19 Mart 2024 Salı

ISPARTA'DA KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ MUTSAN OPELLE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADI

ISPARTA'DA KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ MUTSAN OPELLE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADI

Sağlık

Bilindiği gibi Mutsan Opel daha önce Süleyman Demirel Üniversitesi ve Iyaş A.Ş.  ile benzer bir anlaşma yapmıştı.

Bu anlaşmalara bir yenisi daha ekleyen Mutsan Opel Kamu Hastaneleri  Birliğini personelini kapsayan yeni protokole imza attı.

Isparta Kamu Hastaneleri Birliğini Genel Sekreteri Uzman Doktor Hüseyin Yavuz ile Mutsan Opel Plaza Genel Müdürü Mehmet Erdoğan arasında yapılan protokol ile kamu hastaneler birliğine bağlı  başta Isparta Şehir Hastanesi Sağlık çalışanları, Isparta Ağız Diş Sağlığı Çalışanları, Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesi, çalışanları ve diğer ilçelerde çalışan kamu hastaneler birliğine bağlı tüm sağlık personeli çalışanlarına tüm Opel modellerinde mevcut kampanyalara ek olarak 3.000 TL'ye kadar ekstra indirim uygulanacak.

Öte yandan yapılan protokol gereği geçerli indirimlerden tüm kamu hastaneler birliği personelinin anne baba çocuk ve kardeşleri de yararlanabilecek.

Ayrıca kamu hastaneleri birliği personeline Opel yetkili servisi olan Mutsan Opel Plaza da aracın yaşına göre servis girişli araçlara % 25'e varan indirimler de uygulanacak.

Ayrıntılı Bilgi İçin:

MUTSAN OPEL

Eğirdir Karayolu Üzeri 3. Km.

Telefon Numaramız

0246 224 1004

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Murat

29 Nisan 2017 Cumartesi 19:55

Ya sayın genel sekreter sağlık çalışanlarının döner sermayesi iç edildi millette para yok neyin anlaşması bu

ali oğuzlar

28 Nisan 2017 Cuma 09:30

BAKIN VALLAA REİS KIZAR NE OPELİ NE İNDİRİMİ LAAA .. TEZ ELDEN YERLİ OTO ÜRETİLEE VE AHALİYE SUNULMALI HEMİSDE BELEŞ

Yeter

28 Nisan 2017 Cuma 04:41

Hastanede doktorlar doğru dürüst visit yapmıyor. İşler çok ağır işliyor. Hastane güzel ama işler ağır aksak. Birine bir şey diyorsunuz. O benim işim değil değil, yetkim yok diyor. Hiç kimse bir şey yapmak istemiyor.

Reklam

28 Nisan 2017 Cuma 04:37

İndirim yapılması için anlaşma yapılması şart mıdır? Opel sağlık çalışanlarına indirim yaptığını açıklasa olmuyor mu? Birilerini parlatma çalışması. reklam kokuyar.

Hasan Dağhan

27 Nisan 2017 Perşembe 23:17

Eyyyy Almanya :) yerli araba nerde. Almanya bizi kıskanıyor. Şu milleti düşündüğünüz hale bakın.

Dr

27 Nisan 2017 Perşembe 22:23

Çokkkkk teşekkür ederizzzź

Çok iyi düşünmüşsünüz.

27 Nisan 2017 Perşembe 22:22

Sağlık çalışanları olarak bu anlaşamyı tebrik ediyorum.hakikaten çok iyi bir proje.böyle bir zaman da şehir hastanesinde bütün çalışanların ve hastaların mutlu olduğu zaman da bu iyi oldu.sonsuz teşekkürler diliyorum.bir de şu var.şu anda hastanede kimse mutlu huzurlu değil.gelen hasta bir daha gelmiyor.bence bu problemleri çözmek için anlaşma yapılsa daha iyi olur.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR