLE İLGİLENMENİZİ İSTİYORUZ

adsız

12 Mart 2017 Pazar 21:40

ya hala mı başörtüsünü istismar ediyorsunuz,başörtüsünü taktırmayıp zulüm edenlerle bizim sayemizde taktınız deyip iki de bir istismar edenler,niyetinşz halis değil sadece politik çıkar,düşün başörtüsünden artık

bu tablo var ya bu tablo

12 Mart 2017 Pazar 15:46

ihraç edilen ablaları ile umre ve hacca giden, ahlaksızlıkta tavan yapan, bukelemun gibi kılıktan kılığa giren,hain fetö örgütüne hizmet ettiği herkes tarafından bilinen ve bu konularla ile ilgili belgeleri devletin elinde olan zevatlar tarafından algı oluşturmaya yönelik hazırlanmış bir tablodur.

Celal

12 Mart 2017 Pazar 15:35

Bu saydığınız suçları azaltacak 1 tane maddeniz var mı? Varsa EVET vericem!

Sağlıkçı

12 Mart 2017 Pazar 15:08

Sendikamla bir kez daha gurur duydum. MAŞAALLAH faaliyetler süper. Hep böyle devam. .... Ürür, Kervan yürür.

Arif

12 Mart 2017 Pazar 15:03

Teşkilat Başkan'ımız Arif ağabey im nirde. Onsuz sağlık sen ISPARTA Şubesi eksik valla. Ama Hanife abılam ve Semra hanım renk katmışlar. Ne bu hep Erdal. Böylesi çok gözel.

Hanife

12 Mart 2017 Pazar 14:59

Hanife gı pek güzel çıkmışsın

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR