17 Nisan 2024 Çarşamba

GECE YARISI KORKUTAN KAZA

GECE YARISI KORKUTAN KAZA

Sağlık

Isparta Gülkent Devlet Hastanesi kavşağında iki otomobil çarpıştı. Edinilen bilgiye  göre Bir Aracın  Tüpü 150 metre fıraldı  Kazada otomobil sürücüleri yaralandı. Kaza gece yarısı   meydana geldi. Gülkent Devlet Hastanesi kavşağında iki otomobil çarpıştı. Kazanın etkisiyle otomobiller orta refüje savruldu. Kazada otomobil sürücüleri yaralandı. Bu kavşakta gün geçmiyor ki kaza meydana gelmesin. Sürekli bu kazaların yaşandığı kavşağa bir an önce çözüm bulunması gerekiyor.










YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Sevmek suç değil yaşantı

30 Haziran 2016 Perşembe 13:05

Özgür bir ülkede herkez istediği araca biner

Efe

30 Haziran 2016 Perşembe 12:41

Suç kavşakta değil.doğan şahin otomobil kullanan şahıslarda.Bu arsçların imalat yılı itibsriyle hepsinde metal yorgunluğu,şöförlerindede agresiflik var.Durum böyleyken çoğu modifiyeli.Hepsi heran dağılmaya namzet.kullanıcılarıda,yeni model araç kullanıyor gibi sonderece süratli.trafikte şahsım,bu araçlardan ve şöförlerinden uzak durmaya çalışıyorum.trafik bu araçları sık kontrol etmeli.

.

30 Haziran 2016 Perşembe 10:41

YERLİ MALI YURDUN MALIDIR.TÜM KUŞ SERİSİ OLAN MİLLİYETÇİ ARKADAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ SERSERİ FİLAN DEĞİLİZ BU VATANIN EVLATLARIYIZ.HADİNİ AŞIP YORUM YAPANLARA SELAMLARIMIZ OLSUN.BİZ ZENGİN ZÜPBESİ DEĞİL YARİBAN AİLERİN EVLATLARIYIZ.SİZ HİÇ MERCEDESDE ASKER YAZISI GÖRDÜNÜZMÜ YADA VATAN SAĞOLSUN YAZISI MALASEF YOKTUR.ONUN İÇİN BİZLER SİZİN İÇİN ASKER OLDUK ESNAF OLDUK HİZMET EDİYORUZ.

kml

30 Haziran 2016 Perşembe 12:23

serserinin ta kendisisiniz. bir tek araba sizde var. başka kimsede araba yok. millet eşşeğe biniyor. bide işi askerliğe bağlamışsınız. asil aile çocuğu gibi davranın. hamamdan kapma gibi değil.

kuş serisi ve kaçınılmaz facialar

30 Haziran 2016 Perşembe 10:23

trafikten kalkması gerekli bu kuş serisi araçların ha la 9-10 bin tl ye alıcı bulması içler acısı bir durum,yıllar önce bu fabrika çıkışı arızalı ,teneke yığınları, araçları satıp zengin olanların vebali büyük olacak.

Sadettin

30 Haziran 2016 Perşembe 08:16

ARKADAŞLAR BU KUŞ SERİLERİ ARTIK SERSERİLERİN ELİNDE VE ÇOK TEHLİKELİ ARAÇ KULLANIYORLAR TABİ Kİ SONUNDA DA GÖRDÜĞÜMÜZ GİBİ.

Trafikte düzenleme ve denetleme

30 Haziran 2016 Perşembe 05:27

Hep diyorum. Kuş serisi filan meselesi değil. Her marka var kaportacıda.

Kuş

30 Haziran 2016 Perşembe 03:23

İki kuş serisi daha tedavülden kalkmış.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR