20 Nisan 2024 Cumartesi

ISPARTA'DA SAĞLIK-SEN EVET İÇİN ÇALIŞMALARA HIZ VERDİ

ISPARTA'DA SAĞLIK-SEN EVET İÇİN ÇALIŞMALARA HIZ VERDİ

Sağlık

SAĞLIK-Sen Isparta Şube Başkanı Erdal Demiralay ve Şarkikaraağaç Sağlık-Sen İlçe Temsilcisi Zafer Önal, Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı’yı makamında ziyaret etti.

16 Nisan’da yapılacak referandum için Sağlık-Sen olarak “Evet”diyeceklerini açıklayan Başkan Erdal Demiralay, referandum sürecinde “Sağlık-Sen’e Davet, Kararımız Evet” sloganı ile çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Demiralay bu kapsamanda Şarkikarağaç’a giderek sağlık çalışanları ile bir araya geldi.Başkan Demiralay daha sonra AK Parti Belediye Başkanı İsa Çarkacı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette referandum süreci ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

BİLİCİ

08 Mart 2017 Çarşamba 15:08

Erdal yalakalığa gerek yok. Hayırlı ol gerisini boşver..

metin kaya

08 Mart 2017 Çarşamba 10:40

yüzünüzdeki ifadeler hiç de öyle görünmüyor.bu defa asla alamayacaksınız herkes onurlu olacak bu kez...

CUMHURBAŞKANIM

08 Mart 2017 Çarşamba 09:54

Sağlığın ali yazıcı'larına ait tüm belge ve bilgiler referandum sonrası bizzat şahsınıza teslim edilecektir.İşte o zaman bu hainlerin nasıl örgütlendiğini, alçak 15 temmuz darbesinden aylar öncesinden nasıl haberdar olduklarını, ileride zarar görmemek adına nasıl önlemler aldıklarını ve bu alçaklara kripto fetö cü olmalarına rağmen AK PARTİ saflarına sızarak kimlerin kol kanat gerdiği delilleriyle ispat edilecektir.

DSİ MEMUR

08 Mart 2017 Çarşamba 08:58

Memursen sağlıksen evet diyeceğini söylüyorda Enerjibirsen neden görüşünü açıklamıyor yoksa hayırmı diyecek. Enerjibirsen DSİ temsilcisi yoksa çocuklarını fetö okullarında okutan sol görüşlü birisimi

Genç Personelci

08 Mart 2017 Çarşamba 00:11

Erdal zaten senden hayır beklemiyoruz. Kararının evet olduğunu biliyoruz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR