25 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTA BÖYLE YATIRIM GÖRMEDİ!

ISPARTA BÖYLE YATIRIM GÖRMEDİ!

Sağlık

Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, Ankara Etlik ve Ankara Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü projeleri ile Isparta ve Eskişehir Şehir Hastanesi projelerine yaklaşık 800 milyon dolar tutarında kaynak sağladıklarını söyledi.

Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, yıl sonunu,programlarında öngördükleri şekilde tamamlayacaklarını tahmin ettiğini belirterek, "2017'de de bu yıl olduğu gibi yine dengeli büyümeyi hedef alan bir tablomuz olacak." dedi.

Adnan Bali, İş Bankası'nın 2016 gerçekleşmeleri ve gelecek yıla ilişkin beklentilerini değerlendirirken, mali bünyelerinin sağlamlığı, güçlülüğü, yönetme kaliteleri ve kriz yönetme tecrübeleriyle darbe girişimine karşı finans sektörü olarak çok sağlam bir duruş sergilediklerini ifade etti.

"Mega projelere kaynak aktaracağız"

Adnan Bali, reel sektöre olan desteklerini aralıksız şekilde sürdürürken ekonominin lokomotif sektörleri arasında yer alan ve son dönemde mega projeler ile ön plana çıkan inşaat-taahhüt sektörüne de kaynak aktarmaya devam ettiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"İş Bankası, köprü-otoyol, kamu-özel sektör ortaklığında geliştirilen sağlık tesisleri, liman ve benzer altyapı/üst yapı yatırımları için sağlanan proje finansmanlarındaki lider konumu, anılan finansmanların kurgulanması ve hayata geçirilmesi aşamasında üstlendiği belirleyici rol ve deneyimi ile ekonomik kalkınma temelinin oluşturulmasında geçmişten bugüne kilit rol oynamıştır. Gebze-İzmir Otoyolu Projesi, üçüncü Boğaz Köprüsü’nü de içeren Kuzey Marmara Otoyolu Projesi, Avrasya Tüneli Projesi ve Galataport Projesi son dönemde bankamızın da içerisinde yer aldığı konsorsiyumlarca finansman sağlanan önemli altyapı projelerinden... Ayrıca, kamu-özel sektör ortaklığı ile geliştirilen entegre sağlık kampüsü ve şehir hastanesi projeleri de son dönemde kredilendirdiğimiz projeler arasında yer alıyor. Bu projelerden en yüksek yatırım bütçelerine sahip olan Ankara Etlik ve Ankara Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü projeleri ile Isparta ve Eskişehir Şehir Hastanesi projelerine yaklaşık 800 milyon dolar tutarında kaynak sağladık.

90 yılı aşkın süredir olduğu gibi, bundan sonra da öncü velider rolümüzün sorumluluğuyla Çanakkale Köprüsü ve Kanal İstanbul projeleri de dahil olmak üzere ülke ekonomisine katma değer yaratacak ve tüm yönleriyle ülkemize uzun vadede fayda sağlayacak, kredilendirme prensiplerimize uygun,sosyal ve çevresel açıdan sorunsuz projelerin hayata geçirilmesi için finansman çözümleri üretmeye devam edeceğiz."

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

albayrak denen şuursuz

21 Aralık 2016 Çarşamba 07:29

açık otoparkını zaten görüyorsun daha gördüğüne de eklenecek bilip bilmeden atıp tutma

albayrak

20 Aralık 2016 Salı 22:22

BU HASTANE BURAYA YAPILIRMI YER DA, YOL DAR NEREYE SIĞDIRACAKSINIZ ARABALARI. OTOPARK YOK DENECEK KADAR AZ.yOL DAR TRAFİK ALLAK BULLAK OLACAK. YERMİ YOK ALİ KÖYÜNE YAKIN GENİŞ ARAZİLER VARKEN. BU HASTANE ISPARTA İÇİN YETERSİZ KALACAK.BİR AÇIN BAKALIM YETERSİZLİĞİNİ GÖRECEKSİNİZ. HALK PERİŞAN OLACAK.

Mağdur

20 Aralık 2016 Salı 16:44

Once orda calisan garibanlarin parasini verin ya

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR