29 Mart 2024 Cuma

BU OLAYIN ADI MUCİZE AMA

BU OLAYIN ADI MUCİZE AMA

Sağlık

Havuza Düşen Minik Enis'in İki Kez Kalbi Durdu

MUĞLA'nın Köyceğiz İlçesi'nde, evdeki yüzme havuzuna düşen19 aylık Enis Poyraz Işık bebeğin biri olay yerinde, diğeri hastanede iki kezkalbi durdu.

 

MUĞLA'nın Köyceğiz İlçesi'nde, evdeki yüzme havuzuna düşen19 aylık Enis Poyraz Işık bebeğin biri olay yerinde, diğeri hastanede iki kez kalbi durdu. Müdahaleyle 2 kez hayata döndürülen minik Enis, ambulans helikopterle daha donanımlı olan Isparta'daki hastaneye sevk edildi.

 

Olay, dün saat 11.00 sıralarında, Yeni Mahalle Ali Efendi Caddesi numara 15'teki evde meydana geldi.Bora ve Ayla Işık çiftinin tek çocuğu19 aylık Enis Poyraz Işık, mutfakta yemek hazırlayan anneannesi Emine Beşer'inbir anlık dalgınlığından faydalanarak, açık olan mutfak kapısından dışarı çıktı. Minik Enis, su dolu yüzme havuzuna düştü. Durumu fark eden anneanne,minik Enis'i sudan çıkardı. Durum sağlık ekiplerine bildirildi. İhbar üzerineolay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Enis'in kalbinin durduğu belirlendi. Yapılan müdahaleyle tekrar hayata döndürüldü.

İKİNCİ KEZ KALBİ DURDU

 

Minik Enis ambulansla Köyceğiz Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.Hastanede de kalbi duran ve müdahaleyle tekrar hayata döndürülen Enis,ambulansla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Araştırma Hastanesine sevk edildi.Durumu ağır olan minik Enis'in, daha donanımlı bir hastaneye sevkine karar verildi. İzmir'de konuşlu Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans helikopter, Muğla Stadı'na kara ambulansıyla getirilen minik Enis'i alarak, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Küçük çocuğun tedavisinin sürdüğü bildirildi.

DURUMU AĞIR

Durumu ağır olan bebeğin, daha donanımlı bir hastaneye sevkine karar verildi. İzmir’de konuşlu Sağlık Bakanlığı’na ait ambulans helikopter, Muğla Stadı’na kara ambulansıyla getirilen Enis'i, Isparta SüleymanDemirel Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Minik Enis'in tedavisi sürüyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR