19 Mart 2024 Salı

BAŞBAKANDAN HASTALARA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

BAŞBAKANDAN HASTALARA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Sağlık

Başbakan Binali Yıldırım, açılışını yaptığı Isparta Şehir Hastanesi'ni ziyaretinde, tedavi gören hastalara "Geçmiş olsun"dileğinde bulundu.

Başbakanlık Basın Merkezi'nce, Başbakan Yıldırım'ın dün Isparta Şehir Hastanesi açılış töreninin ardından, hastaneye yaptığı ziyarete ilişkin görüntüler paylaşıldı.

Yıldırım, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve beraberindekilerle gerçekleştirdiği ziyarette, tedavisi süren vatandaşların durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı.

Başbakan Yıldırım, hastalara "Geçmiş olsun" dileğini iletti.



YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandaş

26 Mart 2017 Pazar 15:30

20 mart itibariyla şehir hastanesinin acilinde tam beş saat kan sonucunu bekledim benimle alay eder gibi konuşan hemşireye kan sonucum geldiği zaman ilaç yazmayan adının haluk olduğunu söyleyen ama soy ismini vermedikleri doktora polikiliniğe gittiğim zaman yerini terkeden Doktor zeynepe hakkımı helal etmiyorum sıkıntılarını hipokrat yemini edipde hastalardan çıkaranlara hakkım helal değil bu böyle biline o gün sayın milletvekili Sedi Bilgiçe neden sıkıntılarını anlatmadılar yazıkki çok yazık

israf değil mi

26 Mart 2017 Pazar 12:55

Arkadaş tamam devlet büyükleri geliyor da ta üniversiteden kolçelik kavşağına kadar orta refüje 5 kilometreler Ak Parti bayrağı asılmış.Kolçelik kavşağından itibaren üstten gidiyor.Ne gerek var. İsraf değil mi bu? Bakanlar, milletvekillerinin maaşından mı alınıyor o bayraklar yoksa milletin cebinden mi? Miting alanına as, hadi şehir içindeki caddelere de as.Şehrin dışına valla israf billa istaf

Mert

26 Mart 2017 Pazar 10:52

İşinden mobbing uygulanarak istifa ettirilenlere de geçmiş olsun deseydiniz keşke.

aLİ

26 Mart 2017 Pazar 08:52

Ey halkım aç gözünü. Bir tane hastane açtılar, 3 tane hastane kapattılar; Devlet Hastanesi., Gülkent Devlet ve Doğumevi. Madem halkı düşünüyorlardı, o hastaneleri de açık tutsaydılar ya! Daha az kuyruk beklerdik, doktor hastayla daha çok ilgilenirdi, evimize yakın yerde muayene olabilirdik. Ama o zaman yeni hastaneyi yaptırdığınız yandaş firmanın müşterisi ve kârı azalırdı değil mi? Hem devletimizin ekonomik gücü yerinde değil mi de özel sektöre yaptırdınız yeni hastaneyi!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR