19 Mart 2024 Salı

BİLGİÇ’TEN ISPARTA’YA YENİ MÜJDE

BİLGİÇ’TEN ISPARTA’YA YENİ MÜJDE

Sağlık

Sağlık Bakanlığı’nın sağlıkta başlattığı dönüşümün Isparta’ya yansıması sürüyor. Şehir Hastanesi yatırımının ardından mobil sağlık hizmetleri projesinde de Isparta, Erzurum ile birlikte pilot il seçildi. Proje kapsamında nüfusu 500’ün altında olan yerleşim yerlerinde sağlık ekipleri pansuman, enjeksiyon ve tansiyon ölçümü gibi hizmetler verebilecek

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Hakkı hakkı hakkıoğlu

23 Mart 2017 Perşembe 18:36

Ver çoşkuyu,mehmet alı şahin ne demişti;bir milletvekili 700 bin tl ilk saat takamaz,ak gazeteci ne dedi bakanlar rüşvet aldı,niye deva açılmadı bu kişiler hakkında ? Hani yolsuzluk ve yoksulluk bitecek ti ?ver mehteri çalalım

mehmet tarlacı

23 Mart 2017 Perşembe 13:51

geçen galabah otobüsle muhayeneye gittim. herkesler güleryüzlü işini yapıyor duktorlar zuratsız biraz amma üzerinde gırmızı gıri üneforma olan çalışanlar çok yardımsever tişekkür edeyorum.

Öğretmen

23 Mart 2017 Perşembe 12:41

Elemanlarını el işaretiyle çağıran müdürler.Molasız 8 saat ayakta çalıştırılan insanlar.Aşağılanmak hor görülmek cabası sonrada her iş kutsaldır ayakları.

Hasan kaya

23 Mart 2017 Perşembe 12:40

Fırından yeni çıkmış sıcak sıcak müjdeler ardı ardına ver gazı ver mehteri. Referandum var. Özel sağlık sistemini yutturdular millete müjde diye.

evet evet evet eşitliğe

23 Mart 2017 Perşembe 11:53

evet evet evet- Herkesin eşit- herkese adalet- herkesin insan en az süriyeliler kadar değerli olduğu bir Türkiye için evet evet evet- okuldan dılayı bir hemşire atılırken- birinin görevde kalmasına hayır- adalet eşitkil için evet evet... siz söyleyin evet mi diyelim hayırmı?

Kerim kelek

23 Mart 2017 Perşembe 11:10

Mahallelerde insanların küçük sağlık sorunları giçin gidebileceği,aşısını yaptırabileceği,serumunu vurulabileceği,ani durumlarda aciline gidebileceği mahallelerin ihtiyaçlarını karşılayacak küçük birimler oluşturulmalı.Ana konularda işlem yapılacak işler şehir hastanesinde görülmeli idi.Ama böyle olmadı.Tüm herkesin şehir hastanesine gittiğini düşünün ve karmaşayı görün.İnsanlar özel hastanelere mahkum ediliyor.

çalışan

23 Mart 2017 Perşembe 10:43

Eski hastaneler ve yeni şehir hastanemizdeki çalışan sayıları ortada. En az 600 kişi daha ekmek sahibi olmuş. bu insanlar uzaydan mı geldi. Onlar da Isparta'mızın insanı. Kimseye haksızlık etmeyin. Yeni hastane yan gelip yatma yeri değil. Çalışmak isteyen herkese bir iş verdiler.

Çalışan mağdur

23 Mart 2017 Perşembe 17:38

İstihdam seferberliği olan arkadaş gelde çalış bir gün ne olduğunu gör boş konuşma.

AYDIN

23 Mart 2017 Perşembe 14:32

Buna inıyomusunuz 3 günde 100 kişi istifa etti 2 gün çalışında görelim

ÇALISAN

23 Mart 2017 Perşembe 09:31

HERKES İŞSİZ KALDI NEREDE BİZİM HAKKIMIZ KİM ALCAK BENİM COUĞUMA EKMEĞİ

Alim salim kamim

23 Mart 2017 Perşembe 00:08

SN VEKİLİM ÇOK SAĞOLUN SİZİN SAYENİZDE ISPARTA ÇOK GELİŞTİ.AMA GELİN GÖRÜNKİ ŞEHİR HASTANESİNDE 3 GÜNDE 100 E YAKIN İNSSN EVLADI İSTİFA ETTİ.HEMDE HOR GÖRÜLDÜ.HEM ALÇALANDI.AMA BU İNSANLAR GURURUNU DAHA FAZLA AYAKLAR ALTINA DÜŞMESİN DİYE İSTİFA ETTİLER.ŞU VAR DÜNYA KÜFÜR ÜSTÜNE DURUR AMA ZULÜM ÜSTÜNE DURMAZ.YAA BİR YÖNETİCİDE DEMİYOR 100 İNSAN EVLADI İSTİFA ETMİŞ BİR SIKINTI VARDIR BU İŞTE DİYE AMA BUNLARIN DERDİ YÖNETMEK DEĞİL BUNLARIN DERDİ İNSAN EZMEK.AMA HAKKIM HARAM OLSUN.BÜTÜN YÖNETİCİLERE

HEMŞEHRİ

23 Mart 2017 Perşembe 11:39

Şimdi madurum diye bağırıp çağıranlar hiç kendi hatalarından bahsetmiyor. Bu personel eskiden kalan yan gelip yatmayı çalışmak zannettiklerinden sıkıya gelemiyor ve oturduğu yerden maaş almayı devam ettirmek istiyor. Çalış deyince de istifa ediyor. Var mı öyle falancanın adamıyım torpilliyim iş yapmadan maaş alacağım. O devir bitti.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR