19 Mart 2024 Salı

ISPARTA'DA ŞEHİR HASTANESİNİN BAŞHEKİMİ BELLİ OLDU

ISPARTA'DA ŞEHİR HASTANESİNİN BAŞHEKİMİ BELLİ OLDU

Sağlık

ISPARTA Şehir Hastanesi’nin Başhekimi Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkanoldu.

Denizli Kamu Hastaneler Birliği’ne bağlı Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan, Isparta Şehir Hastanesi Başhekimliğine atandı.

OP. DR. KADİR GÖKHAN SAÇKAN KİMDİR?

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunuyum(1997).

Kocatepe Üniversitesi Acil Tıp Anabilim Dalı’nda Araştırma Görevlisi Doktor olarak 2004-2006 yılları arasında Acil Tıp alanında çalıştım.

Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp ve Damar CerrahisiA na Bilim Dalında 2006-2011 yılları arasında çalıştım.

2011 yılından itibaren Denizli Devlet Hastanesi Kalp Merkezi’nde Açık Kalp Cerrahisi alanında Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı olarak görev yaptım.

Journal of Akademic Design’de  Bilim Kurulu Üyesi aynı zamanda yazar olarak görev yapmaktayım.

Birçok bilimsel dergide yurt içi ve yurt dışı makalelerim ve bildirimlerim mevcut olup iyi derecede İngilizce bilmekteyim. Aynı zamanda bilimsel dergilerde hakem değerlendirici olarak da görev almaktayım.

2012 yılında Beykent Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Yüksek Lisansa başladım. Şu an da tez aşamasında devam ediyorum.

Daha önce Sağlık Bakanlığı bünyesinde idari kademede Devlet Hastanesi Başhekimi ve  İl Sağlık Müdürü olarak görev yaptım.

2012 yılından beri Denizli Devlet Hastanesi Yöneticisi olarak görevimi sürdürmekteyim.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Selçuk DURĞUT

28 Eylül 2017 Perşembe 11:04

Helal olsun. Başarılarınızın devamını canı gönülden dilerim.

bekle gör s3ndee

26 Nisan 2017 Çarşamba 10:26

Buyuk kazanc isparta icin.d3nizli icin buyukkayip.bir adamin is askini izliyeceksiniz isparta'da

fehmi dogru

26 Nisan 2017 Çarşamba 10:18

Denizli için büyük bir kayip.isparta icin buyuk bir sans.Bunu en yakin zamanda goreceksiniz ispartalilar.kadir gikhan sackan tazip bi internetten arastirincikan haberleri bi okuyun.Ispartaya hayirli olsun gokhan bey.

Bekle gör

25 Nisan 2017 Salı 22:10

Siz zamanla göreceksiniz bu adamın asıl yüzünü.kendini begenmisligini ve insanları nasıl küçük gördüğünü.calisanlar şimdiden gardinizi alın.isterseniz denizli çok uzak değil bi araştırın bu şahsi 4 yıldır ne çekti bu adamın elinden çalışanlar..çok şükür rabbime kurtulduk kurtulduk..darısı sizlerin başına ne diyeyim.

EVEEEET

05 Mayıs 2017 Cuma 14:25

BEKLE GÖR NİCK Lİ KARDEŞ.SEN DEVLET HASTANESİNDE YATARAK PARA KAZANAN TAYFADANDIN GALİBA İŞTEN Mİ ÇIKARTILDIN ? GÖKHAN HOCAYI DENİZLİ ÇOK İYİ BİLİR NASIL BİRİ OLDUĞUNU KARALAMA KAMPANYAN SADECE SENİNLE KALMIŞ.FACESİNE GİRENLER ONUN ADAMLIĞINI NE KADAR ÇOK SEVİLDİĞİNİ NET OLARAK GÖREBİLİRLER.ISPARTALILARDA GÖKHAN HOCANIN FARKINI YAKIN BİR ZAMANDA GÖRECEKTİR.SAYGILAR

Fikri yok

25 Nisan 2017 Salı 12:22

Beğenmedim butonuna basanlar neyi beğenmediniz en azından altındaki yanıtla kısmına bi açıklama yapsanızda kişiler nedeninizi sorgulayıp ona göre yorum yapsa sizleride mutlu etsek ,pek mutlu olacak birileri olmadığınız belli fikriniz bile yok bence

ali

25 Nisan 2017 Salı 12:02

başka illerden gelen idarecileri biz çok severiz. içimizdekilerin kıymetini bilmeyiz.büyüklerimiz bizim .çin en iyisini düşünüp yaparlar. bize de hayırlı olsun demek düşer.

daha çoooook

25 Nisan 2017 Salı 09:35

leylekle ilgili bir atasözümüz vardı bizim- başarılar baş hekimim saygılarımı sunuyorum-

DR HALİL

25 Nisan 2017 Salı 00:17

DR Ruşen hocam herzaman gönlümüzün BAŞHEKİM i. Olsada olmasada o Gönül'lerin başhekimi hastane taşınırken onun çabaları olmasaydı şu an şehir hastanesi ÇALIŞANLARININ çektiği sıkıntılar hat safhada olurdu gecesini gündüzüne kattı hiç bir idari görevi olmamasına rağmen çalıştı didindi uğraş verdi. Teşekkürler RUŞEN HOCAM.

Liyakat çı

24 Nisan 2017 Pazartesi 23:14

Ispartamıza hayırlı olsun. Ispartalı yada değil önemli olan hizmet edebilme kabiliyeti. Adam; Hekim ayrıca sağlık kurumları işletmeciliğinde yüksek lisans yapıyor demek ki liyakatli biri. En azından liyakatı tartışılır, Akparti döneminde, sosyal demokrat olup eş dost desteğiyle gelmiş biri olmamak.

Güler

24 Nisan 2017 Pazartesi 22:51

Allah yar ve yardımcınız olsun...Şehir hastanesinde geçmişi başarılarla dolu ...gerçek bir ak partili. ..inançlı. ..bir yöneticiye ihtiyaç var

Mert

24 Nisan 2017 Pazartesi 21:35

Muhtemelen genel sekreter yapacaklar. Önce bir sene ortamı tanısın sonra genel sekreter olur İspartaya.

GOLLL

05 Mayıs 2017 Cuma 14:12

NİYE GENEL SEKRETER YAPSINLAR ADAM TÜRKİYEDEKİ ŞEHİR HASTANELERİNİN BAŞINA GEÇTİ.GENEL SEKRETERLİK KESMEZ ARTIK BU SAATTEN SONRA BAKAN YARDIMCILIĞI

ISPARTA da yasaya biri

24 Nisan 2017 Pazartesi 19:50

Çok iyi birisi olabilir. be ARKADAŞLAR. dediğiniz gibi personeli ısparta ögreninceye kadar. bes yil geçer. sizin başhekim yerine vekaleten bakan demirkent li diyemdiye mi . atamazsınız. doğru senirkent ispartan nin ilcesi .olduğu için. hem vekil olarak ata. daha sonra yanlışlık oldu sen yapamiyorsun. SEN ISPARTA lisin. deyiver. nasıl bi anlayış nasıl bir zihniyet. nasıl bir siyaset. ondan sonra 51.4 size birşey hatırlatması lazım. ak partiye ancak böyle bir zarar verebilirsiniz. partili olarak y

Serdar

24 Nisan 2017 Pazartesi 19:14

Hep merak ederim Baş hekim ne iş yapar ,Hst'neye bir yönetici gerekse bu neden bir hekim olmak zorunda, bu işi yapacak bir başka Üniversite mezunu olamaz mı yetkililer bir açıklama yapın

dr ruşen

24 Nisan 2017 Pazartesi 18:39

herkes dr ruşen gelecek diye bekliyordu ıspartalı dr yok mu ggardeşim. Bütün hastane dr ruşen bey beklerken Denizli DEN birisi geliyor özür vekilim denizli li hemşerisini getirmiş ithal milletvekili ne bu yakışır

Erşan KUNERİ

24 Nisan 2017 Pazartesi 18:15

Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanının kısa süre önce Denizli'den atandığını düşünürsek, şehir hastanesi yeni başhekiminin de nasıl bir tesadüfse artık?

Qwerty

24 Nisan 2017 Pazartesi 17:42

Zaten karışık olan bir hastaneye şehri bilmeyen hastaneyi bilmeyen şehir hastanesi statüsünü bilmeyen çalışanları tanımayan birini atamak yanlışdır.

ADALET

24 Nisan 2017 Pazartesi 16:03

Hayırlı olsun. Tarafsız, dürüst ve çalışkan olsun. Paralel, yalaka olmasın. Siyasiler öyle istediği için değil, adalet neyi gerektiyorsa onu yapsın, memur zihniyetli olmasın. Benim mesaim 8 -17 demesin. Hamili kart yakînî olanlar ile, hamili kartı olmayanlara eşit mesafede olsun. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Yakında görürüz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR