19 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA KOMUTANI KAYBETTİ.

Kıbrıs Gazisi, Komando ve sporcu kişiliği, samimi ve arkadaş canlısı tavırları ile Ispartanın tanınmış simalarından Hasan Hisarardınlı hayatını kaybetti.

Sağlık

 

Isparta'nın Kartal Başçavuş'u Emekli Piyade Kıdemli Başçavuş KıbrısGazisi Hasan Hisarardınlı son yolculuğuna uğurlandı.

 

Mimar Sinan Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenazenamazının ardından askeri törenle Asri Mezarlıktaki ebedi istirahatgahınauğurlanan Kartal Başçavuş'u son yolculuğunda askeri ve sivil erkan yalnızbırakmadı.

 

Isparta Valisi, Belediye Başkanı, Garnizon Komutanı, Jandarmakomutanı, eski silah arkadaşları, şehit aileleri dernekleri, gazi dernekleri,bürokratlar, siyasiler.... Kısacası bütün Isparta Kartal Başçavuş'un sonyolculuğunda buluştu.

 

Biz de Bomba 32  ve oluşum Gazetesi ailesi olarak Isparta'nın yiğit ve sevecen evladı Kartal Baş çavuşumuza Allah'tan rahmet diyor, yakın dost ve akrabalarına başsağlığı temennilerimizi iletiyoruz...

 

Mekanın cennet olsun Kartal Başçavuş... Isparta seni unutmayacak!

 

 

HASAN HİSAR ARDINLI KİMDİR?

 Kendisini Hayatın İçindenkitaplarıyla ve mahallî gazetelerdeki yazılarıyla tanıdığımız Yalvaçlı ÇorapsızYakup’un oğlu Hasan Hisarardınlı, emekli P. Komando başçavuş ve aynı zamandaşâir ve yazardır. 1949 senesinde Yalvaç’ta doğmuştur. İlk Okulu ve Orta OkuluYalvaç’ta okumuştur. Kara astsubay sınıf hazırlama Okulu’nda tahsilinitamamlamıştır. 1968 yılında astsubay olarak göreve başlamış ve bil fiil 28 yıldeğişik yerlerde hizmet vermiştir.

          Yurdun değişikyerlerinde ve Kıbrıs’ta güzel ve başarılı hizmetler verdikten sonra1996senesinde emekliye ayrılmış ve Isparta’ya yerleşmiştir. TuhafiyecilerSitesi’ndeki bodrum katında Kartal Askeri Malzeme dükkânı vardır. Bu dükkân hemticarethane hem sohbet yeri gibi dolup boşalmaktadır.

          Çocukluk yıllarındaşiire ve yazı yazmaya başlayan, Hasan Hisarardınlı, yaklaşık 20 yıldır sanat veedebiyatın içerisinde yer almaktadır. Komando Kartal Başçavuşun neşredilmiş ikikitabı vardır

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Başımız Sağolsun

23 Temmuz 2014 Çarşamba 12:24

Çünkü Bayrağımız yere düştü, imralıyla görüştük, ****ar ağlamasın derken şehit ****arını daha fazla ağlattık kısacası memleketin anasını ağlattık, kabirine gelemedim sonradan haberim oldu. Allah Rahmet eylesin.

Ali TELLİ

22 Temmuz 2014 Salı 14:35

Çok güzel dost bir insandı. Cana yakındı. Dükkânını sohbet ve ikram yeri olarak kullanırdı. Kıbrıs gazisi idi.Nur içinde yatsın.

RECEP SAVAŞ ALTUNAY

22 Temmuz 2014 Salı 14:31

DEĞERLİ AMCAMA VE GAZİMİZE ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUM.

rıdvan ertan - öğretmen

22 Temmuz 2014 Salı 13:21

Çok çayını içip sohbet ettim.Allah rahmet eğlesin aziz dostum diye hitap eden değerl kardeşim nur içinde yat Ailesine sabırlar diliyorum Cenazesi bugün ikindinleyin mimarsinan camiden kaldırılacak bilginize

Hüseyin Olca

24 Temmuz 2014 Perşembe 13:13

Bir insanın bu kadar seviliyor olması çok güzel bir duygu. ALLAH'tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum, mekanı cennet olur inşallah.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR